Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abcda

pod2g daha fazla oyalarsa absinthe vs. jbler için daha çok fırsatçı ios hackerleri (örnek jb master) para karşılığı kendi jblerini yayınlarlar..rar şifresini bulmak çok zor..sitede denedim arkadaşlar anketleri olmuyor..ayrıca video gerçek geldi bana özellikle cydia 1.1.6 uyumlu ve 5.1 (9b179) olmasıyla.bence haziran başında iddia ediyorum hazır olan jbyi yayınlayacaklar

http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history

• eee ..5,1,1 çıktı ben 5,1 i nasıl yükleyip jailbreak yapacağım ki? itunes a bağlayınca 5,1,1 görecek...

hay ben böyle işin yaaa :(
  • pod2g elemanları şimdi topladıkları bağışlar ve apple a sattıkları açıklarla ipad 3 iphone 5 alıyorlardır kendilerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: de beers

eee ..5,1,1 çıktı ben 5,1 i nasıl yükleyip jailbreak yapacağım ki? itunes a bağlayınca 5,1,1 görecek...

tam ben de bunu yazacaktim
  • Saka maka 5.1.1 gelmis

Bu güncelleme aşağıdakiler de dahil olmak üzere iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerini içerir:
    Kilitli Ekran kestirmesi kullanılarak çekilen fotoğraflarda HDR seçeneğini kullanma güvenilirliği artırılmıştır
    Yeni iPad'in 2G ve 3G ağlar arasında geçiş yapmasını engelleyen hatalar giderilmiştir
    Bazı durumlarda AirPlay video oynatımını etkileyen hatalar düzeltilmiştir
    Safari yer imlerini ve Okuma Listesi'ni eşzamanlama güvenilirliği artırılmıştır
    Satın alma işlemi başarılı olduktan sonra 'Satın alınamıyor' uyarısının görüntülenmesiyle ilgili bir sorun giderilmiştir
    Bu güncellemenin güvenlik içeriğiyle ilgili bilgi için, lütfen şu web sitesini ziyaret edin:
    http://support.apple.com/kb/HT1222

• quote:

pod2g elemanları şimdi topladıkları bağışlar ve apple a sattıkları açıklarla ipad 3 iphone 5 alıyorlardır kendilerine

sakin ol sampiyon....
    alacaklarki zamani geldiginde kirsinlar. haklaridir helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kharoon

Arkadaslar 5.0.1 shsh kaydi almistim ama bilgisayara format attim yedeklemeyi unuttum.Yanlislikla 5.1 e guncelledim.cydia da shsh kaydi tutuluyormus diye duydum.dogrumu? ne yapmam gerekiyor?

5.1 e cydia yap bak bakalım almış mı 5.0.1 i aldıysa geri dönersin büyük ihtimalle cydia shsh kaydını kayıt altına almıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuxx1980

quote:

Orijinalden alıntı: Kharoon

Arkadaslar 5.0.1 shsh kaydi almistim ama bilgisayara format attim yedeklemeyi unuttum.Yanlislikla 5.1 e guncelledim.cydia da shsh kaydi tutuluyormus diye duydum.dogrumu? ne yapmam gerekiyor?

5.1 e cydia yap bak bakalım almış mı 5.0.1 i aldıysa geri dönersin büyük ihtimalle cydia shsh kaydını kayıt altına almıştır.

a5 lerde calisiyo mu shsh?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

pod2g elemanları şimdi topladıkları bağışlar ve apple a sattıkları açıklarla ipad 3 iphone 5 alıyorlardır kendilerine

sakin ol sampiyon....
    alacaklarki zamani geldiginde kirsinlar. haklaridir helal olsun.

itunes açtım 5.1.1 i görüyor şu an,rezalet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Saka maka 5.1.1 gelmis

Bu güncelleme aşağıdakiler de dahil olmak üzere iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerini içerir:
    Kilitli Ekran kestirmesi kullanılarak çekilen fotoğraflarda HDR seçeneğini kullanma güvenilirliği artırılmıştır
    Yeni iPad'in 2G ve 3G ağlar arasında geçiş yapmasını engelleyen hatalar giderilmiştir
    Satın alma işlemi başarılı olduktan sonra 'Satın alınamıyor' uyarısının görüntülenmesiyle ilgili bir sorun giderilmiştir
    Bu güncellemenin güvenlik içeriğiyle ilgili bilgi için, lütfen şu web sitesini ziyaret edin:

Ama hala jb yok

• Eğer bir fark yoksa Apple galiba satışları düştü diye jb nin çıkmasını istiyor Çünkü hackerlar yeni sürüm gelirse jb çıkartırız demişti ve Apple da çok işe yaramayan bir sürüm çıkardıki jb çıksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_fb**

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Saka maka 5.1.1 gelmis

Ama hala jb yok

Aynen

• 5.1.1 in çıkacağı 2-3 hafta önceden belliydi itunes'u açtığımda yeni sürümün çıkış tarihi yazıyordu. Bence Hackerlar bu tarihi beklediler. Çünkü önce çıkarıp apple'ın açığı kapatmasını istemediler diye düşünüyorum. Şimdi aynı açıktan yararlanıp 5.1.1 i hackleyip en kısa zamanda yayınlarlar.
  • redsn0w açıklama yapmış iOS 5.1'in jailbreak'i çok yakında çıkıyor hatta iPad'te denenmiş resimide mevcut

iOS 5.1 Jailbreak burdan bakabilirsiniz resimlere
  • 5.1.1 e yukseltmeye deger mi, jb 5.1 icin cikarsa 5.1.1 icin beklenmez hic.

• quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

5.1.1 e yukseltmeye deger mi, jb 5.1 icin cikarsa 5.1.1 icin beklenmez hic.

Degmez :)
  • quote:

eee ..5,1,1 çıktı ben 5,1 i nasıl yükleyip jailbreak yapacağım ki? itunes a bağlayınca 5,1,1 görecek...

Ipadi bilgisayara bagla ve dfu moduna al. 5.1 dosyasini kendin cek ve itunes uzerinde iken shift ile restorea bas. 5.1 yuklersin. Yeni fw cikinca apple eskiyi 2-3 gun daha imzalamaya devam eder. Bugun yaparsan birsey kaybetmezsin. Nette dfu moda nasil alinir yazman yeterli. 5.1 fwyi de felix ten cek. Googlea ios 5.1 felix yazman yeterli. Benden bu kadar:)
  • quote:

Kötü oldu size
  • haydin millet konuyu değiştirelim 5.1.1 jb ne zaman çıkar şaka gibi haaa baydılar yawww ne jb miş
  • 5.1 ciksin diye beklerken gelen habere bak ya
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.