Şimdi Ara

-->[Huawei Ideos X5 Oyun-Uygulama İncelemelerim] (İndirme Linkleri|Kurulum|Açıklamalar)<--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
6
Favori
15.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar kendi çapımda oyun ve program incelemek, size oyunu temin edebileceğiniz adresler vermek için bu konuyu açıyorum. İlgi olursa sürekli güncelleyeceğim.Bu oyunları ve programları ben denedim arkadaşlar kendi telefonumdan resim çekip koyuyorum. Çalışmıyor bozuk demeyin sonra. Bu arada bu oyunlar sadece ideos x5 değil snapdragon işlemcisi ve adreno 205 gpusu olan hemen hemen her telefonda çalışır örnek: Htc Desire HD

*7 Haziran itibariyle tüm kırık linkleri ve resimleri sildim konuyu düzenledim. Takdir edersiniz ki bireysel yüklenmiş indirme linklerinin ömrü uzun değildir. wupload sitesine yükleme yapmıştım site silmiş ne var ne yok. Resimlerde de hızlıresim sitesinin azizliğine uğramışım. İmageshack resimleri sapasağlam duruyor. İlk uygulamaların linklerini bulmak zaten kolay google'da isimlerinin sonuna .apk ekleyerek ararsanız kolayca bulursunuz. Son koyduklarıma elimden geldiğince kırılmayacak linkler koyacağım. Konuyu açtıktan sonra güncellemeye pek vakit bulamadım. Ara sıra elimden geldiğince bir kaç uygulama yüklerim. Keyifli forumlar.

*Telefon root veya build.prop editli değildir. Aldığım gibi kullanmaktayım bu oyunlarda o şekilde sorunsuz çalışmakta.

-Telefondan Girenler-
    Öncelikle telefondan girenler için resim ve video linklerini spoiler olarak vericektim ama spoiler tuşunu bulamadım çok hoş. Ayrıca büyük boyutlu oyunlar'ın sd dosyaları zip veya rar şeklinde oluyor. Bu rarları açmak içinhttps://market.android.com/details?id=com.agilesoftresource marketteki bu uygulamayı edinebilirsiniz. Telefondan giriyorsanız zaten linke bastığınızda direk market açılacaktır.

-Bilgisayardan Girenler-
    Bilgisayardan girenler kabloyla veya başka yollarla telefonu bilgisayara bağlayıp yada direk hafıza kartına oyunun dosyalarını atıp kurulum yapabilirler veya direk hi suite üzerinden kurulum yapabilirler.

-Kurulum-
    Buradan indirdiğiniz .apk uzantılı dosya ile (windowsdaki .exe gibi düşünebilirsiniz) direk kurulum yapıyoruz. Dosya yöneticisinden -eğer telefondan indirdiysek downloand klasöründe falan olur- indirdiğimiz veya telefona attığımız .apk uzantılı dosyamızı bulup tıkladığımızda yükle dediğimizde direk kuruyor zaten. Ama birde büyük oyunlar var bu oyunlarda 2 seçeneğimiz var eğer isterseniz .apk dosyasını yüklediğinizde oyunu açarsınız wifi ile bağlanıp oyunun dosyalarını indirirsiniz ya da buradan sd dosyasını indirip hafıza kartına atar o şekilde wifiye gerek kalmadan oynarsınız. İndirdiğiniz sd kart dosyasını nereye atacağınız her oyuna göre değişir bu yüzden ona göre göre her oyunda söyleyeceğim nereye atacağınızı.

Flight Control
    Bu oyunda amaç hava araçlarımızı birbirine çarptırmadan gerekli pistlerine güvenli bir şekilde indirmek.Bunu şu şekilde yapıyoruz örneğin uçağı seçiyoruz ineceği piste kadar ona rota çiziyoruz. Böyle bakınca sıkıcı gibi geliyor ama sayıları arttıkça içinden çıkılmaz bir hal alıyor en çok oynayıp eğlendiğim oyunlardan biri diyebilirim. Birde oyun ömrünü uzatmak amacıyla achievements koymuşlar. Ama gerçekten uzatıyor onları yapmaya falan çalışınca

-Resimler-
     -->[Huawei Ideos X5 Oyun-Uygulama İncelemelerim] (İndirme Linkleri|Kurulum|Açıklamalar)<--

Assassin's Creed
    Bir diğer bahsedeceğim oyun Assassin's Creed bu oyundada bir suikastçiyiz ve belli görevler yapıyoruz. Bilgisayarda oldukça adından söz ettiren bir oyundu eminim çoğunuz bilirsiniz. Çok şey anlatmaya gerek yok aksiyon ve platform öğeleriyle güzel bir oyun.

Dikkat: Oyun çince açılacak menüde 'İ' sembolüne basıp 2. kutudan english seçeceğiz böylece dilimiz ingilizce olacak

Not: Önce apk dosyasını kurarsanız sd kartta gameloft/games/assassinscreed diye bir dosya oluşturucak. İndirdiğimiz sd dosyasını o assassinscreed klasörünün üstüne kopyalacağız. Dikkat içine değil üstüne.

-Resimler-

Shadow Guardian
    Başlangıçta güzel bir videosu var ama izlemedim açıkçası. Başlangıçta askerler falan yönlendiriyor bizi sonra askerin birini öldürüp kaçıyoruz. Aksiyonun ortasına dalıyoruz. Gerek oynanışı gerek platform öğeleriyle oldukça hoşuma gitti tavsiye ederim.

Not: zipten çıkarıp klasör olarak direk gameloft/games/ içine atıyoruz. Yalnız oyun açılırken dosya indirme değilde oyun dosyalarını kontrol etmek için wifi bağlantısı istiyor. Bilginiz olsun.

-Resimler-

Android Market 3.1.3
    Android market hepimizin telefonunda yüklü gelen bu uygulama bize 2.x li bir sürüm ile geliyor. Fakat bu uygulamanın 3.x sürümü çıkmış bulunmakta. Ama sadece amerika için yayımlanmış. Biz bu apk dosyası sayesinde kolayca 3.x sürümlü android marketi kurup kullanmaya başlıyoruz. Kurulumu normal oyun gibidir yalnız öncelikle eski android markete güncelleme kurduysanız kaldırın ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönetten bularak durdurun verileri temizleyin varsa güncellemeleri kaldırın sonra yeni marketi kurup sorunsuz çalıştırın.

-Resimler-

Skies Of Glory
    Sizle bu kez beni 2 saat ekrana kilitleyen bir oyunu paylaşmak istiyorum. Oyunun adı skies of glory bu oyun sensörle oynanan bir uçak oyunu hal böyle olunca oldukça zevkli bir oyun oluyor. Pilot olma hayali olan arkadaşlara öneririm. Oyundan bahsetmem gerekirse uçak hareketleri sensörle yapılıyor. Ekranın sol üstündeki 2 ok uçağın hız ayarı alttaki iki pedal kuyruk kanadı ve pedalların yanındaki tuşlarda silahlarımız
    Gerisini size bırakıyorum artık.

-Resimler-

Minebuilder
    Oyunumuz bilgisayarlardaki minecraft oyunun android uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Yazıma oyunumuzun telefonda çokta verimli çalışmadığını söylerek başlamak istiyorum. Aslında oyunun yapısı gereği böyle bu oyunun aslı bilgisayar oyunudur fakat sisteminiz düşükse bilgisayarınızda bile kasabilir söylemeden geçmeyeyim.Daha verimli oynamak isterseniz bilgisayarda oynamanızı tavsiye ederim. Daha sonra oyundan bahsetmek gerekirse oyunu lego gibi düşünün yapabildikleriniz hayal gücünüzle sınırlı ağaç kesip, taş kazıp kendinize sandık, mobilya, kapı, duvar vs. yapabilirsiniz. İnternette detaylı incelemeler mevcut çünkü çok kapsamlı anlatmaya kalksam bitiremem İşte başlangıç olarak bir crafting table var elimizde onu herhangi bir yere koyarak onu seçip sağ ortadaki çekiç tuşuna bastığımızda 3x3 bir kutu beliriyor oraya malzeme koyarak istediğimizi yapabiliyoruz.http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting neler yapabileceğimiz burda mevcut. Oyun zaten yeterli veririmlilikte değil sadece öyle deneysel amaçlı oynayabilirsiniz. Ben yinede sizinle paylaşmak istedim çünkü bilgisayarda baya güzel bir oyun.

-Resimler-

nacizane evim :P

Guerrilla Bob
    Bu sefer ki oyunumuz hoş grafikleri ve patron purosuyla bizi karşılıyor. Oyunumuz çok detaylı değil aslında vur kır ilerle tarzı ilerliyoruz. Bölüm geçtikçe yeni silahlar ve farklı düşmanlar bizi bekliyor. Oyunun kontrolleri kolay. Otomatik hedef ayarını yapınca düşmanlarımızı otomatik seçiyor ve rahatça ateş edebiliyorsunuz. Öbür türlü adamları denk getirmek falan zor hele hard modunda otomatik hedef(auto aim) kullanmadan bir kaç bölüm geçen varsa ibret alırım. Sonrasında çevrede can, zamanlı ekstra hız gibi şeyler var onları alabiliyoruz. Muhtemelen oyunun en can alıcı noktası co-op oynayabilmektir. Yani arkadaşlarınız ile takım olarak birlikte düşmanlarla savaşarak ilerlemek. Gerçi onuda deneyemedim wifim varken oynayacak biri yoktu şimdide wifim yok.

Not: Oyunun sd dosyasını rardan çıkarıp sdcart/android/data içine atmalısınız.

-Resimler-

MIUI Music
    Bu seferki anlatımım bir müzik programı. Telefonun kendi müzikçalarının oyunların müziklerinin de tüm şarkıların arasına karıştırma sorunsalı nedeniyle yeni bir müzik çalar arayışına giriştim. Winamp denedim bilgisayarımızın vazgeçilmezi ancak onda da klasörleri seçemiyorduk bir fark yoktu yani. Sonra bu programı buldum görselliğiyle dikkat çeken MIUI rom'u duymuş olabilirsiniz. Bu müzik çalar da o romun müzikçaları haliyle. Ama o romun kurulu olmasına gerek yok. Her romda çalışabilir versiyonu bu. Sonra programa geçmek gerekirse arayüz güzel. Ayarlar bol. Birde uyurken müzik dinleyenlerdenseniz sleep mode kullanarak programın ayarladığınız süre sonunda kapanmasını sağlayabilirsiniz. Bence oldukça güzel bir özellik Birde şarkı sözü yani lyrics özelliği var ama onu deneyemedim.

-Resimler-

bunuda status barda nasıl durduğunu göstermek için çektim status bar gri olduğu için biraz silik gibi ama bence bir sakıncası yok.

Rock Player vs Mobo Player
    Bu sefer ki bir incelemeden çok karşılaştırma olacak. En iyi player arayışına girdiğim sırada bu iki ismi sıkça duyunca hemen ikisini edindim.

-Arayüz-
    Arayüz konusunda mobo player şık ve dikkat çekici bir arayüze sahip.

Rockplayer'da arayüzden söz edemiyoruz çünkü klasik dosya yöneticisi şeklinde. Belki sadelik sevenlere hitap edebilir.

-Altyazı-
    Ayarı yapınca ikisinde de altyazı sorunu yaşamadım. ISO-8859-9 şeklinde seçin ikisinde de.

-Video Çözme Başarısı-
    Geldik en can alıcı noktaya. Bu kısımı anlayabilmek için 4 adet video dosyası edindim.
    Youtube'dan indirdiğim 720p mp4 uzantılı bir video
    Youtube'dan indirdiğim 480p flv uzantılı bir video
    HDTV formatlı xvid uzantılı bir dizi 350mb ortalama
    600mb'lik klasik dvdrip filmi.

Not: youtube'dan indirdiğim 720p ile 480p aynı videonun versiyonları. Video 3-4 dakikalık bir şey.

Daha sonra denemelere başladım;

720p mp4 video:
    Mobo player 720p videoyu takıla takıla oynattı.
    Rock Playerda yazılım hızlandırmalı (software decoding mode) aşırı şekilde donarak 10fps falan oynattı.
    Rock Playerda donanım hızlandırmalı (hardware decoding mode) mobo player ile aynı kalitede oynattı

480p flv video:
    İki playerda da ses kayma sorunu yaşadım ama videolar akıcıydı. Ses olmadıktan sonra işe yaramıyor.
    (Bu arada video bilgisayarda sorunsuz çalışmakta)

HDTV formatlı xvid uzantılı dizi:
    İki playerdada sorunsuz çalıştı.

600mb'lik dvdrip:
    Mobo playerda bu dosyayı açmayı denediğim an telefon donuyor ve sonra kapanmaya zorla ya da bekle uyarısı geliyor. Çok denedim sonuç hep aynı.
    Rock player yazılım hızlandırmalı sorunsuz çalışıyor. Gayet akıcı. Donanım hızlandırmalı açmıyor.

Ekleme: Birde söylemeden geçmemek lazım rock playerda videolardan çıkınca kaldığınız zamanı kaydediyor daha sonra aynı videoyu açtığınızda kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz programdan çıkıp tekrar girseniz bile. Mobo playerda böyle bir özellik yok ya da ben bulamadım.

Son sözler olarak karar veremedim ben ama büyük dvdrip dosyaları oynatması çok güzel bir şey arayüzü boş verip rock player kullanmak lazım sanırım

Speed Test
    Bu seferki programımız internet hızımızı ölçmeye yarayan aslında bilgisayarımızdan çok tanıdık gelen speedtest.net sitesinin android programı fazla söze gerek yok sanırım. Resimlere 3g ve 2g hızında çektiğim resimleri de koydum. Farkı da görebiliriz çok bariz şekilde

-İndirme Adresi-
    Market Adresi (Ücretsiz)

-Resimler-
    Avea 1gb paketi ile 3g hızında

Avea 1gb paketi ile edge ya da 2g hızında

İLighttr
    Bu sefer @OziiX hocamın istediğine istinaden bir uygulama incelemek istedim Uygulama bir zippo çakmağı uygulaması. Öncelikle çakmağın rengini, ateşin rengini falan istediğimiz gibi değiştirebiliyoruz.Ses efektleri çok orjinal olduğu için ve telefonumuzun ekran kalitesi çok iyi olduğu için çok gerçekçi bir uygulama olmuş.Çalışmasına geçersek telefonu sallamamızla gerçek zippo çakmağı sesinde bir ses efektiyle çakmağımız açılıyor. Taşı parmağımızla çevirmemizle çakmağımız ateş alıyor. Sensörler sayesinde yer çekimi varmışcasına telefonun hareketine göre ateşimiz yön değiştiriyor. Ayrıca en can alıcı noktası ise mikrofona üflediğimizde ateşimiz sönüyor. Bu arada mikrofon altta usb girişinin orada bir yerde bu yüzden ekrana üfleyince tepki vermiyor bu da biraz üzücü ama yinede güzel yani

-İndirme Adresi-
    Market Adresi (Ücretsiz)

-Resimler-

Drums
    Bu sefer bahsedeceğim uygulama multitouch(birden fazla dokunuş) destekli bir bateri çalma uygulaması. Bence çokta fazla bir şey anlatmaya gerek yok kişiselleştirme imkanı da yok zaten açar açmaz uygualmaya giriyor ve çalmaya başlıyoruz. Oldukça eğlenceli bir uygulama.

-İndirme Adresi-
    Market Adresi (Ücretsiz)

-Resimler-

Temple Run
    Şimdi tanıtacağım oyun ios'da çıkmış oldukça beğenildikden sonra android için piyasa çıkmış bir oyundur. Çok zevkli, basit bir oyundur aslında incelenmesine pek ihtiyaç bile yok. Sensör yardımıyla telefonu sağa sola çevirmemizle adamamızı sağa sola götürüyoruz. Ekranda parmağımızı aşağıdan yukarı doğru götürmemizle adamımız zıplıyor. Dönüşlerde de parmağımızı ekranda soldan sağa veya sağdan sola götürdüğümüzde adamımız dönüyor. Amaç mümkün oldukça ölmemek ve mümkün olduğunca altın toplayarak skor elde etmek. Bu kadar basit iyi eğlenceler:)

-Resimler-

-İndirme Adresi-
    Market Adresi (Ücretsiz)

Nesoid & Goal 3
    Bu seferki uygulamam çok faydalı bir uygulama. Bu uygulama sayesinde çocukluğumuzun atari oyunlarını android telefonlarımızda oynayabiliyoruz. Üstelik 60Fps daha anlaşılır bir ifadeyle takılma problemi yaşamadan:) Peki nasıl yapıyoruz? Aşağıdan uygulamayı indirin daha sonra .nes uzantısına sahip bir oyun bulun ben aşağı çocukluğumun oyunu Goal 3'ü koydum. Yapmamız gereken uygulamayı ve oyunu indirmek ardından uygulamayı açıp oyunun açılan dosya yöneticisinde oyunu bulup seçmek. İşlem bu kadar basit daha sonra menü tuşuyla menüye girip tuşların yerini vs. kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Başka oyunlar istiyorsanız (oyunun adı xxx olsun) 'xxx .nes rom' diye aratırsanız bir sürü site bulursunuz. İyi eğlenceler:)

-Resimler-

-İndirme Adresi-
    Neoid (Silinmez umarım)
    Goal 3 (Bu ingilizcesi adını değiştirmişler)

Airdroid
    Bu uygulama çok kullandığım uygulamalardan biridir. Eğer evde bir wifi ve ona bağlı bir bilgisayara sahipseniz telefonunuzu bilgisayardan yönetebilirsiniz. (Aslında aynı wifi ağına bağlı başka telefondan bile girersiniz biraz takılabilir ama) Bu uygulamayla bilgisayarınız ile telefon arasında dosya aktarımı yapabilir, telefondaki rehberinizi düzenleyebilir, mesajlarınızı okuyabilir, mesaj yollayabilir, telefonunuzun ekran görüntüsünü alabilirsiniz vs. uygulama güncellendikçe yeni özelliklerde ekleniyor. Peki nasıl yapıyoruz? Uygulamayı açıyoruz. Sonra bilgisayardan (ya da hangi cihaz üzerinden kontrol etmek istiyorsak)http://web.airdroid.com ya da wifi modeminizin ip adresi ve sonrasında port numarası (bunu program kendi yazıyor zaten bizi uğraştırmıyor) giriyoruz. Passcode kısmına ise telefonda gözüken geçici şifreyi giriyoruz ve ya telefonda o passcode'un yanında bulunan kamera tuşuna basıp monitörde gözüken barkodu okutarak giriş yapabiliyoruz. İşlem bu kadar sonrasında telefon kontrolümüzde. Ayrıca bunu yapınca kabloyla bağlamış gibi telefonu kontrol edememe sorunu olmuyor. Benim gibi telefonu kabloyla bağlamaya üşenenlerdenseniz çok işinizi görecek. Üstelik dosya aktarım hızı oldukça güzel. Kalanını siz keşfedin artık iyi kurcalamalar:)

-Resimler-

-İndirme Adresi-
    Market Adresi (Ücretsiz)

*Yorum yazmaktan çekinmeyin isteklere, önerilere, eleştiri ve şikayetlere her zaman açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 7 Haziran 2012; 18:32:31 >

• Flight Control ve Shadow Guardian'ı beğendim. Keşke blog açsak, bir kaç kişi yönetici olabilse ve paylaşım yapabilsek. Üç tane konu oldu böyle.
  • Cihazları üzerinde sürekli oyunları yada diğer yazılımları deneyebilecek arkadaşlar varsa pm iletisime geçebilirler.Android cihazlar ve yazılımlarıyla ilgili blog yada portal tarzı fikirler vardı.
  • Blog tarzı şeylerde açılmıştı, forumda açıldı. Ana konu diye bir arkadas kafasina gore konuda açtı şimdi oraya yazsam arada kaynıycak hep mesajlar. Bende kendi incelemelerimi düzenli bir sekilde yapayim dedim öyle ama pek ilgi görmedi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 25 Ağustos 2011; 9:03:35 >
  • Eline sağlık böyle sadece oyun program paylaşımı olan başlık şart.Ana konuda 500 tane mesajın içinde bulmak zor.
  • Valla bende açmak istiyorum blog falan ama şu an pek uğraşamıyorum gibi. Merak etmeyin hocam. Millet bakıp indiriyordur hatta da mesaj yazmıyorlardır. Biz takip ediyoruz seni.
  • elinize sağlık çok faydalı bir paylaşım olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncelleme yaptım. İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum bu simage kullanmanın bir sınırı mı var?

Düzenleme: Birde bu konuyu direk android konusuna açsam nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 27 Ağustos 2011; 0:20:24 >
  • assassin creed in dilini nasıl değiştirebiliriz ?
  • simage olmuyorsa resimleri imageshack'a küçülterek yükleyebiliyorsun hocam. Oraya atabilirsin.
  • Eline sağlık..Oyunlardan çok Anlatım çok işime yaradı..Herkes linkleri paylaşıp işin içinden çıkıyordu tüm konu soru sormakla geçiyordu..Fakat sen herşeyi anlatmışsın..Teşekkürler gerçekten..Takipçinim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

assassin creed in dilini nasıl değiştirebiliriz ?

Biraz geç geldim sen çoktan çözmüşsündür ama gene belirteyim oyun açıldığında menüde 'İ' harfi var ona basıp açılan menüde ikinci kutu dil ayarıdır oradan english seçmelisin mesajıda editleyeyim görmeyenler olabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

simage olmuyorsa resimleri imageshack'a küçülterek yükleyebiliyorsun hocam. Oraya atabilirsin.

Çok teşekkürler hocam hemen deniyorum

Düzenleme: imageshack'in verdiği kodlar forumda çalışmadı ama düzenleyince oldu güzelde oldu. Biraz küçük ama yazıdan iyidir Birde telefondan bakamıyorum sanırım orada daha iyidir

quote:

Orijinalden alıntı: SilentNight78

Eline sağlık..Oyunlardan çok Anlatım çok işime yaradı..Herkes linkleri paylaşıp işin içinden çıkıyordu tüm konu soru sormakla geçiyordu..Fakat sen herşeyi anlatmışsın..Teşekkürler gerçekten..Takipçinim..

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 28 Ağustos 2011; 6:13:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

simage olmuyorsa resimleri imageshack'a küçülterek yükleyebiliyorsun hocam. Oraya atabilirsin.

Çok teşekkürler hocam hemen deniyorum Düzenleme: imageshack'in verdiği kodlar forumda çalışmadı ama düzenleyince oldu güzelde oldu. Biraz küçük ama yazıdan iyidir Birde telefondan bakamıyorum sanırım orada daha iyidir

Şimdi daha iyi olmuş hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 28 Ağustos 2011; 16:37:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Çok teşekkürler hocam hemen deniyorum Düzenleme: imageshack'in verdiği kodlar forumda çalışmadı ama düzenleyince oldu güzelde oldu. Biraz küçük ama yazıdan iyidir Birde telefondan bakamıyorum sanırım orada daha iyidir

Şimdi daha iyi olmuş hocam.

Teşekkürler tekrardan

Bu arada güncel yeni şeyler ekledim.

• Güzel ve yararlı bir konu. Ana konunun başında yoksa ekliyorum bu konuyu
  • Guzel bir calisma elinize saglik guncellemeye devam...
  • flight control sevdim, basit ama zevkli
    Devamını bekliyoruz
  • süper olmuş hocam ellerinize sağlık :-)
  • konu için eline sağlık teşekkürler güzel olmuş. sormak istediğim bir soru var. telefona oyun yüklerken sd karta atılacak dosyalar ayrı veriliyor.

sd kart denilen şey harici takılan kart mı? ben telefona hiç bir kart takmadım. ben bu oyunları oynayamaz mıyım? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 29 Ağustos 2011; 1:37:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

konu için eline sağlık teşekkürler güzel olmuş. sormak istediğim bir soru var. telefona oyun yüklerken sd karta atılacak dosyalar ayrı veriliyor.

sd kart denilen şey harici takılan kart mı? ben telefona hiç bir kart takmadım. ben bu oyunları oynayamaz mıyım? teşekkürler

Şöyle bir şey deneyebilirsin şimdi herhangi bir oyunun apk dosyasını indir kur. Sonra dosya yöneticisine gir oraları karıştır sd dosyası olarak verdiğim dosyayı bulabilecek misin diye çünkü benim verdiğim sd dosyası aslında var olan bir dosyanın yerine geçmek için. Eğer bulamazsan ayarlardan uygulamalara gir ordan yüklediğin uygulamayı bul seçtiğinde telefona taşı aktifse onu seç daha sonra bahsettiğim dosyayı bulmaya çalış. Dosyayı bulursan olması lazım. Denersen bilgilendir

@lknrm627 iyi olur hocam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.