Bildirim
FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :) (104. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
@Emre9110, muhtmelen yeni sürümlerde o özelliği kaldırmış olabilirler, ya da deneme sürümleri diye yoktur. Bişey diyemiyorum bu durumda. Nette bakındığım kadarıylan inspector den kaldırılmış.quote:
Orijinalden alıntı: Anıl27
19.0.2 kullanıyorum resmi engelle dediğiniz zaman süzgeç ekle diyerek reklamı kaldırabiliyorsunuz.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: 2smoke
@Emre9110, muhtmelen yeni sürümlerde o özelliği kaldırmış olabilirler, ya da deneme sürümleri diye yoktur. Bişey diyemiyorum bu durumda. Nette bakındığım kadarıylan inspector den kaldırılmış.
Anladım kardeşim eyw :) Bu bahsettiğim şey sadece final sürümünde sıkıntısız beta 6 da 21a1 de ve 22.0.a.1 de sıkıntılı. -
Arkadaşlar size soru, Hürriyet webtv dalgasını değiştirmiş. Hiç bir tayacı ile görüntü almayı başaramadım. Sadece IE 9 ve chrome da gösteriyor. Geriye kalan IE 10 - Chromium dahil hiç bir tarayıcıda görüntü yok, gri kare bir ekran geliyor sadece.quote:
Orijinalden alıntı: Emre9110quote:
@Emre9110, muhtmelen yeni sürümlerde o özelliği kaldırmış olabilirler, ya da deneme sürümleri diye yoktur. Bişey diyemiyorum bu durumda. Nette bakındığım kadarıylan inspector den kaldırılmış.
Anladım kardeşim eyw :) Bu bahsettiğim şey sadece final sürümünde sıkıntısız beta 6 da 21a1 de ve 22.0.a.1 de sıkıntılı.
Alıntıları Göster
Firefox'un nightly sürümü de göstermiyor, yanlız sayfa içinden video kodunu yeni sekmeye yapıştırınca gösteriyor. Aurora da denemedim. Stabil ve beta sürümlerde video linkini ayrı bir sekmeye yapıştırınca download etmeye çalışıyor.
Aynı sorunu yaşayan ya da çözümü bilen varmı.. ??
-
Arkadaşlar...quote:
Arkadaşlar size soru, Hürriyet webtv dalgasını değiştirmiş. Hiç bir tayacı ile görüntü almayı başaramadım. Sadece IE 9 ve chrome da gösteriyor. Geriye kalan IE 10 - Chromium dahil hiç bir tarayıcıda görüntü yok, gri kare bir ekran geliyor sadece.
Firefox'un nightly sürümü de göstermiyor, yanlız sayfa içinden video kodunu yeni sekmeye yapıştırınca gösteriyor. Aurora da denemedim. Stabil ve beta sürümlerde video linkini ayrı bir sekmeye yapıştırınca download etmeye çalışıyor.
Alıntıları Göster
Forumlarda mesaj yazdığımda, mesajın sonuna gülen adam v.s gibi resimleri kopyala/yapıştır veya sürükle bırak şeklinde ekleyemiyorum. Belki basit bir soru ama bunun yöntemi nedir? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tgy355
Arkadaşlar...
Forumlarda mesaj yazdığımda, mesajın sonuna gülen adam v.s gibi resimleri kopyala/yapıştır veya sürükle bırak şeklinde ekleyemiyorum. Belki basit bir soru ama bunun yöntemi nedir? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Tıklaman yeter. -
quote:
quote:
Arkadaşlar...
Tıklaman yeter.
Sayın 2smoke...
Teşekkürler. İlk uygulamayı bu mesajda yapalım o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgy355 -- 25 Mart 2013; 14:00:06 >
-
Bu aralar sürekli takılmaya başladı genel bir durum mu ya da bir ayarı var mı acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: tgy355quote:
quote:
Arkadaşlar...
Tıklaman yeter.
Sayın 2smoke...
Teşekkürler. İlk uygulamayı bu mesajda yapalım o zaman
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Bu aralar sürekli takılmaya başladı genel bir durum mu ya da bir ayarı var mı acaba ?
Evet bendede oluyor takılmalar -
Takılıyor derken neyi kastediyorsunuz, bende bir problem yok..quote:
Orijinalden alıntı: Créwquote:
Orijinalden alıntı: 2K
Bu aralar sürekli takılmaya başladı genel bir durum mu ya da bir ayarı var mı acaba ?
Evet bendede oluyor takılmalar
Alıntıları Göster -
64-bit Nightly herhangi bir takılma yok.quote:
Takılıyor derken neyi kastediyorsunuz, bende bir problem yok..
Alıntıları Göster -
Ftpde Firefox 20 cantidates yerini almış.quote:
Orijinalden alıntı: _SeRHaT_
64-bit Nightly herhangi bir takılma yok.
Alıntıları Göster -
Bende halen 20b7 mevcut. 21b1 i bekliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Anıl27
Ftpde Firefox 20 cantidates yerini almış.
Alıntıları Göster -
Yazı tipi kayması ve bulanıklığı sorunu nerden kaynaklanıyor olabilir ? Eklentileri kapatıp denedim sorun devam ediyor. Yan uygulamalar güncel. Fontta problem yok. Çözemedim.quote:
Bende halen 20b7 mevcut. 21b1 i bekliyorum.
Alıntıları Göster -
Direct2D, DirectWritequote:
Orijinalden alıntı: FrecoB
Yazı tipi kayması ve bulanıklığı sorunu nerden kaynaklanıyor olabilir ? Eklentileri kapatıp denedim sorun devam ediyor. Yan uygulamalar güncel. Fontta problem yok. Çözemedim.
Alıntıları Göster
parametrelerine bir bak, true ise false yaparak dene bakalım düzelecekmi.. -
quote:
Arkadaşlar size soru, Hürriyet webtv dalgasını değiştirmiş. Hiç bir tayacı ile görüntü almayı başaramadım. Sadece IE 9 ve chrome da gösteriyor. Geriye kalan IE 10 - Chromium dahil hiç bir tarayıcıda görüntü yok, gri kare bir ekran geliyor sadece.
Firefox 19.0.2 Stabil versiyonuyla herşey yolunda.
-
-
quote:
Cezalıydım yazamadım, sıkıntı ABPlus kaynaklı ama hangi reklam filtresinden çözemedim.
Zaten bu tür sıkıntılarda ilk denediğim şey ABPlus, diğeride tarayıcı destekliyormu.
-
quote:
Direct2D, DirectWrite
parametrelerine bir bak, true ise false yaparak dene bakalım düzelecekmi..
Teşekkürler , sorun çözüldü.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X