Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cyber_brain
    Var tabiki yeşil tus var (B) yazar.onun üstündeki tus eject yazar oradan güvenli çıkarabilirsiniz

Çok teşekkür ederim.
    quote:

Var tabiki yeşil tus var (B) yazar.onun üstündeki tus eject yazar oradan güvenli çıkarabilirsiniz

Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Türkçe Script

http://www.mediafire.com/?zz4zejr1b18kj9p

size özelden mesaj atmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Sorun yaşadığım filmler Bd iso içlerinde 3D olanda var lakin hiç birini 3D izlemiyorum klasik bd iso olarak kullanıyorum.

Bahsetiğiniz her iki yöntemide deniyorum fakat mevcut olmasına ragmen seceneklerde TR al yazı seçenegi çıkmıyor.
    dosya adı aynı, Yazılımda sadece bu sorun yuzunden yeni version a geçtim sonuç yine aynı!! acaba ayar sorunumu yaşıyorum ilgili ayar yapısı nedir sizde? Aklıma başka bir şey gelmiyor.

BD-ISO external subtitle use method

Put external subtitle file and BD-ISO file into the same folder, and change to same name, player will automatic loading external subtitle, eg:

Folder

|

|---Transformers.iso

|---Transformers.eng.srt

Note: Regarding BD-ISO external subtitle language, player will judge and display according to the subtitle file extension.eg,

Transformers.chs.srt means it is for Simplified Chinese;

Transformers.eng.srt means it is for English subtitle.

BDMV external subtitle use method
    Subtitle file should be put into the directory same as BDMV files, and must use the
    same folder name as previous folder. then player will automatic loading BDMV external subtitle. eg:
    Transformers
    |
    |---Transformers.eng.srt
    |---CERTIFA
    |---BDMV
    |-index.srt
    Note: Index.srt external subtitle should be put into BDMV folder, then can be loaded automatically too.
    BDMV subtitle priority is here:
    1). Transformers.eng.srt, this kind of subtitle is highest priority ;
    2). index.srt, this kind of subtitle is second priority.
    3). PGS embedded subtitle, if above two kinds of subtitle isn’t exist, then system will load the first PGS embedded subtitle.
    4). all external subtitle is prior to be loaded; embedded subtitle will be loaded unless there is no external subtitle exist; if can’t judge then player will load the first embedded subtitle.

Üstad Cevap için tşkler, Akşam evde mutlaka deneyeceğim.

Aynı sorunu yaşayanlar için Türkçesi;

BD-ISO harici altyazı kullanma yöntemi

Aynı klasöre harici altyazı dosyası ve BD-ISO dosyasını koyun ve aynı adı değiştirmek, oyuncu otomatik yükleme harici altyazı olacak, örneğin:

Klasör

|

|. --- Transformers iso

|. --- Transformers eng.srt

Not: BD-ISO harici altyazı dili ile ilgili olarak, oyuncu, altyazı dosyasını extension.eg göre yargılamak ve görüntüler

Transformers.chs.srt bu Basitleştirilmiş Çince için olduğu anlamına gelir;

Transformers.eng.srt bunun için İngilizce alt yazı demektir.

BDMV harici altyazı kullanma yöntemi
    Altyazı dosyası BDMV dosyaları aynı dizine koymak gerekir ve kullanmanız gerekir
    önceki klasöre aynı klasör adını. sonra oyuncu otomatik yükleme BDMV harici altyazı olacak. örneğin:
    Transformers
    |
    |. --- Transformers eng.srt
    | --- CERTIFA
    | --- BDMV
    |-index.srt
    Not: Index.srt harici altyazı sonra da otomatik olarak yüklenebilecek, BDMV klasörü içine konulmalıdır.
    BDMV alt öncelik burada:
    1). Transformers.eng.srt, alt yazı bu tür yüksek önceliktir;
    2). index.srt, alt yazı bu tür ikinci bir önceliktir.
    3). Mevcut değil alt iki çeşit yukarıda ise PGS gömülü altyazı, daha sonra sistemi alt yazı gömülü ilk PGS yükleyecektir.
    4). Tüm harici altyazı yüklenecek öncesinde ise, hiçbir harici altyazı mevcut olmadıkça gömülü altyazı yüklenecektir; hakim olamazsa o oyuncu ilk gömülü altyazı yüklemek olacaktır.

Google tercümesidir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar altyazılar için çerçeve (gölgelendirme) eklentisi yok mu acaba? Özellikle beyaz arka plan olduğunda yazıları okumak işkenceye dönüşüyor. İleri geri 5-10 sn sarma olayı da olmaması çok büyük eksi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamer7434

Bir kaç defa güvenli olmayan Hdd çıkarma sorunu, usb 3'ten bağlayınca bendede oldu, usb 2 den takınca olmuyor. Asıl sıkıntım, medya oynatıcıyı kapattıktan sonra hdd'mi ne zaman pc'ye taksam tarama işlemi ile karşılaşıyorum. Yani sürekli olarak güvensiz çıkarmışım gibi oluyor medya oynatıcıyı her kapatışımda. Buna bir çözüm bulan varmı, oynatıcıda hdd'yi güvenli çıkarmakla ilgili bir seçenek varmı, ben aradım bulamadım.

ejekt le çıkarmama rağmen aynı sorunlar bendede var bunun çözümünü bulan varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdizdar -- 24 Nisan 2012; 0:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdizdar

quote:

Orijinalden alıntı: Tamer7434

Bir kaç defa güvenli olmayan Hdd çıkarma sorunu, usb 3'ten bağlayınca bendede oldu, usb 2 den takınca olmuyor. Asıl sıkıntım, medya oynatıcıyı kapattıktan sonra hdd'mi ne zaman pc'ye taksam tarama işlemi ile karşılaşıyorum. Yani sürekli olarak güvensiz çıkarmışım gibi oluyor medya oynatıcıyı her kapatışımda. Buna bir çözüm bulan varmı, oynatıcıda hdd'yi güvenli çıkarmakla ilgili bir seçenek varmı, ben aradım bulamadım.

ejekt le çıkarmama rağmen aynı sorunlar bendede var bunun çözümünü bulan varmı.

Ozaman pc den direk çıkarıyorsun oradan da güvenli ÇIKAR i seç .gene yapıyorsa pc den normal duzelti tikla alttaki 2. Sinı 1-2 saat surer ama ondan sonra yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drain

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Madem Çin'den alacaksın R150 falan al.

r150 farklarını araştırayım hemen ama sizde anlatırsanız biraz sevinirim.

Teknik olarak aynılar ancak R150 de bir sürü giriş çıkış var, en basitinden, 5 tane USB çıkışı var. Zaten R6S'in yanında dev gibi kalıyor. w2comp sitesinden resimlerine bakın. Yalnız bunun yazılımı sanırım R6S ile aynı değil. Yani içeriği aynı ama farklı yazılım indiriliyor diye biliyorum. Bunu alırsanız öyle custon yazılım falan bulamayabilrsiniz. İyice araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Arkadaşlar altyazılar için çerçeve (gölgelendirme) eklentisi yok mu acaba? Özellikle beyaz arka plan olduğunda yazıları okumak işkenceye dönüşüyor. İleri geri 5-10 sn sarma olayı da olmaması çok büyük eksi...

altyazı renk seçeneklerinden , en üsttekini (veya bir alttaki de olabilir) seçin.
    arkaplan beyaz olunca , altyazı rengi siyaha dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 24 Nisan 2012; 10:06:28 >
  • quote:

quote:

quote:

Teknik olarak aynılar ancak R150 de bir sürü giriş çıkış var, en basitinden, 5 tane USB çıkışı var. Zaten R6S'in yanında dev gibi kalıyor. w2comp sitesinden resimlerine bakın. Yalnız bunun yazılımı sanırım R6S ile aynı değil. Yani içeriği aynı ama farklı yazılım indiriliyor diye biliyorum. Bunu alırsanız öyle custon yazılım falan bulamayabilrsiniz. İyice araştırın.

R150 gelmez ama R160S ile ilgileniyoruz ve gelmesi olası

http://www.egreatworld.com/cn/product-detail-300.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

quote:

quote:

R150 gelmez ama R160S ile ilgileniyoruz ve gelmesi olası

http://www.egreatworld.com/cn/product-detail-300.html

Alıntıları Göster
    Bu çok daha şık bir cihaz. Artık Egreat İngilizce siteyi iyice boşladı. Bütün yeni modelleri Çin sitesine koyuyor.

Hocam yeri değil ama 301 ne oldu ?

• quote:

Bu çok daha şık bir cihaz. Artık Egreat İngilizce siteyi iyice boşladı. Bütün yeni modelleri Çin sitesine koyuyor.

301'lerin eli kulağında.
    bir kaç gün içinde stoklara girebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

301'lerin eli kulağında.
    bir kaç gün içinde stoklara girebilirler.

Alıntıları Göster
    R200S'in yeni firmware bilgilerinde "autoplay" diye bir özellik var.
    Diskteki "automovie" adıyla açılmış klasördeki dosyayı otomatik oynatmaya başlıyor.

Acaba R6S'de de bir şekilde kullanılması mümkün mü?
    Sistem menüsünde "R/RW Autoplay" diye bir özellik var, onu "ON" durumuna getirdim ama işe yaramadı.
    Belki klasör adı başka olmalıdır filan?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

altyazı renk seçeneklerinden , en üsttekini (veya bir alttaki de olabilir) seçin.
    arkaplan beyaz olunca , altyazı rengi siyaha dönüyor.

Siyah da çok kötü olur ama neyse bir bakayım...

• quote:

Türkçe Kanal Scripti

Kurulumu :

1- indirdiğiniz dosyada bulunan Scripts.zip ve updatesc.sh dosyalarını FAT formatlı usb belleğin ana dizinine atın ve USB belleği R6S e takın
    2- Egreat R6S ana menuda bulunan "ims" servislerine girin,en sonda bulunan "system tools" a girin
    3- "Update scripts (customization)" a girin
    4- "Update scripts (HDD/HDD updatesc.sh" basın
    5- belli bir süre yükleme işlemi devam edecek,ekranda reboot yazısı çıkana kadar bekleyin,eğer çıkmaz sihay ekran kalırsa 1-2dk bekleyip cihazı kapatıp açın
    6- ana menuda bulunan HDD4ALL bölümüne girin,burada Turk Kanallarını seçin,yerli kanallar karşınızda :)

Alıntıdır ...

Bu script makinenin içine etti, hdall kısmına giriş yapamadım reset yapacam mecburen.

• quote:

Orijinalden alıntı: oeste

quote:

Türkçe Kanal Scripti

Kurulumu :

1- indirdiğiniz dosyada bulunan Scripts.zip ve updatesc.sh dosyalarını FAT formatlı usb belleğin ana dizinine atın ve USB belleği R6S e takın
    2- Egreat R6S ana menuda bulunan "ims" servislerine girin,en sonda bulunan "system tools" a girin
    3- "Update scripts (customization)" a girin
    4- "Update scripts (HDD/HDD updatesc.sh" basın
    5- belli bir süre yükleme işlemi devam edecek,ekranda reboot yazısı çıkana kadar bekleyin,eğer çıkmaz sihay ekran kalırsa 1-2dk bekleyip cihazı kapatıp açın
    6- ana menuda bulunan HDD4ALL bölümüne girin,burada Turk Kanallarını seçin,yerli kanallar karşınızda :)

Alıntıdır ...

Bu script makinenin içine etti, hdall kısmına giriş yapamadım reset yapacam mecburen.

Alıntıları Göster
    ben de sanal pazar üzerinden bu ürünü satın aldım fakat satıcıya modlu yazılım hakkında bilgi sormama rağmen direkt kargoya vermiş ürünü.bu modlu yazılım ne işe yarar.

anladığım kadarıyla kanal listeleri falan var ama uydu olmadan bu kanalların olması ne işimize yarıyor ve başka ne gibi farkları var?

• quote:

Arkadaslar android uygulamasına girdim free uygulama indirdim nereye indi ne ise yarıyor bilmiyorum iPhone 4 kullaniuorum benimle alaksi yok android ama ne ise yarar sizce
    Ürünü modlu yazılımla güncellemeye çalışıyordum ancak ekranda updat yazısı kaldı. Açınca hep onu yazıyor ama bir türlü güncelleme yapmıyor. Kürdan ile restore ye basılı tutuyorum kumandadan açıyorum yine olmuyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba? Bana bir akıl verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

Ürünü modlu yazılımla güncellemeye çalışıyordum ancak ekranda updat yazısı kaldı. Açınca hep onu yazıyor ama bir türlü güncelleme yapmıyor. Kürdan ile restore ye basılı tutuyorum kumandadan açıyorum yine olmuyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba? Bana bir akıl verirseniz sevinirim.

USB hafızanın kök dizinine (klasör içinde veya zip içinde olmasın) yazılımı kopyalayın. Mümkünse başka birşey olmasın içinde.
    Kürdan ile restore tuşuna basılı tutup cihazı kumandadan açın. ön pencerede update yazısı çıkar. Guide yazısı çıkana kadar bekleyin. Bu kadar.

Yahu benimde bir sorum var ama kimse ya bilmiyor ya cevap vermek istemiyor. HDD yi cihazdan ayırmadan nasıl altyazıyı içine atarım , bilen birisi bir cevap yazsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

USB hafızanın kök dizinine (klasör içinde veya zip içinde olmasın) yazılımı kopyalayın. Mümkünse başka birşey olmasın içinde.
    Kürdan ile restore tuşuna basılı tutup cihazı kumandadan açın. ön pencerede update yazısı çıkar. Guide yazısı çıkana kadar bekleyin. Bu kadar.

Yahu benimde bir sorum var ama kimse ya bilmiyor ya cevap vermek istemiyor. HDD yi cihazdan ayırmadan nasıl altyazıyı içine atarım , bilen birisi bir cevap yazsın lütfen.

Ben de bu sorunuza cevap vermeye çalışayım. Altyazıyı bir usb ye atın. Film ile aynı adda olsun. Cihazı android modunda başlatın orada filexpert veya başka bir dosya yönetim programı ile filmin klasörünün içine atın veya cihazınız ağa bağlı ise direk ağdan girip cihaza dosya atabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Ben de bu sorunuza cevap vermeye çalışayım. Altyazıyı bir usb ye atın. Film ile aynı adda olsun. Cihazı android modunda başlatın orada filexpert veya başka bir dosya yönetim programı ile filmin klasörünün içine atın veya cihazınız ağa bağlı ise direk ağdan girip cihaza dosya atabilirsiniz.

Cevap için teşekkürler. Cihaz ağa bağlı (yani ethernet kablosu takılı). Bilgisayardan cihazı nasıl göreceğim? FTP bağlantısı mı? Eğer öyleyse kullanıcı adı ve şifre nedir? Yoksa ağda bir bilgisayar gibi mi göreceğim?

• quote:

Cihaz ağa bağlı (yani ethernet kablosu takılı). Bilgisayardan cihazı nasıl göreceğim? FTP bağlantısı mı? Eğer öyleyse kullanıcı adı ve şifre nedir? Yoksa ağda bir bilgisayar gibi mi göreceğim?

Normalde windows ağından görmeniz lâzım.
    Ben hiç bir ayar yapmadan "ağ bağlantılarım"dan "'Samba 3.0.23c (Egreat)'/x" adıyla r6se bağlı 1tb 2,5" usb harici disklerimi görebiliyorum.
    Sizin de ayara gerek kalmaksızın görmeniz gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

Cihaz ağa bağlı (yani ethernet kablosu takılı). Bilgisayardan cihazı nasıl göreceğim? FTP bağlantısı mı? Eğer öyleyse kullanıcı adı ve şifre nedir? Yoksa ağda bir bilgisayar gibi mi göreceğim?

Normalde windows ağından görmeniz lâzım.
    Ben hiç bir ayar yapmadan "ağ bağlantılarım"dan "'Samba 3.0.23c (Egreat)'/x" adıyla r6se bağlı 1tb 2,5" usb harici disklerimi görebiliyorum.
    Sizin de ayara gerek kalmaksızın görmeniz gerek.

Alıntıları Göster
    Bir ayar yapmaya gerek yok. Cihaza ethernet takıldığı anda zaten kendisi ağa dahil oluyor. Ağda bir bilgisayar gibi görünüyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy123 -- 28 Nisan 2012; 0:40:10 >

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.