Bildirim
RAM hakkında sorum var??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
valla kardes benım ddr 400 512 elıxır marka bı ram ım var ve bı hafta kadra once bı 512 kıngston aldım ve gayet de ıyı ve performanslı calısıyo markadan dolayı pek uyusmazlık cekılecegını zannetmıyorum ama yıne her ıkı ram ın de aynı urun olması daha saglıklı olur dıye dusunuyorum ve su da var kardes mesla beko marka ram ıle elıxır takınca cakısıyo mu napıyo resetı basıyo boyle sorunlar yasaya da bıılırsın -
DOSTUM DUAL ŞEKLİNDE KULLANACAKSAN AYNI MARKA VE SERİDE RAM OLMASINDA FAYDA VAR. ANCAK İLLADA FARKLI ALACAM DERSEN CASLATENCY (CL) VB. DEĞERLERİNİN EŞİT OLMASINA DİKKAT ET.
YOK DUAL KULLANMAYACAKSAN AYNI HIZDA OLMASINA (DDR400,333 GİBİ) OLMASINA DİKKAT ET...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentunsal06 -- 17 Ocak 2006 1:40:02 > -
Elindekini satıp dual kit ram almanı öneririm. -
şu dual olayını biraz açabilirmisiniz dual kullanmak ne demek. dual kit ne demek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sboz -- 17 Ocak 2006 2:31:48 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- aç kapa musluk gıcırtısı nasıl giderilir
- cmd açılıp kapanıyor
- salt okunur kaldırma
- fon müziği eşliğinde şiir okuma programı
- tip puanlama
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- bilgisayar hızlandırma
- gereksiz dosyaları silme
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X