Şimdi Ara

KAİNAT MAKİNESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde Yılmaz Özdil in çıkan yazısında adı geçti bunun.

Kainat Makinesi.

Bu Almanyadaki vakıf olaylarını anlatırken Yılmaz Özdil dalgaya almak için parantez içinde anlatmış, bir vakıf-tarikat Kainat makınesi diye bir şey yapmak için sürekli parasal yardım topluyormuş.

Güya makine ses asla kaybolmaz mantığından yola çıkarak, evrendeki tüm seslari ayırt edip süzebilecek ve toplayabılecekmiş.bunuda Hz İsa nın sesini bulup, insanlığa dinletip tüm dünyayı hristiyan yapmak için istiyorlarmış.

İlginç olanı ise belki komik gelecek ama çok iyi hatırlıyorum ortaokuldaydım(18-20 sene önce) eniştem bir akşam aile arasında sohbette bir müslüman alimmi-bilimadamımı neyse, ileride bir makıne cıkacağını ve bu makıne ıle uzaydakı butun seslerın tespit edilebıleceğini, Hz Muhammedin insanlara seslenişi nin tüm dünyada dinledikten sonra tüm insanların müslüman olacağını, ahir zaman ile kıyamet arasındaki altın çağın da bu şekilde başlayacağını söylemişti.

aslında çok süper hafızam yoktur ama beni cezbeden ve ilgimi çene şeyleride asla unutmam. o zaman bu bana çok ilginç gelmişti.

ACABA BU KAINAT MAKINESİ İLE ALAKALI BİLGİSİ OLAN VARMI?

OLAYI DİN BOYUTUNDAN ELE ALMIYORUM, SADECE OLAYI OLDUĞU GIBI AKTARDIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: yetter

Arkadaşlar,

Geçenlerde Yılmaz Özdil in çıkan yazısında adı geçti bunun.

Kainat Makinesi.

Bu Almanyadaki vakıf olaylarını anlatırken Yılmaz Özdil dalgaya almak için parantez içinde anlatmış, bir vakıf-tarikat Kainat makınesi diye bir şey yapmak için sürekli parasal yardım topluyormuş.

Güya makine ses asla kaybolmaz mantığından yola çıkarak, evrendeki tüm seslari ayırt edip süzebilecek ve toplayabılecekmiş.bunuda Hz İsa nın sesini bulup, insanlığa dinletip tüm dünyayı hristiyan yapmak için istiyorlarmış.

İlginç olanı ise belki komik gelecek ama çok iyi hatırlıyorum ortaokuldaydım(18-20 sene önce) eniştem bir akşam aile arasında sohbette bir müslüman alimmi-bilimadamımı neyse, ileride bir makıne cıkacağını ve bu makıne ıle uzaydakı butun seslerın tespit edilebıleceğini, Hz Muhammedin insanlara seslenişi nin tüm dünyada dinledikten sonra tüm insanların müslüman olacağını, ahir zaman ile kıyamet arasındaki altın çağın da bu şekilde başlayacağını söylemişti.

aslında çok süper hafızam yoktur ama beni cezbeden ve ilgimi çene şeyleride asla unutmam. o zaman bu bana çok ilginç gelmişti.

ACABA BU KAINAT MAKINESİ İLE ALAKALI BİLGİSİ OLAN VARMI?

OLAYI DİN BOYUTUNDAN ELE ALMIYORUM, SADECE OLAYI OLDUĞU GIBI AKTARDIM.

Böyle bir makina olsa bile (ki imkansız) Hz İsa'nın ses tonunu bilen var mı????

• Makineye ne gerek, ruh çağırabilen uzmanlar varken...
  • Teorik olarak mümkün gözükse de ses iyice dağılacağından , bir süre sonra yok olacaktır....
    Bir ara bilim teknik yayınında bahsedilmişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Makineye ne gerek, ruh çağırabilen uzmanlar varken...

Sen gelenlerin ruh olduğunumu sanıyosun onlar milletle dalga geçen cinler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.