Şimdi Ara

bios ayarları ile pc performansında değişim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar call of duty modern warf...3 oyunnu bilgisayarım yüksek grafikde oynatırken zorlanıyo düşük grafikdede zevki çıkmıyo pek. çoğu oyun için bu durum aynı. BİOS ayarları ile işlemcide fark yaratabiliniyomuş diye duydum ne kadar doğrudur? bilgisi olan cevap verebilirmi. BİOS un nasıl ayarlandığı hakkında hiçbi fikrimde yok araştırdım ama anlamadım pek? kendi laptopumun özellikleri: ACER intel core 2 duo işlemcisi. 512 mb NVDIA ekran kartı 2 gb ram. bu bilgisayara uygulayabilirmiyim?

• laptop ise zaten oc menüsü de yoktur büyük ihtimal programlar var yapmanı sağlayabilecek ama sağlıklı olmaz laptopta...
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • kardeşim laptoplarda bios üzerinden oc yapamazsın.Anca programlarla yapabilirsin fakat sadece ekran kartına.Laptoplarda işlemcilerin çarpanı kilitlidir.
  • yani dokunma diyosunuz bu işle :) peki tehlikeye atmayayım pc mi ama ne yapabilirim arkadaşlar ekran kartı değiştirmek mümkünmü acaba?? bilgisayar alırken pek anlamazdım ekran kartı ne olursa performans iyi olur sonra ise iş işten geçti pek memnun değilim değiştirip zararda etmek istemiyorum kız gibi hiç bi sorunu yok

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.