Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
314.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kabuska

arkadaşlar beta 2'nin linkini verin de ilk sayfaya koyayım?

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDMzMTU=

Orijinalden alıntı: axt

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

arkadaşlar beta 2'nin linkini verin de ilk sayfaya koyayım?

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDMzMTU=

Teşekkürler

• arkadaşlar eski image klasörünü komple attım telefona. ahize sesi kendine geldi. zaten 800mhz de kullanıyordum normal olarak. şimdilik böyle devam. ahize sesi daha önemli.

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

Palakadir nekadar yavaş ana sayfa gelmesi aşırı programmı yükledin birde kurulumda eksilik veya hata olduğundan bu hatayı alıyorsundur sana tavsiyem sd kartını pcye yedekle sonra sd kartı biçimlendir son çıkan betayı at en baştan kur sorun düzelir.

Walla çok isterim fakat sd kart gözüküyor fakat hiçbir şekilde içine ulaşamıyorum .

Ek olarak size 0 kb olarak gözüküyor bu konuda yardım edecek olan varmıdır .

Orijinalden alıntı: Palakadir

Buda Gps testi , Yer istanbul yıldız dün 2 gün önce hava bulutlu idi .

GPS çok iyi çalışıyor 2.3 'de Bugün hava yağmurluydu istanbulda tık demedi kapalıydıda semt - cadde - sokak girdim anında sokağa soktu beni Helal olsun valla :D Ben diyorum bu Telefonlar 550 TL değil 300 350 TL diye Benim gibi yol bilmeyenler için GPS ihtiyacınıda karşıladığından böyle durum
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

quote:

Palakadir nekadar yavaş ana sayfa gelmesi aşırı programmı yükledin birde kurulumda eksilik veya hata olduğundan bu hatayı alıyorsundur sana tavsiyem sd kartını pcye yedekle sonra sd kartı biçimlendir son çıkan betayı at en baştan kur sorun düzelir.

Walla çok isterim fakat sd kart gözüküyor fakat hiçbir şekilde içine ulaşamıyorum .

SD kart gözükmüyor mu ? Telefonda da mı kullanamıyorsun SD kartı ? eğer öyleyse bir biçimlendirme yap istersen ?
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

quote:

SD kart gözükmüyor mu ? Telefonda da mı kullanamıyorsun SD kartı ? eğer öyleyse bir biçimlendirme yap istersen ?

Alıntıları Göster
    @KURSAD. komple gitti gelemiycek sanırım ....

• Arayan kisilerin kim oldugunu soyleyen bir uygulama var mi

quote:

quote:

benım de sdkart gıttı,
    bılgısayarda görünüyor ancak telefon okuyamıyor,işler çok şu anda uğraşamıyorum

bu telefon gerçekten uğraştıran cinsten,aynı yazılım aynı şeyleri yaparsın ama muhakkak bi yerden cortlak verir

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

quote:

benım de sdkart gıttı,
    bılgısayarda görünüyor ancak telefon okuyamıyor,işler çok şu anda uğraşamıyorum

bu telefon gerçekten uğraştıran cinsten,aynı yazılım aynı şeyleri yaparsın ama muhakkak bi yerden cortlak verir

Alıntıları Göster
    2.3 beta bigün mutlaka sdkarta hasar veriyor. en önemli sorunuda bu. bazılarındada bende olduğu gibi imei silinmeside cabası tabiki

• Yazilimda blr sorun oldugu garanti. Bende de bir kac gun bir sorun yoktu. Simdi dokunmatik hata veriyor. Resmen donuyor ve tuslari kilitlemeden duzelmiyor.

Orijinalden alıntı: bring to front

Yazilimda blr sorun oldugu garanti. Bende de bir kac gun bir sorun yoktu. Simdi dokunmatik hata veriyor. Resmen donuyor ve tuslari kilitlemeden duzelmiyor.
    Diğer konuda söyledim, burada da söyleyeyim. 30 Aralık'ta 2.3'ün çıkmasıyla sadece bu konudan değil, diğer konudan da sorularınızı sorabilirsiniz. Tek başına bu konu kaldıramaz o mesajları, geçen seferde hepimiz gördük.

Orijinalden alıntı: F4RR3LL

quote:

Orijinalden alıntı: mertuzel

telefonu aldığım yerden 2.2 den 2.3.5e güncelleme yaptırabilirmiyim?

kvk ya ver yaparlar.

Beta sürüm olduğu için yapmazlar.

Orijinalden alıntı: hardcrss

Valla haftada uc kere rom yuklemekten skilmiyolarmi merak ediyorum? Her seferinde uygulamalari tekrar yukle falan zor is. Yedekleniyor tamam ama bu seferde oyunlar kaldigi yerden devam etmiyor. Titanium.backup ayarlarin yedegini aliyormu?

Root explorer ile karistirirken uygulamalarin verilerinin tutuldugu yeri buldum sanirim. Bir dahakine onlari kopyalayip kaldigi yerden devam edip etmeyecegine bakacagim.
    ses tuşlarından telefonu uyandıran launcher var mı? qq launcher hariç onu yükleyince telefon aptallaştı sildim

Orijinalden alıntı: hakaniko

arkadaşlar eski image klasörünü komple attım telefona. ahize sesi kendine geldi. zaten 800mhz de kullanıyordum normal olarak. şimdilik böyle devam. ahize sesi daha önemli.

tam yapıcaktım bu yazıyı gördüm vazgeçtim.

Orijinalden alıntı: arguncakmak

ses tuşlarından telefonu uyandıran launcher var mı? qq launcher hariç onu yükleyince telefon aptallaştı sildim

ben ne zaman böyle bir program kursam telefonun launcheri komple çöktü ve format atmak zorunda kaldım, artık kurmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

arkadaşlar eski image klasörünü komple attım telefona. ahize sesi kendine geldi. zaten 800mhz de kullanıyordum normal olarak. şimdilik böyle devam. ahize sesi daha önemli.

tam yapıcaktım bu yazıyı gördüm vazgeçtim.

ahize sesi önemliyse mantıklısını yapmışsınız

http://www.youtube.com/watch?v=1YUT14SYdBs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 16 Aralık 2011; 23:37:33 >
    Intel 5820K CPU | ATERMİTER X99 MBoard| 16Gb Kingston Hyperx Ddr4 2666 Mhz Ram | ASUS Rx 570 4Gb GPU | Crucial MX300 750GB SSD - WD Sata3 2TB HDD | Acer XF240Hbmjdpr 24" Monitör | Logitech G710 Blue KBoard | TP-Link TL-WDN4800 N900 WLAN Dual Band PCI-E | Logitech G402 - G300S Mouse | Zalman Z9 Neo Tower USB 3.0 Case | SteelSeries Siberia v3 Headset | SteelSeries Qck+ XLarge Mousepad | XIGMATEK AURORA 240 SIVI SOĞUTUCU| High Power 850W 80+ Gold Modüler | DeepCool Fan Control Usb 3.0 | Creative 2+1 |POCOPHONE F1 6-128GB | Invicta 'Vintage' Automatic Model: 22568 - Seiko SKS485P Watch | SJ4000 Action Camera
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.