Şimdi Ara

Renkli Gözlü Erkekler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

renkli gözleri sever ama koyu renkli gözlü erkeklere aşık olurlar.

Bu kadar basit . Konu kapanabilir.

Ayrıca gözleri renkli olan her erkek yakışıklı olacak diye bir şey yok. Kahverengi gözlü olup kızları hasta eden tiplerde var. Sonuç olarak her şey gözde bitmiyor . Saç , tip , burun vs.. bunlarda önemli.

gözlerim güzel
    saçlarım a hergün şekil veriyorum
    burnum güzel ( anneme çekmiş )

Ama Cilt Sorunum Var ( akne , akne izi ) ( Fazla Değil Ama Var Biraz ) ( birde Kullandığım İlaçlar Sayesinde Yüzüm Çok Yağsız Kaldı :( )
    birtek Ergenlik Sivilceleri Yüzünde Çok Yakışıklı Olamıyorum . ama 20 Yaşında Felan Gerçekten Çok Yakışıklı Olucam . Herşeyim Çok Güzel , Cilt Sorunum Var Birtek.

yav he he

• Çünkü kahverengi göz sıradan. Herkes mavi gözlü olsaydı ve sen kahverengi gözlü olsaydın o zaman yine o gözler güzel gelecekti kıza.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

ela gözlüyüm ama hiç bi kız gözlerin çok güzel demedi bakısıma laf söyleyen olmustur ama gözüme laf eden olmadı

ela ama gözlerin güzel değil demekki

çoğu arkadaşım gözlerin muhteşem diyo :) şu ygs - lys sınavları oluyo dershanede , onlara gidiyorum kayıt yaptırmak için ordada öle diyolar

ama gerçekten yeşil gibi değil muhteşem gözlerim var

dışı kapalı yeşil - ortası açık yeşil - siyahın yanındada kahverengi kıvılcımlar var . 0.25 bozukluk için gözlük takıcaktım , göz doktoru dediki ; çok güzel gözlerin var gözlük takma bence , hem bozukluk oranı fazla değil dedi . gözlük kullanmıyorum :)

sende bu ego oldukça gözlerin çingene pempeside olsa bi nane olmaz

• Gözün renginden çok yapısı güzelliği yansıtır.
  • Git önce renkten bahsedilirken açığın zıttına kapalı değil de koyu denildiğini öğren. Önce dilini konuş. İlkokulda öğrenmen lazımdı bunu
  • kadın forumunda okumuştum renkli gözlü erkeğe bakılır, kahverengi gözlüyle evlenilir falan diyolardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

Gözün renginden çok yapısı güzelliği yansıtır.

seninki karemi
  • Bilin bakalım beninki ne kahvesi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

Gözün renginden çok yapısı güzelliği yansıtır.

seninki karemi

Komik çocuk seni hihihhoho...

tövbe yarabbim ilk okula yazılan foruma gelmeye başladı çoluk çocukla uğraşıyoruz

• lisliyim lan adam olun
  • renkli göz herkeze yakışmaz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pasgeuk

mavi gözler yalan söyler yeşil gözler aşkı gizler ela gözler sevgi bekler kahve renkli gözler gerçek sever duymadın mı hiç deliganlı :D

kahvelerden iğreniyorum herkesinki kahverengi bu ne abi

bitek siyah hoşuma gidiyo kapalılardan çok çekici duruyo

kuzeylilerin hepsi yeşil onlardan yeşili sevmiyo kahveye bayilio bizim dedeler balkanlarda rahat durmamış

• Renkli gözlü olmak genetik bozukluktur.Kesinlikle gözlerinde bir problem olacak bu kesin.O 0.25 bilgisayara bakmaktan değil genetik bozukluktan işte.

Yani Kodun Bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenJian

Renkli gözlü olmak genetik bozukluktur.Kesinlikle gözlerinde bir problem olacak bu kesin.O 0.25 bilgisayara bakmaktan değil genetik bozukluktan işte.

Yani Kodun Bozuk

kıskanç ergen
  • quote:

quote:

quote:

ela gözlüyüm ama hiç bi kız gözlerin çok güzel demedi bakısıma laf söyleyen olmustur ama gözüme laf eden olmadı

çoğu arkadaşım gözlerin muhteşem diyo :) şu ygs - lys sınavları oluyo dershanede , onlara gidiyorum kayıt yaptırmak için ordada öle diyolar

dışı kapalı yeşil - ortası açık yeşil - siyahın yanındada kahverengi kıvılcımlar var . 0.25 bozukluk için gözlük takıcaktım , göz doktoru dediki ; çok güzel gözlerin var gözlük takma bence , hem bozukluk oranı fazla değil dedi . gözlük kullanmıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

headshot!

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKedii -- 9 Ekim 2011; 14:00:13 >

• deniz yeşili gözlerim var bi halta yaradığı yok yalannn
  • Kendimi uzun zamandır siyah gözlü sanıyodum kahverengiymiş gözüm bide siyah renkli gözlülerin avantajı gözünün beyazı mutlu olduğun zaman daha çok ön plana çıkıyo daha güzel bi görüntü çıkıyo o zaman ortaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadulayev

deniz yeşili gözlerim var bi halta yaradığı yok yalannn

doğrudur
  • ANLADIK GÖZLERİN RENKLİ

Not:Gözlerim ELA
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.