Şimdi Ara

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.026
Cevap
63
Favori
173.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Arkadaşlar size soru, Hürriyet webtv dalgasını değiştirmiş. Hiç bir tayacı ile görüntü almayı başaramadım. Sadece IE 9 ve chrome da gösteriyor. Geriye kalan IE 10 - Chromium dahil hiç bir tarayıcıda görüntü yok, gri kare bir ekran geliyor sadece.

Firefox'un nightly sürümü de göstermiyor, yanlız sayfa içinden video kodunu yeni sekmeye yapıştırınca gösteriyor. Aurora da denemedim. Stabil ve beta sürümlerde video linkini ayrı bir sekmeye yapıştırınca download etmeye çalışıyor.

Aynı sorunu yaşayan ya da çözümü bilen varmı.. ??

Cezalıydım yazamadım, sıkıntı ABPlus kaynaklı ama hangi reklam filtresinden çözemedim.

Zaten bu tür sıkıntılarda ilk denediğim şey ABPlus, diğeride tarayıcı destekliyormu.

bir yukarıda çözümü yazdım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Arkadaşlar size soru, Hürriyet webtv dalgasını değiştirmiş. Hiç bir tayacı ile görüntü almayı başaramadım. Sadece IE 9 ve chrome da gösteriyor. Geriye kalan IE 10 - Chromium dahil hiç bir tarayıcıda görüntü yok, gri kare bir ekran geliyor sadece.

Firefox'un nightly sürümü de göstermiyor, yanlız sayfa içinden video kodunu yeni sekmeye yapıştırınca gösteriyor. Aurora da denemedim. Stabil ve beta sürümlerde video linkini ayrı bir sekmeye yapıştırınca download etmeye çalışıyor.

Aynı sorunu yaşayan ya da çözümü bilen varmı.. ??

Cezalıydım yazamadım, sıkıntı ABPlus kaynaklı ama hangi reklam filtresinden çözemedim.

Zaten bu tür sıkıntılarda ilk denediğim şey ABPlus, diğeride tarayıcı destekliyormu.

bir yukarıda çözümü yazdım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu sync kurulumunu detaylı bi döküman yapsanız çok makbule geçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: musab63

Açtığın konuda bilgi verdim.

Aslında döküman yapacak kadar detaylı bir durum olmadığı için uğraşmadık hiç. Yapan olursa ilk mesaja ve başlığa eklerim seve seve.
  • quote:

Bende öğrenmek isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayhan

quote:

Alıntıları Göster
    Bu çok zor bir durum değil bakıldığında yeni hesap alıp o hesaba favori sitelerinizi eklentileriniz ayarlarını vsvs kaydediyorsunuz farklı bir bilgisayardan firefox'la giriş yaparak o ayarladıgınız tüm ayarlar sync hesabınızı açarak karşınıza geliyor en son nerede kalmışsanız dahi daha ayrıntılı öğrenmek isteyenler pm atabilirler.

• quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_73519709/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73519709

Burdan bakabilirsin dostum
  • quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_73519709/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73519709

Burdan bakabilirsin dostum

Alıntıları Göster
    Firefox 20 ile temiz bir kurulum yaptım burada verilen hiç bir ayarı yapmadım gayet akıcı pek farkını göremedim nedense. Bende şöyle bir sorun var 18 ve 19 sürümlerinde oluyordu tarayıcı açar açmaz direk kapatıyordu kendini. Ben sebebi speed dial eklentisine bağlıyorum başka eklenti yok ad block hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anıl27 -- 2 Nisan 2013; 19:21:18 >

• quote:

quote:

Aslında döküman yapacak kadar detaylı bir durum olmadığı için uğraşmadık hiç. Yapan olursa ilk mesaja ve başlığa eklerim seve seve.

Ya hocam dediğini aynen yaptım olmadı.Tavsiye edileni yaptım yine olmadı.İleri dedikten sonra onayla diyor.Tamam diyorum Hiç bir şey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab63 -- 2 Nisan 2013; 20:11:37 >
  • quote:

quote:

quote:

Ya hocam dediğini aynen yaptım olmadı.Tavsiye edileni yaptım yine olmadı.İleri dedikten sonra onayla diyor.Tamam diyorum Hiç bir şey olmuyor.

Alıntıları Göster
    usta sen ilk defamı sync yapıyorsun, yoksa daha evvel yaptında geri mi almaya çalışıyorsun. ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Anıl27

Firefox 20 ile temiz bir kurulum yaptım burada verilen hiç bir ayarı yapmadım gayet akıcı pek farkını göremedim nedense. Bende şöyle bir sorun var 18 ve 19 sürümlerinde oluyordu tarayıcı açar açmaz direk kapatıyordu kendini. Ben sebebi speed dial eklentisine bağlıyorum başka eklenti yok ad block hariç.

Ayarları yapmadan fark göremediğini nerden anladın peki ??
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Stabil Versiyon Güncellenmiş göze çarptan ilk değişiklik indirme yöneticisi adres satırının sonuna gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Stabil Versiyon Güncellenmiş göze çarptan ilk değişiklik indirme yöneticisi adres satırının sonuna gelmiş.

Alıntıları Göster
    Evet, v19 da hiç çökme olmamıştı bende v20 ilk günden çökmeye başladı bakalım.
  • quote:

Greasemonkey eklentisiyle Stylish eklentisi arasındaki fark nedir?

Alıntıları Göster
    En iyisi opera'ydı ama şu anda Chrome aşırı hızlı ..
  • quote:

usta sen ilk defamı sync yapıyorsun, yoksa daha evvel yaptında geri mi almaya çalışıyorsun. ??

Format atmaadan önce sycn kurulumu yaptım
    Şuan mozillayı kurdum mail ve şifremle giriş yapıyorum dediklerinide yapıyorum ancak parolarım yer imlerim vs gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogubeyi41

En iyisi opera'ydı ama şu anda Chrome aşırı hızlı ..

Kullan o zaman kardeşim
  • quote:

Greasemonkey eklentisiyle Stylish eklentisi arasındaki fark nedir?

Alıntıları Göster
    Yandex'e çok alıştım Chrome'a bile giresim gelmiyor şimdi bu ayarları tek tek buna uygulamak çok zor geliyor. ama emeğe saygı.
  • quote:

quote:

19 ile ayarlar yapılıydı zaten ondan sonra 20ye yükselttim sonradan temiz bir kurulum yaptım. Ayarlı halini kullandım yani ama verdiklerin bir işe yaramaz demiyorum kesinlikle 19da fark yaratıyordu nedense bu sürüm orjinal hali ile çok iyi geldi bana.

• quote:

quote:

quote:

19 ile ayarlar yapılıydı zaten ondan sonra 20ye yükselttim sonradan temiz bir kurulum yaptım. Ayarlı halini kullandım yani ama verdiklerin bir işe yaramaz demiyorum kesinlikle 19da fark yaratıyordu nedense bu sürüm orjinal hali ile çok iyi geldi bana.

Alıntıları Göster
    indirme yöneticisi eski basit haline getirme yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

indirme yöneticisi eski basit haline getirme yolu var mı?

Alıntıları Göster
    Hiç bir ayar yapmadan sorunsuz kullanıyorum gayet de hızlı , hızdan şikayet edenleri anlamak güç.Güncellemeden sonra da anlık kasılmalar ve video izlerken flash çökmesi gibi durumlarda çözülmüş gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Hiç bir ayar yapmadan sorunsuz kullanıyorum gayet de hızlı , hızdan şikayet edenleri anlamak güç.Güncellemeden sonra da anlık kasılmalar ve video izlerken flash çökmesi gibi durumlarda çözülmüş gözüküyor.

Alıntıları Göster
    Mozilla ve Samsung, Servo adında yeni web motoru geliştiriyormuş.

www.phoronix.com
    Mozilla & Samsung Develop "Servo" Browser Engine - Phoronix
    http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=MTM0MjI

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.