Şimdi Ara

Turbobit.Net-Uploaded.Net-Letitbit.Net-Netload.in-AllDebrid- Premium Hesap Satış - Kiralama Hizmeti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
25
Favori
60.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frosteQ59

Arkadaşımız çok ilgili biri. Teşekkür ediyorum. Daha bugün aldım hayırlısı bakalım.

Bizde teşekkür ediyoruz.
    Tekrar görüşmek üzere iyi downloadlar
  • takipteyim
  • pm
  • Takip
  • Ben uploaded.to ve fileserve premium hesapları aldım.Bİlgisayar sorun çıkardı (benden kaynaklı) sağolsun ilginlendi sorunu halletti ve bende şimdi sorunsuz bir şekilde download yapıyorum tavsiyem herkese; hiç tereddüt etmeden premium hesabı burdan güvenle alabilirsiniz hiçbir sorun yaşamassınız.
    Herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Tekrar başka alış-verişlerde görüşmek üzere.
  • 1 aylık uploaded.to hesabı aldım hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu alışverişimizin sürekli olması kaçınılmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vairion

Ben uploaded.to ve fileserve premium hesapları aldım.Bİlgisayar sorun çıkardı (benden kaynaklı) sağolsun ilginlendi sorunu halletti ve bende şimdi sorunsuz bir şekilde download yapıyorum tavsiyem herkese; hiç tereddüt etmeden premium hesabı burdan güvenle alabilirsiniz hiçbir sorun yaşamassınız.
    Herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Tekrar başka alış-verişlerde görüşmek üzere.

Bizde Teşekkür Ediyoruz Görüşmek Üzere Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

1 aylık uploaded.to hesabı aldım hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu alışverişimizin sürekli olması kaçınılmaz :)

Teşekkürler Her aman bekleriz hocam saygılar
  • Takippp
  • Birkac ay once farkli serverlardan almistim. Gecen hafta da ul.to aldim ve su an sorunsuz kullaniyorum. Cok ilgili bir arkadas. Sorunsuz alisveris yapabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canolum

Birkac ay once farkli serverlardan almistim. Gecen hafta da ul.to aldim ve su an sorunsuz kullaniyorum. Cok ilgili bir arkadas. Sorunsuz alisveris yapabilirsiniz...

Teşekkürler Her aman bekleriz hocam saygılar
  • netload+depositfile+ul.to almayı düşünüyorum 3 aylık var mı elinizde?
  • torrentin yavaşlığı kaynak sıkıntısı ve ratio olayları yüzünden olabilir mi acaba.Premium hesapları birçok site kullanıyor ayrıca.
  • Hocam 6 aylık RS ve 3 aylık UL üyeliği alacağım banka hesap bilgilerini pm atarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Die Hard -- 25 Mart 2012; 6:42:31 >
  • Bende 3 ay oldu torrente geçeli netim 1MB 110 kb altına hiç düşmedi kaynak sıkıntısıda asla olmaz sitelerde filmleri torrentden alıyor.

Onlarca torrrent arama yeri var sizler bilirsiniz.
  • 2 adet premium hesap sorunsuz şekilde alınmıştır.
    güvenilir ve hızlı alışveriş için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Die Hard

2 adet premium hesap sorunsuz şekilde alınmıştır.
    güvenilir ve hızlı alışveriş için teşekkürler

Bizde teşekkür ederiz.
    Görüşmek üzere hocam saygılar
  • Satışlarımız Günceldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7ev7e7n -- 1 Nisan 2012; 12:41:40 >
  • 1 Adet uploaded.to premium alınmıştır.Uygun fiyat,kaliteli hizmet... Teşekkür ederim.
  • 3 aylık netload alınmıştır. İlk alışverişim. Şimdilik memnunum, ilgili bir arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.