Şimdi Ara

Peter Crouch: Beşiktaş'a fark atarız. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada Doğuş gifi cuk oturmuş.Bu Crouch'u ıslak sopayla dövüp dövüp ......
  • Kendi futbolcunuz rakip takım hakkında bunu söylese tepkiniz ne olurdu ?
    Adam tribünlere oynamış yani. Fazla abartmayın.
  • maç günü hepimiz beşiktaşlıyız şimdiden beşiktaşlı kardeşlerimize başarılar diliyorum ağızlarının payını verin gençler allah yardımcınız olsun
  • İngiliz senaryosu. Ciddiye almanın alemi yok. İddaa da 0 oynamıştım üzüldüm şimdi. Bu akşam kahveye gidip izleyeceğim bu sözler yüzünden.
  • İnönü'ye geldiğinde ingilizce küfürler, ıslıklar onu bekliyor olacaktır elbet. Yazıketti kendine
  • Rakip taraftarları böyle görmek ne kadar güzel
  • NAH atarsınız
  • inşallah bütün stoke oyuncuları crouch gibi düşünüyordurda rahat ederiz.
  • evet ingilizler bize çok ters geliyor ama onlara da biz çok ters geliyoruz gerçi onların tersi 5 6 7 8 oluyor bizim tersimiz 1 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

evet ingilizler bize çok ters geliyor ama onlara da biz çok ters geliyoruz gerçi onların tersi 5 6 7 8 oluyor bizim tersimiz 1 2

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: -quaresma-

Egemen Korkmaz ne düşünüyordur ;

/>

bu arada şaka maka; duran toplarda adam seçiminde crouch'u egemen'e verirler inş

crouch bugün bence egemenden çok çekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_

Kendisi için özel hazırladığım ve harmanladığım küfürlerimi bu gece saat 22:00 sonrası evimde teker teker sayacağım yüksek sesle.

canım benim. Kedi canını senin

• o değilde bunlar hep maç öncesi bu tarz açıklamalar yapıyorlar ve yeniliyorlar beşiktaş stoke city den kat ve kat iyi bir takım ne başarısı var stoke un çok merak ediyorm biz liverpool dan 8 yediğimzde bilen şamp liginde 7 puan almıştık. allahın çirozları.
  • Ben sana iyi takım olmazsın demedim, fark atamazsın demedim, adam olamazsın adam..! Adam ol lan Crouch Peter..
  • Agzi burnu kirik, kalesinde 2-3 golle yollariz pasayi...
  • Stoke City kolay bir takım değil ama BJK'ye fark atacak takım da değil, Crouch'un kafası iyiymiş herhalde konuşurken.
  • Peter Pan'ın hayalleri, ne kadar da duygusal.
  • bu adamın bütün numarası hava topları...
    ekmeğini uzun boyuna borçlu olan vasat topcunun teki kesinlikle bir hakan şükür değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Crocuh hiç bir halt yiyemecek maçta.Buraya yazıyorum...

Dediğini duymuş dostum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.