Beyler gece tam bir 4s kabusu gördüm; jb çıkıyordu ve siriyle jb arasinda bir seçim yapmam gerekiyordu, jb olunca siri çalışmıyordu :/ Umarım böyle birşeyle karşılaşmayız, genelde tersi çıkarmış ama bakalım..
Tersi nasıl olacak siri yi seçip, JB den mi vazgeçeceğiz
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
quote:
Orijinalden alıntı: ATAKAN2009
Pod2 s nin bloğunda yenı haber ingilizcesi ıyı olan cevırsın arkadaşlar...
@xvolks worked to include @comex sandbox patches into the Corona GIT.
Expect a Corona update soon in Cydia that'll fix iBooks and other softwares having sandbox issues.
valla bişey anlamadım ya :S jb çıktıgında bi telefoncuya falan götürürsem onlar yaparmı acaba ?
ben yaparim ank.da 20 lira :D
ankaranın neresinden? pasaport kaydı falan var ama bi sım kilitli şuan yapabilirmisin jb falan olmadan?
Arkadasım JB yapınca sim kilidi kalkmaz 20 tl ye yaparım diyen arkadas ya şakasına dedi yada sadece JB yapmak icin konuştu :) Senin o telefonu su an veya yakın vadede hatta orta vadede kullanman imkansız Belkide hiç kullanmayacaksın; 1.5 yıl oldu 2.10 baseband icin unlock çıkmadı, 1.5 yılın yaklaşık 7. Ayında donanimsal unlock olan Gevey çıktı ama hepsi diken üstünde kullandı telefonlarını Güncelleme yapamadılar 3g si çalışmadı kiminin vs. Araştırman gereken anahtar kelimeleri söylüyorum Türkçe yi seç ararken iPhone 4S unlock, iPhone 4S gevey, gevey ne ise yarar?, baseband gevey iphone 4S, operatör yasal unlock ,
saol kardeşim yardım ettiğin için.
5e guncellemedim arkadaslar jb yok diye surum yukseltmelimiyim sizce Jb olmamasina ragmen ?
beklemesi cok zevkli ;)))
Geo Hotz, Comex gibi adamlar lazım.
versiyon 5.0.1 olmayan arkadaşlar eğer 5.0.1 yapmazsanız ve jb 5.0.1 e çıkarsa aynı anda Apple 5.1 veya yeni bir versiyon çıkartırsa asla 5.0.1 yapamayabilirsiniz bilginiz olsun
quote:
Orijinalden alıntı: okttay
quote:
Orijinalden alıntı: mertrixfun
Beyler gece tam bir 4s kabusu gördüm; jb çıkıyordu ve siriyle jb arasinda bir seçim yapmam gerekiyordu, jb olunca siri çalışmıyordu :/ Umarım böyle birşeyle karşılaşmayız, genelde tersi çıkarmış ama bakalım..
JB olunca siri çalışmıyo olayı ne demek dir yaaww..Öyle birşey varmı gercekten bilmiyorum, iphone 4S henüz tam JB olmadıki neden çalışmasın anlamadım oda sonucta bir uygulama, sanmam
quote:
Orijinalden alıntı: copperdevil
quote:
Orijinalden alıntı: okttay
quote:
Orijinalden alıntı: mertrixfun
JB olunca siri çalışmıyo olayı ne demek dir yaaww..Öyle birşey varmı gercekten bilmiyorum, iphone 4S henüz tam JB olmadıki neden çalışmasın anlamadım oda sonucta bir uygulama, sanmam
Adam rüyasında görmüş ya yok öyle birşey
yine 1 - 2 haftayı bulur bunlar cok naz yaptılar ya
Nefret ediyorum şu durumdan süründüğe süründüre çıkarmiyorlarmi.!
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRKİY3
diablo 3 gibi oldu buda
pazardan pazara bekliyoruz. bakalım bu pazar ne olacak
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRKİY3
Buyrun size iki önemli Hacker ne yaparsanız yapın Tabiki Fotolarına....