Şimdi Ara

PSN den oyunlar çok yavaş iniyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aldığım Battlefield dün akşam 5 gibi indirmeye başlatmama rağmen halen %57 Playstation dan bakınca download hızım 1-2 mbit arası değişip duruyor ama internet hızım 10mbit speedtest sonucum aşşağıda ama psn çok yavaş :S

• Ben çok rahat indirdim dostum wifi kullanıyorsan ethernet ile dene..
  • indirmeyi durdur modemini kapat ac.sonra indirmeye devam et.ben 3 saatde indirmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 29 Ekim 2011; 9:58:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

indirmeyi durdur modemini kapat ac.sonra indirmeye devam et

Kablo ile bağlı zaten modeme reset attım ama bi faydasını olacağını sanmıyorum çünkü ipim sabit reset atınca değişmiyor
  • Battlefield 3'ü 3.5-4 saatte indirdim.Bende Fifa çok yavaş indi.(7 saat)
  • bende dün 11de açtım ps3'ü sabah baktıgımda if2 dlc bf3 birde 3gb'lik demoyu indirmişti
  • Şimdide Infamous çekiyorum çok hızlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 internetim çok yavaş
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendede cok yavas iniyor uydunet 3mb lik internet var
  • Uydunet varken bende berbattı, indirmeye teşebbüs bile etmiyordum.
  • Dünden beri hatlar cok yogun herkes indiriyor bununda etkisi var.
  • Biz alamıyoruz siz yine iyisiniz. Çok yoğun, vermiyor oyunu.
  • Genelde hızınız ne olursa olsun PS3'de download maksimum 4-5 mbps, upload da 1-2 mbps çıkıyor hız testlerinde.
  • Ben dün saat 15:15 gibi indirmeye başladım, 21:30'da bitti download.İndirme hızı 800-900 arasıydı..
  • Up.
    Pc den veya tel.dan nete giriyorum gayet hızlı ama 2 gundur storedan battlefield indirmeye calısıyorum cok dusuk hızdan download yapıyor... sorun ne? Neden tam hızdan download yapmıyor psn?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen oluyor
  • Benimde fifa 14ü yarım saate indirdi. Saniye 14 mb indiriyor. İnternetim süperonline fiber net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen psn çok yavaş iniyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

Dün aldığım Battlefield dün akşam 5 gibi indirmeye başlatmama rağmen halen %57 Playstation dan bakınca download hızım 1-2 mbit arası değişip duruyor ama internet hızım 10mbit speedtest sonucum aşşağıda ama psn çok yavaş :S

SEnin Upload hızın nası o kadar cok olabiliyo ?? Çpk merak ettim gerçekten ? Açıklarsan sevinirim hangi paketi kullanıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat.gel

quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

Dün aldığım Battlefield dün akşam 5 gibi indirmeye başlatmama rağmen halen %57 Playstation dan bakınca download hızım 1-2 mbit arası değişip duruyor ama internet hızım 10mbit speedtest sonucum aşşağıda ama psn çok yavaş :S

SEnin Upload hızın nası o kadar cok olabiliyo ?? Çpk merak ettim gerçekten ? Açıklarsan sevinirim hangi paketi kullanıyorsun ?

Metronet kullanıyordum onda öyleydi ama verdikleri hizmet b*k gibi o yüzden kapattırdım emin olun TTNeti bile arattırıyorlar zaten çok kısıtlı alt yapıları vardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.