Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.064
Cevap
88
Favori
145.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık mtu ayarları işe yaramıyor. hız 3mbit sabit ne artıyo ne azalıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

artık mtu ayarları işe yaramıyor. hız 3mbit sabit ne artıyo ne azalıyo.

bende hala işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

artık mtu ayarları işe yaramıyor. hız 3mbit sabit ne artıyo ne azalıyo.

bende hala işe yarıyor

kotayı aştım önceki aylarda kullandığım değerleri ve yeni birsürü değer denedim en fazla 360kb/s ile indirebildim. banamısın demiyo.
  • Valla çok acayip bir hal aldı bende bu işler MTU ile son hız down yapıyorum NETMTU programı ilede 3mbs ile nette geziyorum eskiye döndüm diyebilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dowland sadece torentte mi oluyor? internette rahat dolaşabiliyormuyuz?
  • Gezinti moduna geçirdiğim halde Google'a bile giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

quote:

Orijinalden alıntı: NK95

quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

az önce kotayı geçtim 3 mbite düştü

TTnet kullananlar yeni anlaşma ile net hızımız en az 3 Mb olacak yani 8 Mb kullananların net hızı 3 Mb olacak benim 2 gündür 3 mb 260 - 450 Kb arası hız alıyorum AKK ile .

İşin ilginç yanı Dizimagdan Teen Wolf'un bir partını IDM üzerinden çekiyordum bir baktım 3 saniye 650-700 oldu :D ama genelde 310-360 Kb ile çekiyorum.

yanı 3mbit ıcınde ayrıca özleşmemı ımzalanacak.. kesın bunada 32151 ay taahhut ısterler!!!!!!!!!!!!!

Hayır arkadaşlar karar BTK ile ortak alınmış yani şimdilik taahüt veya zam söz konusu değil,bu zaten olması gerekendi .

• arkadaşlar 2-3 gün önce annemi aramışlar tahahütün süresi bitmişde.tahahhüt yenilemezsek normal faturadan cok daha farklı fatura gelebilirmiş açıkçası bende yenılemek ıstemıyorum sizce ne yapmalıyız ?
  • Bende de ise yaramiyor artik. Telnetten Mtu yu degistiriyorum ama hiz degismiyor. Programdan girince de gezinti modunda giremiyorum hicbir yere.

• Airties Rt205 TT modem için hangi mtu yu öneriyorsunuz ? 301 ve 331 i denedim bir ara güzeldi şu anda işe yaramıyor.
  • denemek için 50 gb sınırı aşmayı bekiyordum ve nihayet denedim..
    modemden ve programdan 392 mtu değeri ile torrentte 1.2 mb/s hızı gördüm ve gezinti moduna aldığımda diğer sayfalara da rahatça girebiliyorum..
    sağolasın kardeşim emeğine yüreğine sağlık..
  • Bi tek ben yapamadım herhalde modemdeki mtu ayarını.Yardımcı olabilecek varmı.
    Pikatel Airmax 101
  • akk sonrası 3 mb olacaktı bende 1 mb. :(
  • Mtu ayarı bendede artık işe yaramıyorum rt 102 modem kullanıyorum 299 399 400 150 gibi değerleri denedim yok olmuyor
  • Değerli program sahibi arkadaş,

AKK 3 Mbit olduktan sonra da, 8Mbit'e kadar olan bir tarifede bu programla yüksek değerler yakalamak mümkün mü ?

Son durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Değerli program sahibi arkadaş,

AKK 3 Mbit olduktan sonra da, 8Mbit'e kadar olan bir tarifede bu programla yüksek değerler yakalamak mümkün mü ?

Son durum nedir ?

Degisen tek sey gezinti hizinizin yukselmesi oldu. Yani calismaktadir..

• IDM için kaç MTU öneriyorsunuz peki ?
  • Güncelleme: IDM'de 392, 500, 700 hepsi normalden daha performanssızdı. 8Mbit'lik değerlere 700'de bir kaç saniyeliğine ulaşıp geri düştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Güncelleme: IDM'de 392, 500, 700 hepsi normalden daha performanssızdı. 8Mbit'lik değerlere 700'de bir kaç saniyeliğine ulaşıp geri düştüm.

idmde bende ayar tutturamadım :S
  • Arkadaşlar ben azami 50gb kotayı aştım modemi Huawei_HG521 mtu degeri olarak 0 var sadece bu ayarla oynayarak hızı yükselte şansımız varmı başka program kulllanmadan sadece modemdeki mtu degerini degiştirerek yani???
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.