< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 14 Kasım 2025; 15:27:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri (1071. sayfa)
1 Mobil
-
-
Olabilir hocam😊 seni geri cekmek için yaptılar sanırım 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Herhangi bir değişiklik yok. Olsaydı zaten cayma hakkımı kullanıp krediyi iptal ederdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Akbank yine yapmis kampanyayi 0.99 100bin 12 ay deneyin isterseniz yeni müsteri olmanıza gerek yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tesekkurler bana cikmadi bi garezleri var galiba :)
yalnız değilsiniz...
_____________________________ -
Yine vermedi bana.
Akbank'ta kredi başvurusu yaparken ödeme gününü değiştirebiliyor muyuz? Mesela bugün başvursam ilk taksit 14 aralıkta değil de 20 aralıkta olacak şekilde seçmemize izin veriyor mu ödeme gününü?
1.99 için bende düşünüyorum. Ne yapacağıma karar veremedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ BU ATEŞ ÜFLEYEREK SÖNMEZ -
Getirde kimlik doğrulama başarısız oldu kurye ile doğrula çıkıp duruyor nasıl yapıcaz arkadaşlar
Akbank az önce baktım oranlar maşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Seat Leon 1.6 Dizel DSG FR -
Vermiyor galiba bende 15 yapıyım dedim ama izin vermedi
Mesaj mı geldi size yoksa kredi vade ve tutar girince mi çıkıyor?
Akbank bu kampanyaları neye göre yapıyor acaba. Onca zamandır müşterileriyim dahaa bir kere bile gelmedi günün fırsatı mesajı. Bir şeyi mi kaçırıyorum acaba?
Bana da ürünlerini neredeyse hiç kullanmayan müşterilerine geliyor bence :) tecrübelerime dayanarak;)
Teşekkür ederim. Akbank bana verdi 100bin, 0,99 dan 6bin civarı sigorta ve tahsilat ücreti kesti. 9bin x 12 taksit yaptı. Allah razı olsun.
Arkadaşlar işleme girip çıktım bir kaç kere. O arada onaylamış zaten. Vazgeçerseniz ekrandan kaybolabilir. Hesaplama sırasında günün fırsatı kredisini seçmeniz gerekli. Diğer seçenekler 4-5 faiz ile uçuyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stradivarius -- 14 Kasım 2025; 19:59:43 >_____________________________ Haydaa -
Teşekkürler, yarın ya da sonraki günlerde başvurayım o zaman..
Akbank'ın izinsiz kredi olayları haber olarak çıktığından beri tedirgin oluyorum krediye bulaşıp bulaşmama konusunda. Oran çok iyi..
Suan en güvenlikli uygulama akbank kartını kimliksiz İnternete açamazsın yada banka aramadan limit artırma para çekme vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20 yillik banka ve finansal piyasa danışmanlığı yapıyorum kredi faiz altin vs bilgi yatırım icin özelden yazin -
Bu oranın bugüne özgü olduğu yazıyor gelen mesajda, yarın çok geç olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android