Şimdi Ara

Saints Row: The Third Video İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
36.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekçilik arıyorsunuz bu oyun sizi kesmez millet. Ben (ki senaryo delisi bi adamım, oyunu sırf senaryosu için oynarım) bu oyunu oynarken GTA 4'ten çok daha fazla zevk aldım. GTA 4 iyiydi de... San Andreas'tan sonra eksikti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendezut

Gerçekçilik arıyorsunuz bu oyun sizi kesmez millet. Ben (ki senaryo delisi bi adamım, oyunu sırf senaryosu için oynarım) bu oyunu oynarken GTA 4'ten çok daha fazla zevk aldım. GTA 4 iyiydi de... San Andreas'tan sonra eksikti.

Aynen sana katiliyorum hocam. Ben gta fani biriyim. Fakat bu oyunda beni inanılmaz bağlayan bir şeyler var. Hiç sıkılmadan oynadim.bitirdim . Ve gta dan daha fazla eğlendim. Beni daha fazla eğlendiren ,güldüren,inanılmaz zevk veren saint row oldu. Bana kimse kızmasın. Bence SAİNT ROW gta dan daha iyi. Bu benim şahsi fikrim.
  • gevşek bir oyun :)
  • türkçe'de ve türkçe'mizi diye ayrılmaz.
  • bazı ları gta ile kıyaslamasını saçma bulmuş doğru birisinin derin bi hikayesi var biriside eğlenceyi hedef alıyor ama gtayı daha güzel buldukları için saçma bulanlarda var + recep iv. sondaki dansı fenaa
  • araba kamerası ayarlanmıyorumu bi tuşu filan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyun muhteşem zevkli ana hikayeyi tamamlamak üzereyim,eğlence küpü resmen ,gta ile kıyaslamak yanlış çok farklı kategorideler aslında,oynayanlar bunu iyi anlayacaktır.

Adam haklı beyler.

Oyun dehşet eğlenceli ve oynanış bir o kadar zevkli.

GTA'nın gerçekçiliğinden sıkılıp eğlenmek istiyorsanız Saint Row The Third diyorum.

• 1 saati kaldı bakalım ilk kez oynayacağım, videoda araba görüntüleri iyi gözükmüyordu
  • Eve kaplamalr berbat manyak bir oyun bilin.
  • oyunu orjinal olarak aldım bakalım dediğiniz kadar güzel mi oyun
  • GYA IV ENB'siz bir hiç bana göre.Oyun dediğin eğlenceli olmalı.Bu oyunda gtadan daha fazla eğlence unsuru var.
  • Oyun dehşet eğlenceli herkese tavsiye ediyorum.Başından zor kalkarsınız
  • off D&R dan 15 gün önce sipariş etmiştim. videolarını izledikçe ağlayasım geliyor ne zaman gelir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrugPoint -- 11 Aralık 2011; 15:09:09 >
  • oyun 10 numara gta4 ede basar :D görevler eglenceli güldürüyo.. :D oynanıs da bi okadar zevkli
  • oyun inanılmaz zevkli , gta4 ile karşılaştırmak yanlış olur
  • gta da keçke şu olsaydı dediklerimiz var özellikle yok binalardan atlama yok arabayla bir yerlerden uçma herkesin gtada skılınca yaptıkları bu oyunda artık sıkılmak yok hayatla dalga geçin :)
  • Biri lütfen yardımcı olabilir mi ;

Sistem özelliklerim

İntel Core i5 2.53 GHz işlemci
    6 GB RAM
    1 GB nVidia GeForce GT 320m ekran kartı

16 17 fps alıyorum oyundan oyun kasıyor yardımcı olur musunuz..
  • Biri bana yardımcı olsun ya
  • Tam bir action oyunu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.