Şimdi Ara

silin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU FORUMUN BÖYLE BİR GUİDE'A İHTİYACI YOK HERKES PRO.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 23 Ağustos 2012; 15:17:53 >

• Teşekkürler sonra iyice incelerim.
  • üzgünüm gereksiz ve faydasızdır ap nidalee özellikle late gamede .. yenilirken zevk almak istiyorsanız idealdir
  • Kahkaha attım resmen videoyu izlerken , +1
  • tryndamere ölmüyo
  • Slowmotion efektleri harika olmuş
  • Hep feedlerdin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silelim
    2 yıl önce açıldı
    silin
    6 yıl önce açıldı
    Siliniz
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • killing spreeyi çok abartmışsın
  • Videoyu izlerken anlamsizca güldum : D
  • güzel build olmuş adaşım neyse biz takılrıız senle :D
  • Nidalee pek rehberle olacak champion değil aslında
    ps:Bu arada Bushwhack'in tüm özelliklerini yazmamışsın.
  • ap nidalee mızrağı kaçırırsanız iş biter yapacağınız hiç bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

Hep feedlerdin

y pirates re patates ? Y U NO ACCEPT THAT YOU WAS FİYDİR
  • Bu kadar çok nida oynuyorsun ama ultimate olmayan skilllere puan vermenin kaplan halinde olan skillerini etkilemeyeceğini bilmiyorsun
  • Mesaj dursun yararlı konu
  • Yararlı konu mesajım bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Bu kadar çok nida oynuyorsun ama ultimate olmayan skilllere puan vermenin kaplan halinde olan skillerini etkilemeyeceğini bilmiyorsun

magic resist armor arttırıyor gördüğün üzere runelarda ve masterieslerde defense uğruna birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Bu kadar çok nida oynuyorsun ama ultimate olmayan skilllere puan vermenin kaplan halinde olan skillerini etkilemeyeceğini bilmiyorsun

magic resist armor arttırıyor gördüğün üzere runelarda ve masterieslerde defense uğruna birşey yok

Ondan bahsetmiyorum,
    quote:

ki bu magic damage olduğu için oyun başı 1 level bile bıraksak AP'miz olacağından yine bayağı bir koyuyor

Böyle demişsin e skilli hakkında, fakat kaplan skillerinin güçlenmesi için kaplan formuna(ultine) skill puanı vermen gerekir, ultimate olmayan skillere puan verirsen bu sadece insan formundaki özel güçleri etkiler. Bir kere adam ranked'da ad nidalee oynuyordu, mızrak tutturdu 400-300 vurdu, sordum önce q'yu mu fulledin diye. Evet dedi, niye diye sorunca kaplanda en çok o vuruyor dedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Ondan bahsetmiyorum,
    quote:

ki bu magic damage olduğu için oyun başı 1 level bile bıraksak AP'miz olacağından yine bayağı bir koyuyor

Böyle demişsin e skilli hakkında, fakat kaplan skillerinin güçlenmesi için kaplan formuna(ultine) skill puanı vermen gerekir, ultimate olmayan skillere puan verirsen bu sadece insan formundaki özel güçleri etkiler. Bir kere adam ranked'da ad nidalee oynuyordu, mızrak tutturdu 400-300 vurdu, sordum önce q'yu mu fulledin diye. Evet dedi, niye diye sorunca kaplanda en çok o vuruyor dedi

uuu beybi hiç dikkat etmemiştim öyle olduğuna zaten kaplanı az kullanıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 11 Eylül 2012; 23:03:12 >

• Hocam yeni video bekliyorum guldum buna baya , pmden de attim fakat seyinize takmamissiniz evillol.gif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.