Msjım bulunsun ve bulunmalı.. EMeği geçenlere teşekkürler...
bu arada benim cihazın ekran boyutu 3.2' ne kadar yapıyor yani 320x480 mi yoksa farklımı ona göre assasins creed indirmek istiyorumda
Ideos X5'in anakonusuna iki tane program yazmıştım buraya da yazalım.
Hi Suite
Telefonununzdan mesajları (hatta mesaj atabilirsiniz), kişileri, müzikleri, uygulamalarınızı görebilirsiniz. Uygulama yükleyip silebilir, sistem yedeği alabilirsiniz. Kendine özgü marketinden uygulama indirip kurabilirsiniz hatta ekran görüntüsü alabilirsiniz (usb kablosu ile) ama en güzel yanı aşağıda vereceğim apk dosyası ile telefonunuz içeriğini kablosuz wifi yöntemi ile yönetebiliyor olmanız. Tek eksiği ekran görüntüsünü wifi üzerinden almıyor.
Not: Yükledikten sonra ayarlar-uygulamalar-geliştirme-usb hata ayıklamayı açmak gerekiyor.
Ayrıca wifi ile kullanacaksanız durmadan kopmasını istemiyorsanız ayarlar-kablosuz özelliği ve ağlar-kablosuz ayarları-seçenekler-gelişmiş-kablosuz uyku politikası-hiçbir zaman'ı seçerseniz wifiniz kapanmaz.
Android Market'te bir kaç tane wallpaper için uygulama denemiştim. En sonunda Zedge'yi deneyebildim. Zedge aslında markette var ama nedense telefonunuz için uygun değil mesajı alıyorum. (PC'den girip Zedge diye aratınca çıkıyor ama telefondan markete girip aratınca çıkmıyor)
Zedge v2.5 (Reklamsız)
Zedge ile duvarkağıtları, bildirim sesleri ve telefon sesleri indirebiliyorsunuz.
Sacred Odyssey: Rise of Ayden HD harika birşeye benziyor
galaxy gio, galaxy ace, desire, desire s , galaxy s hepsinde oynanabilir mi bu oyun kasıntısız sıkıntısız
quote:
Orijinalden alıntı: Wiggles
Sacred Odyssey: Rise of Ayden HD harika birşeye benziyor
galaxy gio, galaxy ace, desire, desire s , galaxy s hepsinde oynanabilir mi bu oyun kasıntısız sıkıntısız
480*800 ekran çözürlüğü ve üstünde oynanabilir
Mesajım Bulunsun.Bu arada güzel konu yapmışşın tebrik ederim.@BuYaZ
gençler bu konuyu indirirler yakında. gionun oyunlar konusunu indiriverdiler linkler minkler kaldırıldı hep
Yeni Oyunlar Geldiiiii
arkadaşlar merhaba ,
bilardo oyunu gördüm forumu gezerken şimdi baktım bulamadım var mı yerini bilen baya güzel bir oyundu?
Süper Oyun Daha Eklendi
Buyaz teşekkürler güzel paylaşım eline saglık sana bi öneri oyunlara 1 alternatif link ekle derim mesela mediafire hem bekleme süresi yok oranın hemde silinme ihtimaline karşı sağlamlık olur.bir yer daha multiupload.com ' a upload ederek 5 yere upload etmiş olursun.
süper paylaşımlar elleriize sağlık.
paylaşımlar güzel :) emeğinize sağlık. teelfonda custom rom var. Bu apk ları telefona nasıl kuracam :D