|
Bildirim
|
Hocam birşeyi kabul etmek lazım; Sony Microsoft'un geçen yılki pazarlama rezaletini çok güzel kullanmaya devam ediyor.
Microsoft 6-7 ay gibi gayet de uzun bir Time Exc. oyun anlaşması yapıyor, forumda çıt yok. Hatta tam tersi, "time exc. çok gereksiz, sonuçta biz de oynayacağız" deniyor. Ama beta, alfa, demo önce PS4'e gelince zannedersin Exc. oyun geliyor. "Sony'e helal olsun yav, microsofta bir aduket daha" gibi yorumları gördü bu gözler:) Horizon 2 360'a da çıkınca, "demek ki microsoft one'a güvenmiyor aga" LBP 3 PS3'e de çıkınca "adamlara helal olsun, hala destek veriyorlar" diye uzar gider. Meşhur piksel muhabbetimiz var bir de. 1 ay öncesine kadar "FPS, aksiyon oyunları One'da 1080p çalışamaz" diyen fotoğraf makinası objektifliğinde oyun prof ları vardı bu forumda. Destiny ve BF Hardline indie oyun olduğu için, One'da 1080p olacak. Aklı başında olanlar, konsol ve oyunlardan anlayanlar bunları yemedi/yemiyor ama, ailesine karne hediyesi aldıracak küçük arkadaşlarımızın kafası karışıyor tabii. Bilirsin, Türkiye'nin 1 numaralı karne hediyesidir playstation.. Neyse ki Kinect'siz paket ve Halo, Horizon gibi Exc. oyunlarla One'ın satışları ciddi oranda artınca, Sony'nin pazarlama politikaları mecburen değişecek. Sonunda da, böyle saçma sapan yorumlar azalacak. |
4 yaşındaki kızımın xbox one sesli komutu anlamayınca seslenişi: "xbox bu aralar çok şımarıksın"
|
Sevgili kardeşim.
2013 yılında konsol forumlarını bıraktım. 2013 yılından beri ısrarla xbox bölümünde, garip yorumların içerisindesin, kime neyi ıspatlamaya çalışıyorsun bilmiyorum. Sosyal hayatın, iş güç durumun, arkadaş durumun, bu yorumlar baz alındığında sıfıra yakın görünüyor. Lütfen bir iş güç sahibi ol da, Xbox forumu rahat bir nefes alsın. Zira yorumlarından gaflet aktığı gibi, bozuk türkçen ile okuyucuya da tatsızlık çıkarıyorsun. Lütfen burayı terket. İş bulmak, ve kendine arkadaş, dost edinmek için gerekli linkler ektedir; www.facebook.com www.tinder.com http://www.iskur.gov.tr/ |
Microsoft TR ofisine 2-3 kere gitmiş biri olarak başta Necibe hanım olmak üzere memurdan farksız takılıyorlar. Sabah 8 gibi ofise gelip öğlen 4 gibi basıp gidiyorlar birde Microsoft da çalışma saati diye bir şey yok isteyen istediği saatte gelip gidebiliyor velhasıl kelam bu şahıslardan Xbox adına hiçbir zaman olumlu işler olmayacak. Xbox'ın başına Loreal adlı kozmetik firmasından getirdikleri hayatında konsol kullanmamış karıyı getirirsen fazla da bir şey beklememek lazım.
|
Bence sen herkesin farklı zevkleri olabileceğini öğren
|
Arap xboxı beğenmemiş diğer konuya gidiyor
Şimdi onlar düşünsün PS4ü fişe takınca çalışır mı? Başka bişey yapmam gerekirmi? Çok acil yardım... Bilen kimse yokmu? Up Şimdi gamepadde ışık yandı problem olurmu? Up Biri yardım etsin, hala yanıyor.. |
2010'dan beri bunlara ağzının paylarını elimden geldiğince veriyorum. Akıllanmıyorlar.
Yaş ortalaması düşük bir defa, Playstation bölümünün yaş ortalaması 14'ten yukarıda değil, karnesini alan babasıyla PS4 almaya gidiyor. Bu exclusive muhabbetinin iyi ce suyu çıktı. PGR Serileri, Fable serileri, Alan Wake, Halo, Gears Of war, Forza, bunlar neydi Ps fan boyları? Öyle sizin interaktif filmlerinize de benzemiyordu bunlar, tam, gerçek oyunlardı. 5 saat animasyon izleyip 10 dakika kontrolü ele aldığınız 'exc' oyun yok xbox'ta. Size oyun lazım değil ki, size film lazım, siz alırsınız Uncharted'i, 3 saat animasyon izleyip 5 dakika oyun oynarsınız (o da oyun sayılırsa, left stick, + x + x + x.....) sonra yine araya girer 1 saat animasyon. Alın size exc. Muhteşem Uncharted 4'ünüzün 5 saatte bitirildiği speed-run. 5 saat. Tabi ara video olmayınca oyun bu kadar iniyor tabi. https://www.youtube.com/watch?v=O6wXDWDRIrs Hani şöyle Zelda: BoTW ayarında oyun olsa tamam diyeceğim de, siz de o da yok be. Forza Horizon 2, Forza Motorsport 5, Forza Horizon 3, Forza Motorsport 6. Yarış oyuncuları oyuna doydu, sindirdi Xbox'ta, siz ne oynadınız? Drive Club. Killzone Killzone dediniz, oyunun esamesi okunmuyor, unutuldu gitti, Grafik Benchmark'ı yapıp saldılar piyasaya. Bir de bakın bakalım Halo 5 Community'sine. |
Dostum aklını sen kendine sakla. İhtayacın olabilir ileride.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 21 Ocak 2013; 17:26:38 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 20 Şubat 2012; 22:47:46 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 21 Şubat 2012; 9:40:05 > |
|
|