Şimdi Ara

Fifa 12 Psn Kardeşliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi kredi kartımı kullanarak psn kardeşliği yapmak istiyorum. Ancak bana bu işin nasıl yapılacağını birisinin anlatması lazım. Kredi kartım var her şey tamam ama işlem bilgim yok. Dediğim gibi 5 kişi olunca alacağım oyunu.

• Bir beni ekle hocam. Yeni hesap aç TR PSN için oyunu al sonra diğer 4 kişiye bilgileri ver indirsinler oyunu aynı hesaptan giriş yapıp.
    26 TL gönderecek herkes senin banka hesabına o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZafeerTR -- 8 Ekim 2011; 13:58:47 >
  • Ekle hocam, havale/eft geçerim.
  • Son 2 kişi kaldı. Elinizi çabuk tutun
  • Beni de ekle ama nasıl yapacağımı falan anlatmanız lazım tam bilmiyorum olayı. Bi de bankomat kartım var onla olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanM

Beni de ekle ama nasıl yapacağımı falan anlatmanız lazım tam bilmiyorum olayı. Bi de bankomat kartım var onla olur mu?

Bankomat kartıyla olurmu bilmiyorum ama internet bankacılığı kullanıyorsan bana havale eft ne gerekiyse onu yaparsın o zaman olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

quote:

Beni de ekle ama nasıl yapacağımı falan anlatmanız lazım tam bilmiyorum olayı. Bi de bankomat kartım var onla olur mu?

Bankomat kartıyla olurmu bilmiyorum ama internet bankacılığı kullanıyorsan bana havale eft ne gerekiyse onu yaparsın o zaman olur.

Bankamatikten falan yaparım havale o sorun değil. Kendi psn hesabımızdan girip yüklüyo muyuz bu mudur yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 2 Psn Hesabı Satılık
    4 yıl önce açıldı
    Satılık Fifa 21 Origin
    4 yıl önce açıldı
    2 farklı PSN kardeşliği
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hougras

quote:

Bankamatikten falan yaparım havale o sorun değil. Kendi psn hesabımızdan girip yüklüyo muyuz bu mudur yani ?

Yeni user yaratıp PS3'te create an existing account'a tıklayacaksın SIGN UP dedikten sonra. Ardından bilgileri verecek girip indireceksin PS STORE'dan.

• bir tane hesap yaratıcaz şifresini felan biz bilicez, sonra birine göndercez paraları o kişide kredi kartı ile alacak oyunu sonra , sırayla download ı baslatıcaz sonra kendı hesabımıza gecicez, bu kadar,

yalnız o yarattığımız hesabı silmeyeceksiniz konsoldan durması gerekiyormus, ama baska bir hesapta oynayabiliyormussun.
  • Esasiyun doğru söylüyor hesabı silmeyeceksiniz, kendi as hesabımınızda oynayabilirsiniz.

Bu arada son 1 kişi.
  • haftasonu havale/eft pazartesiye sarkar.aranızda sıkıntı olmasın.
  • Arkadaşlar benim iş yattı kusura bakmayın 2 kişi kolay bulursunuz zaten, iyi günler.
  • dün biz beş kişi oyun aldık ben almanyadaki arkadaşım için de almak istiyoruö son durum nedir?
  • Ekle hocam banka bilgilerini pm atarmısın.
  • biz de acemiydik ama rahat hallettik..download in backround deyip hesağtan çıkıp kendi hesabınızda devam ede
    bilirsiniz indirmeye..
  • Başkan 5 kişi olduk bilgileri herkese PM atarsan ödemeleri göndermeye başlayabiliriz.
  • buras doldu snrım hayırlı olsun alanlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimoayh

buras doldu snrım hayırlı olsun alanlara...

Seninle birlikte 5 oluyoruz.
  • Biri listelese kişileri ve hesap bilgileri gönderilse acele etsekye yaw.:-)
  • devam mı ediyor arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.