Bildirim
Deneme seti alacağım. Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
karekök 12 li de alma dostum _____________________________ realist gominist -
fem 9lu herkes memnun _____________________________ -
güvender almamakla doğru iş yapmışsın fem 7 ve 9lu işini görür :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: batucan78
güvender almamakla doğru iş yapmışsın fem 7 ve 9lu işini görür :)
Teşekkür ederim femin alayım o zaman :) Teşekkürler arkadaşlar özellikle batucuğum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_ShArK
quote:
Teşekkür ederim femin alayım o zaman :) Teşekkürler arkadaşlar özellikle batucuğum :)
rica ederim şu ana kadar 50-60 deneme çözdüm tecrübelerime güvenebilirsin :)_____________________________ -
Güvender ve Karekök 12li den neden memnun değilsiniz arkadaşlar? _____________________________ -
quote:
quote:
quote:
rica ederim şu ana kadar 50-60 deneme çözdüm tecrübelerime güvenebilirsin :)
Eyvallah gardaşım :) Ben sana arada iki üç pm atarım :) tecrübelerinden yararlanmak için. .d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
rica ederim şu ana kadar 50-60 deneme çözdüm tecrübelerime güvenebilirsin :)
Eyvallah gardaşım :) Ben sana arada iki üç pm atarım :) tecrübelerinden yararlanmak için. .d
tabi hocam her zaman beklerim_____________________________
-
Körfez
_____________________________ -
fem 7li alma biraz kolay sorular 9lu alabilirsin iyi diyolar.. _____________________________
-
geçen sene ne kadar fdd moral bozsada hemde sınava çok az kala iyikide çözmüşüm diyorum bu sene yeni müfredatı çıkmıştır inş bence bi bak derim biraz zordur ama. fem grubu dersaneye gidiyordum ygs hangisine yakındı dersen kesinlikle fdd'ye _____________________________ -
Biraz önce fem 9 lu aldım arkadaşlar. Umarım memnun kalırım. Kalacağıma da inanıyorm. Fem hayal kırıklığına uğratmadi şimdiye kadar. _____________________________ -
Fem 9 lunun yanına Körfez Tek Tekno Denemelerinden de alabilirsin şahsen ben öyle yaptım.Körfezinkiler de güzel. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler