Şimdi Ara

Set üstü ocak tavsiyesi istiyorum arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
26.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğalgazlı ve fiyat aralığı 100 -150 arası..

Hepsiburada da esco diye marka var.. Nasıldır acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 25 Ağustos 2010; 14:41:37 >

• Esco yanıcı gözlerinin temizliği zahmetli kalitesi düşük bir ürünler üreten bir markadır. Bu bütçeyle önerim Altus, Valy, Auer gibi markalar olur. Bu markalar Sabaf marka bek (yanıcı göz)kullanırlar. Bek şapkaları kalitesizdir sadece, çakmak ve gaz musluğu kalitesi ise orta düzeydedir. Fiyatının hakkını verir diyebilirim. Kısacası bekleri Sabaf marka, gaz düğmesinden ateşlemeli bir marka almaya dikkat etmelisiniz.
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/termikel-17010-l-4g-elektronik-ateslemeli-setustu-ocak/ProductDetails.aspx?productId=mtter17010&categoryId=22026

http://www.hepsiburada.com/Liste/simfer-3009-4-gozu-gazli-otomatik-ateslemeli-setustu-inox-ocak-lpg/ProductDetails.aspx?productId=mtsim3009&categoryId=22026

Bunlar olabilir örneğin. Termikel'in emayesi ve gaz muslukları kalitelidir. Simfer ise Gorenje'ye de aynı tip ocağı fason olarak üretiyor. Izgara kısımlarının kalın oluşu temizlik ve sağlamlık açısından güzel.(tencerenin oturduğu yüzü genişletilmiş) veya biraz eklenerek en yeni İtalyan bek tipine sahip gaz emniyetli bu model de tavsiyemdir. (kargo ücreti yoksa) Ben Siemens versiyonunu 11 senedir kullanıyorum halen sıfır gibi.

http://www.beyazesyaturanspot.com/pinfo.asp?pid=3574&ref=akillifiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 22 Ağustos 2010; 2:45:12 >

• Can bey teşekkürler...

Son olarak termikel mi simfer mi...
  • Simfer'in ocak ızgaralarının tasarımı ve inox olması nedeniyle onu öncelikli önerebilirim. Ancak 2 modelin de doğalgaz dönüşümü ücretli olabilir, bu durumu sormak lazım.

Ben geçen aylarda yengeme Altus LPG'li aldım, eve doğalgazlı model geldi ve servis 35TL dönüşüm ücreti istemiş. Hatta ticaret ahlakından yoksun servis "abla 20TL ver dönüşümü yapıp garantiyi imzalamayayım" demiş, yani aklınca parayı cebe indirecek. Ben gittim 1TL'ye aldığım enjektör seti ile dönüşümünü yaptım. Böyle üçkağıtçı servislere de dikkat etmek lazım.
  • bizde siemensin set üstü ocağı var 6 yıldır memnunuz fakat kapağın biri boşa dönüyor sertleşmiş kapağın altındaki demir , demiri çeviremiyor ancak pense yardımıyla açılıyor ..birden nasıl öyle sertleşti anlmadık ...gözün yanmasın da sorun yok ee tabi düğmeden açamadımız için kullanamıyoruz... servis daha önce dönüşümden bizdende bir sürü para aldı bundan daha çok alır dedik öle duruyor o göz kullanılmıyor
  • Yağlayabilirsiniz musluk kısmını o zaman düzelir. Bozulsa da gaz muslukları 7,5TL tarlabaşında daha evvel AEG marka ocağı yapmıştım, malzeme aynısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65' TV tavsiyesi arkadaşlar
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yarın siemens servisi gelecek onlara bi göstereyim bakalım candoğan bey biz bu akşam siemens 10 s 762 model çamaşır makinesini aldık yarın getirecekler bugün dükanda çalıştırdılar da insana huzur veriyor vesteledn sonra dönmese çalıştığına inanmayacak insan yani...tavsiyelerine uydum bu makineyi daha çok beğendiğini hissettim sanki o yüzden bu makinede karar kıldım .. yarın ilk gözlemlerimi paylaşırım ....tabi sizde bu makineyle ilgili kullanım önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum...
  • Makinenin boş olmasından ziyade doluykenki sesi önemli elbette. Ancak ses konusunda iddalı bir makine olduğunu söyleyebilirim. Makinede önerim ilk olarak beyaz ve renkliler için güzelce ayar yaptıktan sonra bu programları hafıza1 ve hafıza2 kısımlarına kaydetmeniz. Böylece tekrar ayar yapmadan 1 hamlede çalıştırma şansınız var. Makineye çamaşır doldurmadan evvel çalıştırırsanız yük sensörü devreye girer ve dolum miktarını gösterir. Acele durumların haricinde ecoperfect seçeneğini açarsanız büyük tasarruf elde edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipar

yarın siemens servisi gelecek onlara bi göstereyim bakalım candoğan bey biz bu akşam siemens 10 s 762 model çamaşır makinesini aldık yarın getirecekler bugün dükanda çalıştırdılar da insana huzur veriyor vesteledn sonra dönmese çalıştığına inanmayacak insan yani...tavsiyelerine uydum bu makineyi daha çok beğendiğini hissettim sanki o yüzden bu makinede karar kıldım .. yarın ilk gözlemlerimi paylaşırım ....tabi sizde bu makineyle ilgili kullanım önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum...

öncelikle makineniz hayırlı olsun.
    ki siz bu siemens çamaşır makinesi ile ilgili başka yere yazmıştınız.
    ve sevgili candoğan da sağolsun yorumlarını yapıp görüş ve önerilerlini belirtmişti.
    ama konuyu açan arkadaş setüstü ocak tavsiyesi beklerken siz çamaşır makinesinden
    bahsediyorsunuz. konu başlığını açan arkadaşa biraz ayıp olmuyormu.

• Kusura bakmayın xweser ben de cevap verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Kusura bakmayın xweser ben de cevap verdim

bana sorsalar bende yanıt verirdim heralde. sevgili ipar sizi her gördüğü yere
    yazıyor :))) gerçi onun da heyecanını anlıyorum. malum kolay değil eşşekten inip ata binmek.
    ama bakıyorum bir yeni yorum görüyorum. ama başlıkla ne alaka :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyade297

quote:

Orijinalden alıntı: ipar

yarın siemens servisi gelecek onlara bi göstereyim bakalım candoğan bey biz bu akşam siemens 10 s 762 model çamaşır makinesini aldık yarın getirecekler bugün dükanda çalıştırdılar da insana huzur veriyor vesteledn sonra dönmese çalıştığına inanmayacak insan yani...tavsiyelerine uydum bu makineyi daha çok beğendiğini hissettim sanki o yüzden bu makinede karar kıldım .. yarın ilk gözlemlerimi paylaşırım ....tabi sizde bu makineyle ilgili kullanım önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum...

öncelikle makineniz hayırlı olsun.
    ki siz bu siemens çamaşır makinesi ile ilgili başka yere yazmıştınız.
    ve sevgili candoğan da sağolsun yorumlarını yapıp görüş ve önerilerlini belirtmişti.
    ama konuyu açan arkadaş setüstü ocak tavsiyesi beklerken siz çamaşır makinesinden
    bahsediyorsunuz. konu başlığını açan arkadaşa biraz ayıp olmuyormu.

Hakkaten ya.. Benim konu sapmış...

neyse ben zaten cevabımı aldım can beyden.. yine de benden başka almak isteyen olursa yada bilgisini paylaşmak isteyen olursa diye başlıkta belirtilen konudan devam etmesi daha güzel olacaktır..

• kusura bakmayın konuyu biraz saptırmışım tahmin ettiğiniz gibi tatlı bir heyecan ve karar verme teleşı .anlayışınız için teşekkürler.
  • arkadaşlar bizim arçelik ocak sapıttı,musluklardan biri çalışmıyor piyasada arçelik musluğu bulamadık,servisede sormadık pahalıdır diye,yansanayi musluk alıp bağladık ama hala gaz sızıntısı var,bu yüzden yeni ocak almamız gerekli 100-150 lira aralığında alınabilecek en iyi ocak hangisidir acaba,doğalgazlı olacak bu arada
  • Asla Simfer almayın, Satış sonrası hizmet çok kötü... Benim var kullanıyorum. Servis bulunduğum yerde yok diye bana piknik tüpüyle idare et ürünü bize kargola, o da kullanıcı hatası olabilir ücret ödeyebilirsin diyor.. Ne kalite var nede hizmet....
  • Simfer 3032 4G Woklu Setüstü Cam Ocak
    • 4 G Set Üstü Cam Ocak
    • 1 wok bek (3.6 Kw)
    • 60 cm genişlik
    • Kullanım kolaylığı sağlayan önden kontrol sistemi
    • Düğmeden dokunmatik çakmak
    • Döküm ızgara
    • Ürün ölçüleri (YxGxD): 100x594.5x565 mm

• Otomatik gaz kesme emniyetili

http://www.hepsibayiden.com/Urun/Simfer-3032-4G-Gaz-Emniyetli-Woklu-Setustu-Cam-Ocak-Dogalgazli-pmu1716.html
  • pahalı olmayan, ekonomik, beyaz, 4 gözlü, doğalgaz ile kullanılacak setüstü ocak tavsiyesi istiyorum. Simfer olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 29 Aralık 2013; 15:31:25 >
  • Geçen sene bizim eve doğalgaz bağlanması sebebi ile, LPG'li set üstü ocağımı, doğalgaz uyumlu olanıyla değiştirdim.
    Eski kullandığım markada Profiloydu, şimdikide Profilo.
    Markası Profilo OC53DG. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.