Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.028
Cevap
199
Favori
1.095.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığı görünce inanamadım....... hala inanamıyorum....
  • Şimdiden sistem ve oyun için para biriktirmeye başlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

İşte şimdi oldu

4 gün önce olmayacak demişler, anlaşılan yeni ikna edildi CDPR
    https://twitter.com/Bilkom/status/1047750753400573952
    https://twitter.com/Bilkom/status/1049283065749667840

EDİT: 3000. mesajım Cyberpunk'a kısmetmiş
    Normalde oyunu almayacaktım ama sırf Türkçe için alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• diğer firmalara kapak olsun. neymiş orjinal satış rakamıymış. şimdi görsünler satış rakamını
  • bilkom adamdır
  • Bilkoma helal olsun, hem Türkçe yaptırıyor hem de ucuz oluyor oyun, göreceksiniz yine witcher gibi uygun olacak fiyat. Sony TR ibret alsın.
  • helal olsun valla harika haber, bilkom üstüne uygun fiyattan getirir önsiparişi yaparız direk.
  • Uzgunum ama kutulu Witcher 3 satin almis birisi olarak soyluyorum. Yamulmuyorsam Witcher 3'un ek paketi Blood & Wine hicbir yerde satilmamisti. Yani demem o ki Cyberpunk 2077 gibi bir oyunun birak magazalarda satilmamasini, getirtmeyebilirler de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 8 Ekim 2018; 22:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Uzgunum ama kutulu Witcher 3 satin almis birisi olarak soyluyorum. Yamulmuyorsam Witcher 3'un ek paketi Blood & Wine hicbir yerde satilmamisti. Yani demem o ki Cyberpunk 2077 gibi bir oyunun birak magazalarda satilmamasini, getirtmeyebilirler de.
    blood and wine goty ile birlikte çıktığı için goty'ı getirmeyi daha makul görmüşlerdir

edit: ayrıca steam'de bilkom'un çektiği fiyat civarından satabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 8 Ekim 2018; 23:6:26 >
  • Bilkom farkı.
  • Valla neredeyse şu gavur dilini öğrenmek zorunda kalacaktık neyse ki türkçe oyun çıkaran namuslu yapımcılar da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçemiz mis gibi mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu aral ı kapattırıp tüm oyunları bilkom üzerinden getirebilsek keşke :(
  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadım, getirmeyeceği bir oyun için neden bu kadar tanıtım yapsın?
  • Çok iyi haber de fiyat konusunda pek sevinmemek gerek. Witcher 3 ü uygun fiyattan sattılar ama yine aynı olacak diye bir kaide yok ben 300 TL altı olacağını düşünmüyorum yani burada ön siparişten bahsedenlerin bir çoğu yine korsanı beklicek
  • Sony ibret al para göz firma
  • Hz CDPR çoluğu çocuğu pre order için basmaya hazırız. Bilkom reyize de helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 9 Ekim 2018; 2:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD KÖLESİ

Çok iyi haber de fiyat konusunda pek sevinmemek gerek. Witcher 3 ü uygun fiyattan sattılar ama yine aynı olacak diye bir kaide yok ben 300 TL altı olacağını düşünmüyorum yani burada ön siparişten bahsedenlerin bir çoğu yine korsanı beklicek
    Ben gözüm kapalı sipariş vereceğim ama yine de çoğu kişi alacaktır bence. En azından oyun Türkçe geliyor, diğerleri gibi hem Türkçe desteksiz hem de 469 TL gibi fahiş fiyattan değil.

Fiyat konusunda da en kötü ihtimalle 150-200 TL arasında getirebilirlerse çok daha fazla satarlar.
  • Oyun çok güzel duruyordu Türkçe olmayacağı için üzülmüştüm.

Şimdi fiyat uygun olursa gelsin önsipariş
  • Güzel haber , hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.