Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
18 Misafir (10 Mobil) - 8 Masaüstü10 Mobil
5 sn
19.027
Cevap
199
Favori
1.095.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cd Project gerçekten çok kaliteli bir firma ve bence türkçe olması bilkom sayesinde olabilir, çünkü firma hiç bir paylaşımında türkçeden bahsetmemişti. bu sefer bilkom'a katkı olsun diye kutulu alabilirim.
  • Dün aldigim en güzel haberdi 150 tlye kadar benden ön sipariş çalışır

3 tane the witcher 1

2 tane the witcher 2 ve 3 tane the witcher 3 alarak firmaya en iyi desteği verdigimi düşünüyorum :))

Ubisoftta hava alsın 20 tl bile çalışmaz benden onlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Türkçe diye ağlayanlar gidin İngilizce öğrenin.Dünya sizin dilinizi konuşmuyor.
    Bu da sana kapak olsun....
  • Ne zaman açılacak ön siparişe? Kapalım hemen köşeden bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Dün aldigim en güzel haberdi 150 tlye kadar benden ön sipariş çalışır

3 tane the witcher 1

2 tane the witcher 2 ve 3 tane the witcher 3 alarak firmaya en iyi desteği verdigimi düşünüyorum :))

Ubisoftta hava alsın 20 tl bile çalışmaz benden onlara
    hocam oyun 60 euro , senin istediğin fiyat ise 20 euro . Çok uçuk yazmışsın maalesef ülkemizin ekonomisi yerlerde , o kadar da az olmaz herhalde

bence sınırlarımızı 250 tl civarına çıkaralım.

bundan 1 sene evvel konuşsak benim de sınırım 150 tl olurdu ama dolar olmuş 6.20 euro 7.10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 9 Ekim 2018; 14:7:48 >
  • Haydaa

• Türk oyuncuları olarak destek vermek lazım bu adamlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Haydaa

https://twitter.com/cyberpunkgame/status/1049571467778764800?s=21
    Aynı olay Kingdom Come pc sürümü içinde yaşandı. Türkiyede türkçeleştirme işini üstlenen ekip Türkçe olacak dedi ama yapımcı ve steam bunu doğrulamadı.Fakat oyun türkçe çıktı...

Burada ilginç gelebilir ama son aşamaya kadar yapımcı bilgi vermekten kaçınıyor. Oyun Türkçe'leştirildikten sonra kendileri bir teste tabi tutuyor ve uygun görürlerse gerekli bilgiyi veriyorlar. Bilkom gerekli anlaşmayı yeni yaptığı için kesin birşey söylemiyorlar.

İçiniz rahat olsun.Bilkom Türkçe olacak demişse oyun Türkçe çıkacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 10 Ekim 2018; 14:47:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Hocam anlamadım, getirmeyeceği bir oyun için neden bu kadar tanıtım yapsın?
    Getirmeyecegi degil. Getirmesine izin verilmeyecegini dusunuyorum. Blood and Wine bulabildiniz mi su gune dek kutulu? (fiziksel kopya halinde.)
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    İyi güzel diyorsunuz da the witcher 3 çıktığında güncel oyunlar steamde 179 tl den satılıyordu witcher 3 75 tl den satıldı şu an oyunlar 309 tlden satılıyor bence en fazla 150 tlye steame gelir

250 civarında bir para şu şartlarda cidden veremem ancak indirime girmesini beklerim

Böyle muazzam bir oyunu tabiki de korsan oynamam :)

• LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Bir tür sansür uygulanacaktır demeye getiriyorsunuz sanırım.
    Sanmıyorum hocam, o kadar da değil.
    Blood and Wine bulunamıyor ama GOTY edisyonu mevcut.
    Sanmıyorum.
  • Oyunun çıkacağı tarih kesinleştimi ?
  • Oyunun çıkacağı tarih kesinleştimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmancer

Oyunun çıkacağı tarih kesinleştimi ?
    Kesinleşmedi fakat 2019'un ikinci yarısı olarak tahmin ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

İyi güzel diyorsunuz da the witcher 3 çıktığında güncel oyunlar steamde 179 tl den satılıyordu witcher 3 75 tl den satıldı şu an oyunlar 309 tlden satılıyor bence en fazla 150 tlye steame gelir

250 civarında bir para şu şartlarda cidden veremem ancak indirime girmesini beklerim

Böyle muazzam bir oyunu tabiki de korsan oynamam :)
    doğru siz pc 'ye göre düşünmüşsünüz ben otomatik olarak ps4'ü düşündüm

şuan ps4 standart fiyatı 469 tl
  • Oyun 2019'da çıkarsa tadından yenmez umarım bir aksama olmaz.
  • TÜRKÇE Dil Destegiylemi ? Benim Gözlerim İyimi Gördü ? Bunun KESİN kaynagi nedir ARKADAŞLAR ? Bilgi verin Lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Bu da sana kapak olsun....

Alıntıları Göster
    ''Ben İngilizce bilmiyom.Bilmediğim gibi öğrenmek de istemiyom.Öğrenmek istemediğim gibi bir de bununla övünüyom.'' Nasıl bir kafa bu? 1000 oyun varsa birkaçına ancak Türkçe dil desteği geliyor.İngilizce hayatınızın her yerinde lazım olacak.Yurtdışında işe girerken Türkçe biliyor musunuz? diye sormuyolar.Sizinkisi işinize gelmeyince topuklamak.Allah bilir sen filmleri de Türkçe dublaj izliyosundur ya da TR dublajı yok diye izleyemediğin onca dizi vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

''Ben İngilizce bilmiyom.Bilmediğim gibi öğrenmek de istemiyom.Öğrenmek istemediğim gibi bir de bununla övünüyom.'' Nasıl bir kafa bu? 1000 oyun varsa birkaçına ancak Türkçe dil desteği geliyor.İngilizce hayatınızın her yerinde lazım olacak.Yurtdışında işe girerken Türkçe biliyor musunuz? diye sormuyolar.Sizinkisi işinize gelmeyince topuklamak.Allah bilir sen filmleri de Türkçe dublaj izliyosundur ya da TR dublajı yok diye izleyemediğin onca dizi vardır.

Alıntıları Göster
    İngilizce biliyorum. Okuduğum bölüm ve ilerideki mesleğim İngilizce üzerine kurulu. Fakat Türkçe içerikli oyunların çıkması ve çoğalması hoşuma gidiyor. Özellikle kaliteli oyunların.

Bu oyunun Türkçe içerikli çıkacak olmasına çok mutlu oldum. Oyun oynamaya vaktim yok, kütüphanemde bitirmem gereken 150 tane oyun var oynamadığım ve benim 1 tanesini bile oynamaya vaktim yok açıkçası. Fakat bu oyun çıktığında 300 TL bile olsa direk sipariş vereceğim. Böyle kaliteli oyunların, kaliteli işler yapan ve oyuncuları dikkate alan şirketlerin özellikle desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ayriyeten şunu eklemeliyim, bir oyunu Türkçe oynamanın tadını hiçbir şey vermiyor. Ne kadar İngilizce bilirsen bil, "ana dil"in İngilizce olmadıktan sonra aynı tadı vermez. (Ana dili gibi İngilizce konuşmaktan - bilmekten bahsetmiyorum. Ana dilin İngilizce olmasından bahsediyorum. İkisi farklı şeyler bu arada.)

Umarım kaliteli bir ekip çevirir ve çeviri güzel olur.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam konsol ne gezer bizde :)

8 yaşımdan beri oyun oynuyorum konsol olarak tek oynayabildigim atari oyunlariydi psde oynayamıyorum ne yazikki kontroller çok zor geliyor

Arkadasin xboxunda rdryi bitirene kadar büyük işkence çekmiştim

Her neyse konumuza dönecek olursan konsol tarafında cyberpunk sanırım 300 liradan aşağı zor gibi duruyor sonynin türkiye ye karşı fiyat politikasi ortada

Pc tarafında 150yi gecmeyecegini ümit ediyorum

Ps4te witcher bile halen 200 tllerden satılıyor gerçekten çok pahalı

Güncel oyunlar 400 küsür lira olmuş işiniz zor gerçekten

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.