Şimdi Ara

Bu akşam kızla ilk buluşmam yardım DH!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebookta dün tanıştığım kızla bu akşam buluşuyorum beyler.Kız benden bir yaş büyük ve gördüğüm kadarıyla kandan ve vampirlerden hoşlanıyor.Onun ilgisini çekebilmek için ne yapabilirim ne konuşmam gerekiyor? sizin o ilginç ve güzel fikirlerinizi de almak istedim

• İnsan sevdiğini öldürür diye bir söz vardır ya. Aslında bakın, İnsanı öldüren hep sevdiğidir.
  • kan, vampir falan sakatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y n s c n -- 25 Kasım 2011; 17:11:31 >

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

kan, vampir falan sakatmış

Sürekli vampir filmleri izlediğini söyledi kanı sevdiğini.Bende şaka yapıyodur diye kedi kesiyorum dedim, dikkat et kendine yazık olmasın sana tarzında birşeyler söyledi.

• İnsan sevdiğini öldürür diye bir söz vardır ya. Aslında bakın, İnsanı öldüren hep sevdiğidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız Her gün Buluşmak İstiyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boynundan kapar valla gitme bence.
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychiatrist

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

kan, vampir falan sakatmış

Sürekli vampir filmleri izlediğini söyledi kanı sevdiğini.Bende şaka yapıyodur diye kedi kesiyorum dedim, dikkat et kendine yazık olmasın sana tarzında birşeyler söyledi.

• böbrek.avi yani direk kızda söylemiş açıkca

Orijinalden alıntı: Gremory

Sakın elini tutup,elin buz gibi deme

neden?

• laf sokar
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.