Bildirim
Klavyem aniden bozuldu lütfen yardım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Laptop mu? masa üstümü ? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: busvas
Laptop mu? masa üstümü ?
Evet hangisi ?_____________________________
-
Masaüstü kablosuz klavye. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DrMeL
Masaüstü kablosuz klavye.
garantisi varmı varsa servise gönderin_____________________________ -
Malesef yok. _____________________________ -
quote:
Malesef yok.
baska pc de
denedinizmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 10 Mayıs 2012; 12:29:25 >_____________________________ -
Deneyeceğim birazdan arkadaşımın pcsini getirmesini bekliyorum. _____________________________ -
bir deneyin sorun cıkmazsa sizin pc de sorun olabilir _____________________________ -
Şuan deniyorum.. _____________________________ -
dun benım klavyede kafayı yedı, klavyeyı açtım ve ıcıne su damladıgını farkettım suyu temızleyınce hersey normale dondu,, elınız ıslakken fılan elledınız mı ? _____________________________
Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
Kimisi için Ete Duyulan açlık
Kimisi için Güce duyulan açlık
Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.
-
Olabilir hemen bir temizleyim size bildireceğim hepinize teşekkür ederim.Arkadaşımın pcde de çalışmadı.. _____________________________ -
Herkese teşekkür ediyorum sorun klavyedeymiş yenisini aldım şuanda bir sorun yok. _____________________________ -
quote:
Herkese teşekkür ediyorum sorun klavyedeymiş yenisini aldım şuanda bir sorun yok.
baslıgada sorunum cözüldü yazarsanız_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler