Şimdi Ara

Prototype oynarken çok lag oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc min sistem özellikleri prototype'a uygun her şeyi uyuyor

Ama bazen oyunda çok fazla kişinin olduğu yerlerde lag oluyor adamların az olduğu yere gidince lag azalıyor

Ne yapabilirim bu lag ı azaltmak için (PC LAPTOP)

• Şimdi kardeş laptop ta oyun oynamak için en az msı gt680r gibi bir laptop un olacakki öyle oynayacaksın ayrıca prototype 1 mi 2 mi bu iki serinin de yamaları var kendi işletim sistemine göre bul indir kullan olmazsa gameboster programıyla oyunları daha hızlı oynayabilirsin birde sisteminin özelliklerini yazarsan sevinirim ona gorede bakalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • prototype 1 singleplayer oynarken kasıyor ztn game booster3 le açıyom oyunu
    Intel Core i7-6700 @3.40GHz | Zotac AMP! Edition Nvidia GeForce GTX 1070 |ASRock H170 Pro4/Hyper| 16GB-DDR4-2133MHz | 1TB 7200RPM WD Blue+1TB Hitachi 7200RPM HDD+2 TB Western Digital Harici | Windows 10 Pro | 35 MBit
    TürkNet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 te çok ölüyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.