Şimdi Ara

Saints Row: The Third Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
36.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Köpekbalığı silahını da gosterseymisiniz süper olacaktı guzel inceleme :)
  • Bence süper bir oyun.GTA ile karsilastirmak sacma.Iki oyunun zevki farkli.Saints Row 3 daha cilgin sira disi ve eylenceli oyun GTA daha cok gercege dayali.

Bu Recep Ivedik in nasil yapildigi bir tarif verseniz süper olur :)
  • Ben oyunu Hikaye Olarak değil,Eğlence ve Stres Atmak için oynuyorum.Oyununda Eğlence için Yapıldığını düşünüyorum.
  • güzel oyun olmus gerçekten çok eğlenceli inceleme için tşkler....
  • Super oyun olmus gercekten,surekli gta gta diyenler hayret ediyorum,oyunun gta ile yakından uzaktan ilgisi bile yok...
  • Kusura bakmayın ama çok saçma bir oyun
  • Bu oyun ciddi bir oyun değil zaten. Adamların amaçları oynayanı güldürmek, her yönden iyi vakit geçirmesini sağlamak. Bunu da dediğimiz gibi ilginç silahlar olsun , sık sık geçen küfürler olsun becermişler. Bence harika bir oyun. O kadar heyecanlıyım ki gelse de oynasam diye can atıyorum.
  • gta 4 ü ezer de geçer... cidden müthiş bi genişlik var oyunda. herşey serbest. şehir resmen açık büfe :D tek şikayetim ciddi kasması. bende mi sorun var bilemiyorum..
  • ezicek tabiki , arada kaç senenin farkı var.
  • Bence böyle bir oyun Gta serisinin hiç biriyle karşılaştırılmamalı.Hem arada dağlar kadar fark var hem de türleri farklı. Yazan:CanKeser Girmeye üşendim :D
  • bu ara üyelik dışı yazmak moda oldu
  • saçma saçma koynuşmayın gta nerde bu nerde oynanma grafiğine bakın bakalım hangisi iyiymiş dandik bir oyun grafikte sıfır.
  • Güzel inceleme
  • GTA IVDan daha cok silah çeşidi var araba çeşidi var vsvs vsvs gta ıvdan daha zevkli buda bir gerçek .
  • Recep İvedik süper ya. Gerçi kılsız versiyonu olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

saçma saçma koynuşmayın gta nerde bu nerde oynanma grafiğine bakın bakalım hangisi iyiymiş dandik bir oyun grafikte sıfır.

Çok doğru .bir tek grafik olarak gta daha iyi. Diğer her yönden saint row açık ara daha iyi. Hahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoccoLix

undefined

Sen küfür edilince gülüyor musun? İtici bir durum, belki senin terbiyen müsaittir onu bilemem.
  • Oyun muhteşem zevkli ana hikayeyi tamamlamak üzereyim,eğlence küpü resmen ,gta ile kıyaslamak yanlış çok farklı kategorideler aslında,oynayanlar bunu iyi anlayacaktır.
  • Türkçe'de ''çoşku'' diye bir kelime yok.Küçük ama önemli bir ayrıntı.Türkçe'mizi düzgün kullanalım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.