Şimdi Ara

Gevey ile İos 5'e Geçtim Servis Yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışından gelen geveyli iphone 4'ümle 4.3.5den ios 5 sürümüne yükselttim ama artık geveyi kırdığımda servis alamıyorum servis yok hatası alıyorum. Yükseltmeden once herhangı bir baseband gibi bir program veya herhangi birşey yapmadım bu servis yok hatasını nasıl çözebilirim?

Orijinalden alıntı: cihanyildiz

baseband yükseltmeyen custom firmware yükleyecektin kardeş telefonun ipod olmus gecmiş olsun.

4.3.2 ye düşürmemi ve kurtarmanın yolu nedir kardeşim?

Orijinalden alıntı: mustafa82

quote:

Orijinalden alıntı: cihanyildiz

baseband yükseltmeyen custom firmware yükleyecektin kardeş telefonun ipod olmus gecmiş olsun.

4.3.2 ye düşürmemi ve kurtarmanın yolu nedir kardeşim?

Alıntıları Göster
    kardesım benım ıphone4 de Ipod oldu ıos5ı yukledıkten sonra tekrar 4.3.3 u yukleyıp eskı halıne qetırebılmenın yolu varmıdır acele cevap yazarsanız cok ıyı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan027

kardesım benım ıphone4 de Ipod oldu ıos5ı yukledıkten sonra tekrar 4.3.3 u yukleyıp eskı halıne qetırebılmenın yolu varmıdır acele cevap yazarsanız cok ıyı olur

Alıntıları Göster
    su an icin malesef yok

Orijinalden alıntı: Rhodes

su an icin malesef yok

Alıntıları Göster
    unlock bekleyeceksniz,, uyumlu gevey çıkar yakında sanıyorum

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

unlock bekleyeceksniz,, uyumlu gevey çıkar yakında sanıyorum

Alıntıları Göster
    up beyler bi yardımcı olun iphone 4e yazık oluyour

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

Up lamanın anlamı yok, şu anda telefonunu kullanamazsın bu kadar basit.

Orijinalden alıntı: samtual

quote:

Up lamanın anlamı yok, şu anda telefonunu kullanamazsın bu kadar basit.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de yeni iphone 4 aldım geveyim falan gelmedi henüz. 4 3 5 te teleofon şu anda bilen birisi kısaca yapılmaması gerekenleri anlatabilir mi benim gibi yeni olanlar faydalanır. teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaglama

Arkadaşlar ben de yeni iphone 4 aldım geveyim falan gelmedi henüz. 4 3 5 te teleofon şu anda bilen birisi kısaca yapılmaması gerekenleri anlatabilir mi benim gibi yeni olanlar faydalanır. teşekkürler şimdiden

telefonu itunes bağladığında update demiceksin o kadar, asla update demiceksin hiç bir şekilde update demiceksin eğer update istersen snowbreez kullanacaksın

Orijinalden alıntı: hobametin

quote:

telefonu itunes bağladığında update demiceksin o kadar, asla update demiceksin hiç bir şekilde update demiceksin eğer update istersen snowbreez kullanacaksın

Alıntıları Göster
    Keşke biraz kurcalamadan forum falan okusaydınız. (Ben de bilmiyordum, araştırdım iyice ve hiç sorun çıkmadı açıkçası baseband korumak falan. Çok basit zaten snowbreeze ya da redsnow ile custom ipsw hazırlamak. Kurarken sorun çıkarabiliyor da o da pek önemli değil gibi.)

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Keşke biraz kurcalamadan forum falan okusaydınız. (Ben de bilmiyordum, araştırdım iyice ve hiç sorun çıkmadı açıkçası baseband korumak falan. Çok basit zaten snowbreeze ya da redsnow ile custom ipsw hazırlamak. Kurarken sorun çıkarabiliyor da o da pek önemli değil gibi.)

Alıntıları Göster
    up hala çıkmadı mı arkadaşlar

up hala çıkmadı mı arkadaşlar

Alıntıları Göster
    çıksa baya konu olur merak etme

Orijinalden alıntı: slayshot

çıktı mı kardeş öbür konulardan pek bi şey anlamıyoruz da jailbreak de çıkdı yazmış aradığımız bu mu acaba?

quote:

çıktı mı kardeş öbür konulardan pek bi şey anlamıyoruz da jailbreak de çıkdı yazmış aradığımız bu mu acaba?

Alıntıları Göster
    jailbreak değil unlock bekliyoruz jailbreak başka bişi unlock başka bişi

Orijinalden alıntı: alipaksi

jailbreak değil unlock bekliyoruz jailbreak başka bişi unlock başka bişi

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar ben yurt dışından gelme pasaport kayıtlı iphone 4 aldım telefonumun sürümü 4.3.3 (8j2) yazıyor telefonumda CYDİA ve İNSTALLOUS programları var benim merak ettiğim ben bu telefona versiyon yüklediğimde telefonun kitlenme ihtimali varmı ios5 felan diyolar pek anlamıyorumda bi bilgi verirseniz sevinirim.

quote:

sakin ol şampiyon , o klavyeyi sakince yere bırak. yapabilceğin hiçbirşey yok tek çaren custom fw yapmaktı ama o da ios 5 e geçmeden önceydi tek çaren beklemek.. iphone 4 e yazık oluyor gibi cumleler kurma istersen ben geveyi 7 ay bekledim.. orda yazık olmadıysa hiç olmaz..

Senin isin basit ve kolay.

Snowbreeze 2.9.1 indir bu programa orjinal 5.0.1 yazilimini goster.

Custom firmwareni hazirla.

Ireb programi ile telefonu dfu moda al sonra itunesden custom rom u goster bu kadar.

Bu arada aktife icin simkartin yoksa snowbreezeden hacktivasyon secenegini sec.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: memozan

slm arkadaşlar ben yurt dışından gelme pasaport kayıtlı iphone 4 aldım telefonumun sürümü 4.3.3 (8j2) yazıyor telefonumda CYDİA ve İNSTALLOUS programları var benim merak ettiğim ben bu telefona versiyon yüklediğimde telefonun kitlenme ihtimali varmı ios5 felan diyolar pek anlamıyorumda bi bilgi verirseniz sevinirim.

kilitlenme falan yok , ios 5 demek senin 4.3.3 olan yerin 5.0.0 olmasi demek yeni versiondur telefonun eğer simlock ise tavsiye edilmez, cok gecmek istiyorum dersen benim gibi once 5.0.1 ios indirirsin sonra snowbreeze ile custom fw yaratirsin onu yuklersin iphoneuna boylece baseband korumus olursun sim sorunu da cikmaz.. hemde 5.0.1 iosun olur ki guzeldir tavsiye ederim bunu

Orijinalden alıntı: P!iZ

quote:

quote:

sakin ol şampiyon , o klavyeyi sakince yere bırak. yapabilceğin hiçbirşey yok tek çaren custom fw yapmaktı ama o da ios 5 e geçmeden önceydi tek çaren beklemek.. iphone 4 e yazık oluyor gibi cumleler kurma istersen ben geveyi 7 ay bekledim.. orda yazık olmadıysa hiç olmaz..

peki kardeşim sence daha kaç ay bekletir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.