Şimdi Ara

KALİTELİ ÜTÜ ÖNERİLERİ!!! ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • FİYATI(100-150) den çok olmamak kaydıyla fiyatına göre en iyi perfonmansı veren hangi ürünleri tavsiye edersiniz?

işin zor bulursan haber ver

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Philips al,rahat et.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • Darty'de bu haftasonu TEFAL AQUASPEED ULTRACORD 245 indirimde. İlginizi çekebilir, istediğiniz gibi birşey.http://bit.ly/p3nqm9 buradan bakabilirsiniz. 129'a düşmüş 179'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonerTamer -- 19 Ağustos 2011; 18:04:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.