Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orijin , deals2buy Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.515
Cevap
245
Favori
561.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam dün bende alacaktım ama satıcıya güvenemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanetlispyder98 L kullanıcısına yanıt

Hocam karar verdinizi mi ? bende bu iki ürün arasında kaldım.

• _gavaracı_ kullanıcısına yanıt

4274 liraya satan satıcının bir de bu ilan var 6649 lira. muhtemelen 4274 lira olan yazmasa da lite olabilir. ama şu an 4559 lira satan satıcı trendyolda fan 2 diye cevap vermiş ve oradaki fiyatını 5399 lira yapmış

• bir vantilatöre 6 bin vereceğime taksitle klima alırım. kafalar güzelmiş. püfür püfür kullanın.

• izmir antalyada falansanız vantilatör hikaye .şayomilere bu kadar para bayılmayın.

• _gavaracı_ kullanıcısına yanıt

bu ürünü aldım 3.9k ya geldi kargo biraz geç gelicek ama ücret vermedim kargoya. fan 2 yi bekleme derim hocam zira satıcısı bana şark kurnazı gibi geldi. 1 günde ne oldu adam fiyatı 1.2k arttırdı :D gelirse yorum yazarım buralara

• Fakir Prestige TVL 90 S Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör

4.311 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 120 TL daha uyguna gelir.

idefix
    Fakir Prestige TVL 90 S Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör - idefix
    https://www.idefix.com/fakir-prestige-tvl-90-s-uzaktan-kumandali-kule-tipi-vantilator-p-558690

• Kullanan, tavsiye eden var mı arkadaşlar?

• quak kullanıcısına yanıt

Amazon konusunda biri aldım çok memnunum falan yazmış ama bana pek inandırıcı gelmedi.

çünkü bu kulelerin bir işe yaramadığı konusunda çok yorum var.

• Arçeliğin bu modelini hakkinda iyi yorumlar var, kullanan varmi ?

akakce.com
    Arçelik 16380 HKV Kule Tipi Vantilatör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-arcelik-16380-hkv-kule-tipi-fiyati,1921179354.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MysticDesign kullanıcısına yanıt
    xioami ilgilenmedi mi? belki fabrikasyon hatalıdır değişim yapabilir parça gönderebilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.3K'ya alınabilir mi sizce?

https://www.genpateknikservis.com.tr/online-magaza/akilli-eviot/mi-smart-standing-fan-2-vantilator

• Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Alınabilir sanki hocam, geçen Ty'de en düşük 4k olmuştu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Axeque kullanıcısına yanıt

hocam bende görsel açıdan kule tipi düşünüyorum 60 waat ve 45 waat farkı nedir acaba

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar genpateknikservis.com.tr güvenilir mi daha önce hiç alışveriş yapmadım ve duymadım da ne dersiniz?

• Merhaba, Xiaomi’nin smart standing fan 2’si ile tower fan’i arasında nasıl bir fark vardır acaba? Şekil bakımından değil de özellik bakımından hangisi tercih edilmeli?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Şu cihazlardan kullanan var mı? Her odaya klima alacak durum yok maalesef. Bu alıp oturulan odaya taşırım diye düşündüm. Standart vantilatörden daha iyi sanırım.

https://www.arcelik.com.tr/hava-sogutucu

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar hakkında iyi yorumlar okumadım. Buz-su koymayınca hiç iyi olmuyor, koyunca da çok nemlendiriyor, rahatsız ediyor diye. Bir de tabi bunun sıcaklarda sürekli olarak buzların yenilenme durumu olması lazım. 1-2 saatte erir yaz günü muhtemelen buzlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt

Arçelik’in kendi sitesinde yorumlar iyiydi ama uzun kullanım sonrası değerlendirme daha sağlıklı olur tabi.

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.