Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.488
Cevap
241
Favori
558.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bimba

Niyetim kule tipi vantilatör almaktı lakin dün Mediamarktta kule tipi modelleri inceledim. Rowenta Vu6670 görünüş olarak şık dursa da çok yetersiz geldi. Fakir Tvl 90 vu6670 den bi tık daha iyi üfürüyordu. (Mediamarktın fiyatları epey yüksek bu arada)

Kule tipinden sanırım vazgeçeceğim.
    www.hepsiburada.com
    Rowenta VU5670 Turbo Silence Extreme Stand Vantilatör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/rowenta-vu5670-turbo-silence-extreme-stand-vantilator-pm-evrowvu5670

Linkteki ürünü kullanan, memnun olan var mı acaba? 485 TL vermeye değmeyecek bir ürünse 250 TL ye Raks SF 16 ORX alıp geçmeli mi?
    Yıllardır kullanıyoruz mükemmel kaliteli bir ürün çok sessiz ve çok güçlü

• quote:

Orijinalden alıntı: remzi388

Linki bıraktım acaba bu ürün alınır mı kuponla 150 ₺ oluyor kumandalı ayrıca.
    https://www.homend.com.tr/
    Homend Fanomen 9002 Ayaklı Vantilatör
    https://www.homend.com.tr/fanomen-9002-ayakli-vantilator
    Hocam dediğiniz fiyata düşüyorsa ben bile alırım. Nasıl düşüyor o fiyata ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Uwais kullanıcısına yanıt
    Vodafone haftalık kupon veriyor bu hafta ise bu ürünün fiyatını düşüren kupon verdi bir adet.
    Sizce nasıl ürün alınır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: remzi388

Vodafone haftalık kupon veriyor bu hafta ise bu ürünün fiyatını düşüren kupon verdi bir adet.
    Sizce nasıl ürün alınır mı ?
    Alınır tabiki hocam. Fiyat iyi. Kupon bulursam ben de almaya karar verdim

İllaki bulursunuz temmuzun sonuna kadar geçerli bu kampanya bilginiz olsun.

Homend.com.tr'de 9002 Fanomen Ayaklı Vantilatör 299 TL yerine 149 TL!

Kampanya dahilinde homend.com.tr’de 9002 Fanomen Ayaklı Vantilatör 299 TL yerine 149 TL'ye sahip olabileceklerdir. Abonelerin indirimden faydalanmak için homend.com.tr sitesinde sepetteki kupon kodu alanına aşağıdaki şifreyi girmeniz yeterlidir. Bu kampanyadan alınan şifre 31 Temmuz 2019 tarihine kadar kullanılabilir.

127949463

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icolie kullanıcısına yanıt
    Özelden atsanız daha makbule geçerdi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: icolie

Homend.com.tr'de 9002 Fanomen Ayaklı Vantilatör 299 TL yerine 149 TL!

Kampanya dahilinde homend.com.tr’de 9002 Fanomen Ayaklı Vantilatör 299 TL yerine 149 TL'ye sahip olabileceklerdir. Abonelerin indirimden faydalanmak için homend.com.tr sitesinde sepetteki kupon kodu alanına aşağıdaki şifreyi girmeniz yeterlidir. Bu kampanyadan alınan şifre 31 Temmuz 2019 tarihine kadar kullanılabilir.

127949463
    Teşekkkürler kod için 1 afet homend vantilatorden aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Teşekkkürler kod için 1 afet homend vantilatorden aldim

Alıntıları Göster
    Hocam ürün geldiğinde inceleme tadında biraz üründen bahseder misiniz? Olumlu olumsuz tarafları falan. Vantilatör bakıyorum da eğer olumlu yorumlar gelirse bende alabilirim.
  • Raks sf 16 orx geldi. Ürün kalitesi iyi. İlk kademeleri sessiz. 5 6 kademe sesli. Sıkıntı dönerken yaptığı seste. Sağ sol yukarı aşağı ses yok ama dairesel harekette gıcırtı yapıyor. Çözebilen var mı

• @uiKSilveR @ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden. Size zahmet olmazsa ürün geldiğinde, iyi-kötü üründen biraz bahsederseniz bizim için de fikir olur. Saygılar.
  • Hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 11 Temmuz 2019; 13:48:42 >
  • selamlar, bende öneride bulunayım. istanbul - isfanbul avm'de koçtaş'ta abimle gezerken aniden bir aletin yanından geçtik ama aramızdaki mesafe 2-3 metre vardı, şort giymiştim ve üşüyordum, ayaklarım buz tuttu. sanki tsunamiden önceki esen sessiz rüzgar gibiydi.. aletin adı beko ac6030 idi, mağazadaki yerine gittim gerkeli bilgileri aldım ve test ettik. sanırım alete aşık olmuştum. ilk görüşte içimi ferahlattı ya ben onu alacaktım yada aldıracaktım. neyse dayanamadım ve aldım. maksimum 25- 30mt odam var odanın en ucuna koydum ve alttaki su tankını su doldurup buz kütleleri içerisindeydi onlarıda soğuttuktan sonra çalıştırdım. cihazın 3 modu var en yavaş modunda bile önünde durun içini ürpertiyor 2. modu ortam sıcaklığını aynı tutuyor gibi. 3. modu ile karda kışda denize giriyormuş havası yaratıyor. iyonizer ve 2-3 modu daha vardı.

ben geceleri yatarken gece moduna alıyorum iyonizeri açıyorum ve ferah ferah uyuyorum. sesi hiç rahatsız etmiyor, sanki çalışmıyor gibi sesi var.

koçtaş'tan 589tl'ye aldım

• Beko bayisi gibi anlatmışsınız hocam genelde verimsiz diyorlar o ürünler için ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Beko bayisi gibi anlatmışsınız hocam genelde verimsiz diyorlar o ürünler için ama..
    :) hocam odam büyük diye büyük boy pervane vardı, 3'e açınca sanki oda havanalacak gibi oluyordu. şansa girdik şansa baktık işte.
    birde gerrymi berrymi ithal bir marka vardı mobil klima aralarında 300tl fark vardı bu daha iyi geldi o yüzden aldım.

valla satıcı falan değilim dekontu atayım gördün :)
  • Yok estağfurullah çok güzel betimlemişsiniz o nedenle söyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: koskomako

Hocam ürün geldiğinde inceleme tadında biraz üründen bahseder misiniz? Olumlu olumsuz tarafları falan. Vantilatör bakıyorum da eğer olumlu yorumlar gelirse bende alabilirim.

Alıntıları Göster
    +1 arkadaştan kodu aldım ürünü almak konusunda tereddütlerim var yorumlarınıza muhtacız:)

• icolie kullanıcısına yanıt
    Bu kod Vodafone kodu değil mi bendeki kod 219 tl ye düşürüyor ???

• soldier_x kullanıcısına yanıt
    Vodafone kodu mu ? %30 indiririm yapıyor nasıl 149 oluyor ki?

• Homend için vodafone kuponu olup da kullanmayacak olursa pm’den gönderirse çok sevinirim arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.