Bu Crouch galiba halaa o zamanki Beşiktaş var sanıyor. Bu sefer affetmiycez Bu sözleri q7 nin okuması lazım. Daha da hırslanır
Stoke City'ye bak adamlar hayatlarında 3. kez Avrupa'ya gidiyorlar Beşiktaş'a Avrupa takımı değil diyorlar. Beşiktaş sadece Şampiyonlar ligine 6 kez katıldı bu bile yeter
Başarılar Beşiktaş, ezin şu takımı.
Crocuh hiç bir halt yiyemecek maçta.Buraya yazıyorum...
yavaş gel stoke
TErbiyesizlik resmen bu.
Ama birşey demeden de geçemeyeceğim. Crouch şunları FB'ye söylese idi , forumda bu hava eser miydi? Kaç kişi ayıp etmiş derdi? Elinizi vicdanınıza koyun cevap verin???
Besiktasin ruhu yeter bu takima 3 atmaya , stoch city ne allah askina
Bence tamamen işkembe bi haber. Klasik Türk medyası diyorum sadece. Teknik direktörün Beşiktaşın avrupa takımı değil demesi, ingilterenin buraya olan mesafesinin çok uzak olması. Adam aynı sözleri d.kiev ve tel aviv için de sarf etti, sadece bizim için değil.
Diğer husus ise, beraberlik alırsak iyi sonuç derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeanne dArc
Bence tamamen işkembe bi haber. Klasik Türk medyası diyorum sadece. Teknik direktörün Beşiktaşın avrupa takımı değil demesi, ingilterenin buraya olan mesafesinin çok uzak olması. Adam aynı sözleri d.kiev ve tel aviv için de sarf etti, sadece bizim için değil.
Diğer husus ise, beraberlik alırsak iyi sonuç derim.
Genelde böyle haberler çıkarırlar, böyle maçlar öncesi gaza gelen bir millet olduğumuz için.
Vatan millet sakarya deyip bunlara gününü göstermeliyiz dememizi istiyorlar herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Boomerang35
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
Bu adamın bulunduğu ortamda başka futbolcu ağzını açmamalı... (atak yönünü değiştirdim)
Kırmızı kart yediği maçta kıç üstü düşüp Quarizmayı çizdirdiği videoyuda koysana:)
Yanlış videoyu koydum galiba püh
bu kıraoç bize o boyla rövaşata çakmıştı.bilemem napacağını
quote:
quote:
Bu adamın bulunduğu ortamda başka futbolcu ağzını açmamalı... (atak yönünü değiştirdim)
Kırmızı kart yediği maçta kıç üstü düşüp Quarizmayı çizdirdiği videoyuda koysana:)
Ortamı karıştırma
quote:
quote:
al buyur da; ne alaka videodaki süper lig maçı; burda bahsedilen avrupa maçı. videoda rakip bursa; burda bahsedilen rakip stoke city ve peter crouch... ayrıca hareketi yapamamış olması bu adamın dünyanın en yetenekli futbolcularından biri olduğu gerçeğinide değiştirmez. bir ekleme daha; yaptığı kötü hareket bile 2-3 dünde 550,000 kişi tarafından izlenmişti, o video kaldırıldığı için koyamıyorum kusura bakma...
Crounc koşabiliyomuymuş ya dünya yavaşı neyle gol atcaklarmış bize tek başına ne yapabilir yanındaki zenci sakat Crouch hayal dünyasında yaşıyosun hayal
Egemen Korkmaz ne düşünüyordur ;
quote:
Orijinalden alıntı: -quaresma-
/>
bu arada şaka maka; duran toplarda adam seçiminde crouch'u egemen'e verirler inş
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -quaresma-
/>
bu arada şaka maka; duran toplarda adam seçiminde crouch'u egemen'e verirler inş
Duran toplarda çok iyi kıraç.İyi savunmak lazım adam her topa kafa vuruyor
Ahh ahh şurda bölüm yetkilisi olmayacaktım. Yemin ediyorum şu konuda bir 4 gün ceza alırdım...
Yukarıda ki gif'e katılıyorum kısaca.
Yahu ne oyuncular var, bu arada bu kadar gülmemi sağlayan diğer etken @ertanunver'in paylaştığı resim .
Yanlız İngiliz takımı olması tedirgin ediyor beni de.Onun dışında fark olacaksa bizim lehimize olacak.
fark atarız derken saçmalamış ama stoko city yenerse sürpriz olmaz.ingiliz takımları her zaman ters gelmiştir türk takımlarına