Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pannekamp Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.306
Cevap
124
Favori
744.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar, binamıza fiber kablo geldi ve kutuyu yerleştirdiler. eve kadar da fiber kablo çektiler. birkaç hafta içerisinde evinize gelip kabloyu evinizin içerisinde salona taşıyacağız dediler. aylar oldu gelen giden yok, ne yapmamız lazım bilgisi olan var mı

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

X den türk telekom desteğe yazın.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Mevcudiyette internetiniz var ise onu dönüşüm talebi açtırmanız gerek, gelen ekip fiber kabloyu istediğiniz yere çekebilicek durumdalar ise çekiyorlar,

Aboneliğiniz yok ise da abonelik başvurusu yapıyorsunuz gelen ekip yine aynı şekilde modem ve ONT cihazını istenilen yere çekiyorlar.

• Merhaba,turknet kullanıyorum dns ve vpn işe yarıyor engelleme yok sayılır,telekomda durumlar nasıl,dns falan işe yarıyor mu,24 ay taahhüt verip gelsem engelleme falan var mı,nasıl durumlar?

• Önce 100 mbitlik fiber paketi seçsek daha sonra zamanla kademeli hız arttırma şansımız oluyor mu kampanyalı fiyatlar aynen geçerli olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sene2025 S kullanıcısına yanıt

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa371988 M kullanıcısına yanıt

TT da dns sıkıntısı yok ama onların verdiği router kısıtlı dns girilmiyor yada istediğin dns olmuyor biliyorum kendi cihazını kullanırsan istediğin dns girersin. Vpn de olmuyor onların cihaza sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Temmuz 2025; 1:38:48 >
  • Telekom üzerinden IPTV de sorun yaşayan var mı? Genelde dnsleri bloke işini ilk bunlar yapıyor diye biliyorum ama kullanan arkadaşlar yorum yapabilir m?

• Merhabalar , bugun altyapip geldi kurulum saglandi , kendi wifi 7 sistemim var mesh dahil, turk telekom modemi yerine ont den direkt kendi routerima internet versem calisir mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiber bağlatan arkadaşlara güle güle kullanın diyorum. 7 aydır kutusu, dışarıdan bağlantısı, eve kadar kablosu çekildiği halde bağlantım yapılmıyor. Valla çok şanslısınız. Herhalde KPSS'ye bu yaşımda girip telekoma da memur olarak atanıp kendi fiberimi kendim çekeceğim.TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 

• ben de altyapı ile ilgili her yerden araştırmaya yönelmiştim. www.internetmarketi.com.tr diye bir sayfa buldum. hem tarifeleri karşılaştırabiliyorum hem de altyapı ile ilgili destek alabildim. işine yarayacaksa bence bir bak

• Merhaba,

Yaklaşık bir ay önce apartmanımıza fiber kablo geldi. 1.5 hafta öncesinde de dairelerimizin girişine kadar fiber kablolar çekildi. Fakat henüz apartmanın girişine dairelerden gelen kabloların bağlanacağı küçük telekom kutusu monte edilmedi. Ben fiber başvurusu yapmaya çalıştığımda fiberin aktif olduğu söylendi ve başvuru yaptım. Hemen akabinde yarın için teknik servisin gelip kurulumu yapacağı iletildi. Kutuyu aktivasyona gelecekleri zaman mı takacaklar , yoksa henüz kutu olmadığı için gelip interneti bağlamadan geri mi dönerler?

• SeRo-34 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen yarın gelir, kutu eksikliğini tespit ile geri döner, 1 hafta içinde kutu takar ve tekrar başvurunuzu isterler.

• TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU

Arkadaşlar taahhüt yenileme yapmayı düşünüyorum mevcut durumda altyapı sorgulaması yaptığımda 62 mbit destekleniyor diyor ama keenetic modem arayüzünde baktığımıda 90 mbit e kadar destek görünüyor. 75 mbit lik pakete geçiş yaparsam sağlıklı bir bağlantı alabilirmiyim ?

• Aeran A kullanıcısına yanıt

Rahat 75 alirsin. 75 olmasa bile 70-75 arasi baglansan bile çok rahat edersin. Benim tarifem vdsl 100 ama 77 ile baglaniyorum gayet temiz baglanti ping los va yok

• Ttnete şikayet ede ede bir hal oldum yahu, sonunda bugün geldiler. Cihazlarla sinyal ölçümü yaptılar, sanırım sonlandırma işlemi buna deniyor. 1 hafta 10 güne gelir dediler ama 7 aydır diyorlar. Umarım gelir bu sefer. TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 

• Bina onunde rogarlardan turuncu fiber kablo çekimleri yapildi internetten ve musteri hizmetlerinde sorgu yapinca bona 1000mbit e kadar fiber destekli görünüyor

Bina içinde kutu yok, yoneticiye dairelere kadar fiber kablo cekilcek demişlerdi bu rogar kablo cektiklerinde ama hala daireye kadar bu islem yapilmadi

Sozun özü simdi ben nete basvursam nasil bir prosedür olacak yani sadece bana fiber celilir mi yoksa binanin tamamina fiber cekilme islemi olmadan verilmez mi
    Ve bu islemler ne kadar sürede tamamlanir

Tecrübeli arkadaslar başına gelen varsa bilgi verebilir mi

• gzegen kullanıcısına yanıt

Alt görseldeki kutu takılıp dairelere de obk ince beyaz veya sarı kablo çekilmeden baş vursan da sana fiber bağlamazlar bu işler bitince arayıp sor aktifse geçişi yaparsınTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU  bunlar bitmeden baş vuruyu yaparsın dangalak bir mh denk gelir kabul edip evdeki adsl vdsl neyse onu da keser ondan da olup beklersin fiber aktif olsun diyeTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU  Kutu yokken bende de 1000 mbps hız görünüyordu ama ortada kutu yoktuTÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU 

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Ağustos 2025; 2:54:42 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Kutu yok mh siz basvurun 15 gune gelir diyor ki dediginiz gibi bence gelmez peki bu kutu işini nasil hizli bir sekilde getirtebiliriz

• gzegen kullanıcısına yanıt

MH sallamış baş vurunca fibere geçiş yapıp mevcut adsl vdsl neyse kesecek fibere geçirecek sen internetsiz kalacaksın. He bunu yapmayacaksa baş vurursun fiber gelince aktif edecekse ve mevcut interneti bundan sonra kesecekse o olur da sanmam bunu yapacağını .Neyse o kutunun çabuk takılması için yapacak bir şey yok zaten işe başlamışlar keyifleri gelince takarlar, örnek bizde 4 ay sürdü aktif olması tabi sende 10 15 gün belki en fazla 1 ay da sürebilir her bölge farklıdır

• 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.