Şimdi Ara

Android Oyun ve Uygulama Paylaşım Platformu(Sürekli Güncel)[Ana Başlık] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.348
Cevap
75
Favori
138.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugay289

Ideos x5 incelemesindeki muzik calari paylasabilir misiniz ?

geliyor
  • tutar bu konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

quote:

Orijinalden alıntı: gunescan

Arkadaşlar Xperia neo kullanıyorum, track id ile radyoda falan dinlediğim neredeyse bütün şarkıları buluyorum fakat indirecek program ve ya market uygulaması yok. Ne önerirsiniz?

Google'a "TuneeMusic" diye yazarsaniz, ilk cikan sonuctan gerekli programi indirebilirsiniz. Dosya olarak paylasmak, yasak olabilir. :)

teşekkür ederim fakat android marketten kaldırılmış sanırım program, sitede de bi QR barkodu var, okutunca da istenen öğe bulunamıyor diyo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

quote:

Arkadaşlar Xperia neo kullanıyorum, track id ile radyoda falan dinlediğim neredeyse bütün şarkıları buluyorum fakat indirecek program ve ya market uygulaması yok. Ne önerirsiniz?

Google'a "TuneeMusic" diye yazarsaniz, ilk cikan sonuctan gerekli programi indirebilirsiniz. Dosya olarak paylasmak, yasak olabilir. :)

teşekkür ederim fakat android marketten kaldırılmış sanırım program, sitede de bi QR barkodu var, okutunca da istenen öğe bulunamıyor diyo.

Özel mesaj olarak attım hocam. "Gelen Kutusu"nu kontrol edin lütfen.

• blackmart in son surumunu paylasabilir misiniz ?
  • quote:

blackmart in son surumunu paylasabilir misiniz ?

Hemen

Yeni Oyunlar Geldi
    Haftanın En İyi Android Oyunları -23
    Tüm Oyunlar Mevcut
  • quote:

blackmart in son surumunu paylasabilir misiniz ?

Geldi
    <

Black Mart Alpha

Android Marketteki Uygulamaları Ücretsiz Erişeceğimiz Market
    Link:http://hotfile.com/dl/127606476/0c03b2c/Black_mart_Alpha_v1.8.1.rar.html

• Arkadaşlar Linkler kırıldımı Haber Verin Düzelteyim
  • Paylaşım güzel, devamlı olmasını dileriz
  • emekleriniz için teşekkurler bende takipteyim
  • bende gerekli yer yok diyor boşalttıktan sonra tekrar deneyin yazıyor boşaltıyorum hiç uygulama kalmadı neredeyse ama hala boşaltın diyor .. bunu hafıza kartına atmanın yolu yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrbestmaster

bende gerekli yer yok diyor boşalttıktan sonra tekrar deneyin yazıyor boşaltıyorum hiç uygulama kalmadı neredeyse ama hala boşaltın diyor .. bunu hafıza kartına atmanın yolu yok mu ?

Link2Sd adında bir program var, kurulumunu internetten bulabilirsiniz, işinize yarayacak program o
  • Rica Ederim Siz İstek ve Takip Edin
  • Yeni Oyun Geldi
  • arkadaşlar assasins creed altair chrc ekranıma küçük geldi yapılacak bi şey varmı htc tattoo da angr bırds küçük geliyodu ekrana bişeyler yapılıyordu bundada öyle bir ihtimal varmı
  • Android Market 3.1.3 çıkmış. Ne farkı var bilmiyorum ama güncelini kullanmak her zaman iyidir.

Download:http://cdn.lts.cr/files/3a44455573c4c6529fc8/com.android.vending-3.1.3.apk
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Android Market 3.1.3 çıkmış. Ne farkı var bilmiyorum ama güncelini kullanmak her zaman iyidir.

Download:http://cdn.lts.cr/files/3a44455573c4c6529fc8/com.android.vending-3.1.3.apk

gerek yokki kendi güncelliyo
  • Sıcak Oyun Geldiiii
  • assasins creed altair chronıcles ekran sorunu var bendede bir yardım edermisiniz ekrana küçük geliyorda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Android Market 3.1.3 çıkmış. Ne farkı var bilmiyorum ama güncelini kullanmak her zaman iyidir.

gerek yokki kendi güncelliyo

3.1.3 versiyonu sadece amerika için çıkmıştır. Türkiyeye henüz gelmediğinden kendi güncellemez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.