Şimdi Ara

550 tl bütçem var pcmi en iyi nasıl yenileyebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemci:amd athlon 64 processor 3200+
    2.00 ghz
    512 mb ram
    anakart:asus a8v-vm se
    ekran kartı:ati radeon x1650
    bilgisayarın son derece çağ dışı olduğunu biliyorum.550 tlye ne kdr yenilenebilir bilemiyorum.yardım ederseniz en azından bilgisayarı çağa yakın bir bilgisyara dönüştürmek istiyorum.

Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • yeni parça olarakmı yoksa yeni bilgisayarmı?

550 tl bütçem var pcmi en iyi nasıl yenileyebilirim
    İmzam kural dışıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uyum sorunu ws olmaz deilmi bide ben bunu parçaları siteden deilde bir toplamacından toplatsam yine bu kadarmı tutar?
    (Gerçi bana göre toplama konusunda insanlar ön yargısını kırmalı anakart kitpaçığına bakılarak bile sistem toplanabilir.)

MSI 760GM-P23 (FX) - 100
    AMD Athlon II X2 270 3.4Ghz - 140
    CORSAIR Value 4GB DDR3-1333MHz - 45
    SAPPHIRE HD6750 1GB/128bit DDR3 - 180
    ASUS Vento TA-B72 450W - 155

Toplam : 620TL. / İnventus Bilgisayar

Eski sisteminde Hdd hariç hepsini satar yeni bir sisteme sahip olursun. Eski hdd ide ise eğer çevirici kullanabilirsin yada onuda satıp 2.elden sata bir hdd alabilirsin. Referansı düzgün bir üyeden alırsanız sorun olmaz. Sistemide size toplayıp gönderirler.

Sıfır alınacaksa en düşük bu şekilde alınmasını tavsiye ederim
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown

• pegasusun yazdığı parçalar benim için en iyisi gibi düşünüyorum.sıfırdan almak istemiyorum.parçaları değiştirmek daha iyi olmazmı?550 tl para ayırbailirim bu iş için. pegasusun yazdığı parçaları şimdi gidip yarın taktırsam başka birşey almama gerek kalırmı?yani o şekilde bilgisayar çalıştığında bilgisiyarın herhangibir kartı yanmaz değilmi?birde galiba bu parçaları mahallemdeki herzamanki gittiğim bilgisayarcıdan istersem hem uzun sürer ve para artabilir.bu parçaları nereden toplatmamı önerirsiniz?Ankarada oturuyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.