Şimdi Ara

*** HP Pavilion dv6-6b06et ANA KONU *** Tüm DV6 model soruları cevaplanır. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
5
Favori
27.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M.Ç.Y.

Arkadaşlar aradım HP yi dedim ekran kartı güncellemeniz çok eski ama ATI nın sitesine girince daha yeni sürüm var dedim. Oda bana HP nin ATI ile anlaşması lazım dedi ama biz bu istekleri merkeze iletiyoruz dedi. Sizde arayıp baskı yapın HP ye

Alıntıları Göster
    arkadaşlar içinizde 6b06et kullanıp ta televizyonuna intel widi teknolojisi ile bağlayan var mı acaba ?

• legolasea L kullanıcısına yanıt
    Sanırım onun için ekstra olarak adaptöre ihtiyaç var.Hiç denemedim ama biraz araştırıcam güzel bi sistem.
  • quote:

Sanırım onun için ekstra olarak adaptöre ihtiyaç var.Hiç denemedim ama biraz araştırıcam güzel bi sistem.

Arakdaşım hallettim ben
    http://www.intel.com/support/wireless/wtech/iwd/sb/CS-031109.htm bu siteden bak son driverlerini güncelle sonrasında bağladım süper birşey oyun oynamak için olmaz ama dizi film izlemek için ideal

• quote:

Orijinalden alıntı: legolasea

quote:

Arakdaşım hallettim ben
    http://www.intel.com/support/wireless/wtech/iwd/sb/CS-031109.htm bu siteden bak son driverlerini güncelle sonrasında bağladım süper birşey oyun oynamak için olmaz ama dizi film izlemek için ideal

Nasıl oluyor dostum allshare mi bizim TV Samsung D6000 smart tv fakat wifi yi yok tv nin kabloluyla modeme bağlamam laızm ordan bağlanabilrimiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheScarp

quote:

quote:

Arakdaşım hallettim ben

Nasıl oluyor dostum allshare mi bizim TV Samsung D6000 smart tv fakat wifi yi yok tv nin kabloluyla modeme bağlamam laızm ordan bağlanabilrimiyim ?

bilgisayarın wifi kartı ile tv üzerindeki wifi kartı direk iletişime geçip sanki hdmi ile bağlıymış gibi ikinci ekran olarak istediğin görüntüyüde göndereiliyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arakdaşım hallettim ben

bilgisayarın wifi kartı ile tv üzerindeki wifi kartı direk iletişime geçip sanki hdmi ile bağlıymış gibi ikinci ekran olarak istediğin görüntüyüde göndereiliyorsun

Ama bizim tv ye wifi adaptörü takılıyor yani demekki var anakartı ama wifi yok yani internete ağlı değil kabloyla modeme bağlasam aynı modemde olduklarından olurmu acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arakdaşım hallettim ben

Ama bizim tv ye wifi adaptörü takılıyor yani demekki var anakartı ama wifi yok yani internete ağlı değil kabloyla modeme bağlasam aynı modemde olduklarından olurmu acaba ?

Alıntıları Göster
    widi özelliği olması gerek televizyonun

• quote:

widi özelliği olması gerek televizyonun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu laptopun ekran kartını değiştirebiliyormuyuzz?? Böyle bi işlemciye ve ram e yetersiz kalıyo. mesela Battlefıled 3 oynarken işlemci çook rahat olmasına rağmen ekran kartı %90 dan aşağı inmiyo

• quote:

Arkadaşlar bu laptopun ekran kartını değiştirebiliyormuyuzz?? Böyle bi işlemciye ve ram e yetersiz kalıyo. mesela Battlefıled 3 oynarken işlemci çook rahat olmasına rağmen ekran kartı %90 dan aşağı inmiyo

Alıntıları Göster
    Yaa akadaşla klavynin tuşları alglamıyo napıyımm ? acilll lütfenn

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Hocam hayırlı olsun bilgisayarın.
    Birkaç soru soracaktım.
    GTA4,Crysis 2 gibi ağır oyunları beli bir süre oynadıktan sonra w,a,s,d tuşlarının olduğu kısımda ısınma oluyor mu?
    Menteşeleri sağlam duruyor mu?Yani herhangi bir açıklık oturmama veya esneme var mı?
    Bilgisayarın alt kısmındaki kapakta (sabit disk,bellek falan takılı olan kısımda yani)oturmama falan var mı?Tırnakların oturmamasını kastediyorum.
    Son olarak ekranın hemen altındaki hoparlör bölümünde içeriye doğru hafif bir basıklık var mı?

Bunları niye soruyorum diyeceksen,bir ara EW'den kampanyalı aldım bunun İ5 olanını ve yukarıdaki sorunlarla karşılaştım.Daha sonra değişim istedim ellerinde yoktu,bende salaklık yapıp iade ettim.Sonra baktımki başka mağazalarda incelediğim bir kaç kasada da aynı sıkıntılar var.Sizde de var mıdır acaba?

Bu arada bilgisayarın donanım bilgileri kısmında işlemcinin 2670QM modeli olduğunu yazmışsınız ama paylaştığınız cpu-z programının resimlerinde 2720QM :D

Dostum bende şimdi gördüm şaşırdım , normalde kendi sitesinde bile gösterilen işlemci ,

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&dlc=en&docname=c03030355&lc=en , 2.2 GHz Intel Core i7-2670QM , ama bende hep cpu-z hemde everestte gösterilen işlemci Intel® Core™ i7-2720QM Processor ,http://ark.intel.com/products/50067/Intel-Core-i7-2720QM-Processor-(6M-Cache-2_20-GHz) şuan şok oldum acaba hangisi daha iyi bir işlemci (:
    bu arada wasd tuşlarında bir ısınma söz konusu değil hoparlör bölümündede öyle birşey yok dostum , tırnaklarda oturmuş düzgün , kasa olarak 10 üzerinden 9.9 (:

Yanlışlık yok, Cpuz i7 2720 olarak görüyor fakat Modelin üzerindeki cpu 2670qm

Alıntıları Göster
    gerçekten ekran kartının bant genişliği 12.8gb mi ?

• Dreadfrost kullanıcısına yanıt
    bak bakalım biiihttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c03035662
  • quote:

bak bakalım biiihttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c03035662
    yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreadfrost

yazmıyor

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar, bendede HP Pavilion DV6-6B06ET var, bana orijinal recovery DVD leri lazım, mevcut olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildizn

merhaba arkadaşlar, bendede HP Pavilion DV6-6B06ET var, bana orijinal recovery DVD leri lazım, mevcut olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba?

Alıntıları Göster
    yokmu yardımcı olabilecek bir arkadaş?
  • Yakın bi zamanda win 8 yükledim bu model olan laptopuma..ondan sonra beats audio özelliği gitti..araştırdım ama bi türlü bulamadım ne yapmam gerektiğini..yardımcı olursanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: poltih

Yakın bi zamanda win 8 yükledim bu model olan laptopuma..ondan sonra beats audio özelliği gitti..araştırdım ama bi türlü bulamadım ne yapmam gerektiğini..yardımcı olursanız sevinirim :)
    ekim 27 sinde servis için kargoya verdiğim laptop tan hala bi haber yok servisi aradım bi bilgi yok diyor. sizce ne olmuştur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNeZ

ekim 27 sinde servis için kargoya verdiğim laptop tan hala bi haber yok servisi aradım bi bilgi yok diyor. sizce ne olmuştur?

Alıntıları Göster
    var mı hala notebook kullanan
    ben hala kullanıyorum bır problemım yok allaha sukur.
    fan sesi bıraz arttı.pıl de 1 saat gıdıyor.her gece full acık 2.seneyı bıtırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

var mı hala notebook kullanan
    ben hala kullanıyorum bır problemım yok allaha sukur.
    fan sesi bıraz arttı.pıl de 1 saat gıdıyor.her gece full acık 2.seneyı bıtırdık

Alıntıları Göster
    Bilgisayarına ssd takan oldu mu aranızda. Performans artışı var mı? Ve de ekran kartını değiştirebiliyor muyuz bilgisayarın? Daha yeni bir model ekran kartı taktırmayı düşünüyorum bilgisayırıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematiqci

Bilgisayarına ssd takan oldu mu aranızda. Performans artışı var mı? Ve de ekran kartını değiştirebiliyor muyuz bilgisayarın? Daha yeni bir model ekran kartı taktırmayı düşünüyorum bilgisayırıma.

Alıntıları Göster
    HP Pavilion dv6-6c01et AMD Radeon HD 7690M XT Grafik kartinda problem yasamayan arkadaslar, lutfen;

-Catalyst Control Center,
    -Bios,
    -Chip-set,

versiyonlarini paylasir misiniz?
    Tesekkur ederim.
  • matematiqci kullanıcısına yanıt
    ben alır almaz 120gb ssd takmıştım, neredeyse 3 yıldır kullanıyorum. windowsun açılışı olsun, programların ve oyunların açılışları, tepki süreleri çok hızlı. üstelik cdromunu çıkarıp üzerinde gelen 1 tblik harddiski de buraya bağladım sürücü ile. biri ssd çift harddisk kullanıyorum şu anda. cd ile işim olduğunda çıkardığım cd romu harici olarak usb üzerinden kullanıyorum. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.