Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne hikayelrer var ya sabahın körü gülme krizlerine girdim bende anlatayım bari bi kaç tane

daha 2 ay önce işte.bizim arka mahallede bi kız var afeti devran hastayım kıza arada bakışıyoz falan ama pek te umrunda değilim bayram ziyaretine gelmişler bize ailecek.bizde o akşam arkadaşlarla piizlendiydik ama ne piizlenmek.ayakta duramıyomzil zurna.bizim dairenin kapısına geldim anahtarı zorluyom kapıyı açmaya uğraşıyom falan dayanmışım kapıya ama ayakta duramıyom zaten.o sırada abi bunlarda tam bizden çıkmak üzerelermiş kapıyıda o kız açmasınmı ben cumburlop kızın kollarında buldum kendimi çok utanmıştım.kızın zaten pek umrunda diilim tam oldu bu

lise 1 veya 2 neyse okuldan kaçacaz bi arkadaşla.zil çaldı biz topladık tası tarağı.okulun bahçeside çevrili tabi 2 metreye yazın beton duvar var ayrıyetten bi metre falan da demir korkuluklar var betonun üstünde.korkuluklarında en üstü mızrak gibi mübarek.betonu tırmandık tam demir korkuluklardanda atlayım derken nasıl oldu bilmiyom sırt üstü yerde buldum kendimi 2.80 uzandım resmen yere.tenefüs olduğu için camlarda kızlar flan dolu tabi rezilliğin daniskası

lise 1 deyiz yine matematik dersi.biz en arkada oturuyoz.bende kulaklıklar var müzik dinlıyorm dersle en ufak bağlantım yok.yatmışım sıraya müzik dinliyom.yanımdaki arkadaşta dürteliyo elinde uçlu kalem var kalemle orta parmak yapıyo ..tüne girsin hesabı.bende senin ..tüne girsin ulan .bne dedim ama nasıl bağırmışım bilmiom kulaklıklardan dolayı.ben olayı anlamadım tabi baktım arkadaşın mimiklerinden kahkaha attığı bariz belli oluyo kafayı bi kaldırdım sınıf kopmuş resmen buda ayrı bi rezillik.

geçen yıl da işe gidiyom otobüs bekliyom okul zamanı tabi kızlar falan dolu.otobüs geldi tam cüzdandan otobüs kartını çıkardım aarkasındanda prezarvatif düşmesinmi yerebnde en öndeydim tabi çoğu kişi görmüştür resmen suratım ısındığını hissettim nasıl kızardıysa artık

• Lisedeyken ön sırada kızlar oturuyordu. Ben de kalemimle oynarken kızın oturduğu yere düşürdüm. Kalemi alayım derken tam o anda kız geri geldi ve elim poposuyla temasa geçti. Kız o sinirle "seniii pisss sapıkkk" diyip bir tokat attı ömrüm boyunca unutamayacağım sanırım. Tabi sınıfta adımın sapığa çıkması ve yanımdaki arkadaşın "ahuahuahuahuahuah" tarzı tükürükler saçarak gülmesi de ayrı mesele tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

Bende üniversiteye(sakarya) ilk gittiğim sene yakın olduğu için istanbula bi akrabamızın yanına gideyim dedim. İstanbul'u hiç bilmiyorum hayatımda ilk defa gidiyorum. İşte söğütlü çeşmede trenden indim metrobüse bindim yeni bosnaya doğru gidiyoruz. Nerde olduğunu bilmediğim için hep şoförün yanında durup ona soruyorum. Tamda yanımda güzel bi kız var ben tabi onada hava yapmaya çalışıyorum ama elimde 2 tane pazarcı poseti ile ne kadar hava yapabileceksem. Sonra işte ben hiç bi yeri tutmuyorum havalı havalı giderken yenibosnaya geldik ve otobüs aniden bi durdu. o durunca bende hiç bi yere tutunamadım kızın gözünün önünde elimdeki poşetlerle yere bi düştüm ama nasıl utandım anlatamam. kızın yüzüne bi daha bakamadım hemen kapıya koştum dışarı çıktım. Herkes bana bakıyordu acaip utanmıştım.

Yere kapaklanma olayını bi arkadaşım yaşamıştı.Rezil olmamak için indik Antalya sıcağında 1 saat yürüdük hiç unutmam

• bunlardan bi kitap derlemeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: metin_99

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Gülerken sevgilimin suratına tükürdüm sonra o da bana tükürdü

Allah belanı versin ben de monitöre tükürdüm

o da sana tükürdümü

Ben klavyeye tükürdüm

• 8.Sınıfta kendi sınıfımdan bi kız bana ağır bi laf atınca ona kafa attım burnu kırılmış kızın sonuç olarak tüm kızlara rezil oldum
  • sigarayı yeni bırakmıştım. tabi haliyle sinirlilik yapıyo. dövcek adam arıyom. kızın biri bana direk senin sorunun ne diye geldi ? herneyse medeni bir şekilde tartışırken sonlara doğru bir sinirlendim elim ayağım titriyordu. gittim elimi yüzümü yıkadım falan sakinleştim geldim. kız 15 20 dk sonra geldi bana kin besleme tamam mı ? hakkın yok. ne söyliyeceksen yüzüme söyle demişti. ben konuşmak istemiyordum. Söylemicem fln dedim işte ısrar etti. Bir bağırmışım kıza var ya (kendi benliğimden çıktım) kız korktu. tüm sınıf bize bakıyo. öğretmen de vardı. sesim alt katta duyulmuş. olaydan sonraki gün sınıfa sakin olarak geldiğimde çok utanmıştım. hala daha da utanyorum. Çok kötü birşey ya. bi de o kıza işim düşerse bittim ben :((

• Orijinalden alıntı: dogii

Kantinde sırada iken sınıftan bir kız rica etmişti simit alırmısın diye simiti aldım kıza verirken birden simitin üzerine hapşırdım çok kötüydü Bir keresinde de kızlar voleybol oynarken topları kaçmıştı bana doğru hızlı bir şekilde geliyodu eğilip alayım derken top bacak aramdan geçip gitmişti çok pis kahkaha atmıştı millet

Bizim okulda da en büyük baş belası kızlardan gelen voleybol topu.
    Bahçedeki voleybol oynanan alanla basket potaları yanyana.
    Biz erkekler de hep basket oynarız öğle tenefüsünde kızlar ve bazı kızlarla takılan kuul çocuklar da voleybol oynar.
    Benim çok başıma geldi voleybol topunun kaçıp benim ayağıma gelmesi.Şimdi düzgün atamazsan yandın.Elle atsan yetşimeyecek ayakla atsan hem kızacaklar o topa ayakla vurulmaz diye hem de başka yöne gitme ihtimali baya fazla.onları düşünürken soğuk terler akıyor
    Bir keresinde de işte voleybol topu ayağıma doğru yuvarlanırken(kızlar kaçırmış yine) onlara doğru ayakla atayım dedim topu ıskaladım,ayağım topa değmedi bile. Oynayanların arasında benim arkadaşlarım da vardı Yuh gökay ohaaa ahahahaah gibi sesler yükselmişti rezil olmuştum

ben o topları genelde okulun dışına dikerim:D

• Lisede okuldan kaçardık sık sık.Arka kapı 2.2 metre falandı bazıları kendi tırmanabiliyodu ama ben ve bikaç arkadaş yardım alarak kaçabiliyoduk(alttan biri ittiriyodu).Neyse bi gün yine kaçıcaz.Normalde kendi çıkabilenler yardım etmek için son çıkarlardı.Ben de mal gibi millete yardım edeyim falan derken bi baktım sona kalmışım.Bi iki kere çıkmayı denedim direk geri düştüm arkadaşlar da gülüyolar.Baktım olmuyo hadi görüşürüz diyip bozuntuya vermemeye çalışarak gittim kızlar da camdan izliyolardı o sırada.Sınıftan bi arkadaş bulup onun yardımıyla kaçmıştım sonunda

• Upppp guzel gidiyor beyler :D
  • Bundan 3 gün önce yaşanmış bir olayı anlatayım.

Öğle arasında arkadaşla 1on1 basketbol maçı yapıyoruz. Hava da biraz soğuk olduğu için herkes kantinde oturuyor. Bizim okulun kantininde de film cam var, içerden dışarısı görünüyor ama dışardan içerisi görünmüyor. Neyse işte çocuk tam turnikeye geliyordu. Artık nasıl gaza gelmişsem blok vurmak çin tüm gücümle sıçradım. O sırada arkadaşım da fake atıyormuş, birden eğilerek koşmuş. Çocuk altımdan geçti ve dengemi bozdu en son hatırladığım sırt üstü yere doğru yaklaşırken potanın benden uzaklaştığıydı.
  • Konuşurken tükürüğün kızın alnının ortasına slow motion konması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Konuşurken tükürüğün kızın alnının ortasına slow motion konması.

En kotusu bence
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0qan_34

2-3 yıl önce bir kız arkadaşım vardı yarım saatlik uzaklıkta oturuyordu.bu gün seni görmeye gelicez dedi.
    Bende nede olsa gelmez diye düşünerek hee diyip geçtim..Yarım saat sora zil çaltı aşşağı baktım kim die bakmaz olaydım kız,ablası ve başka bir kız arkadaşını olarak gelmiş yani 3 kız..

evde kimse yok cebimde 6 tl para var dısarı cıkmasam kızlara ayıp olucak.giyindim üstümü çıktım.daha sokaktan cıkıp caddeye varmadan bunların hepsi çok acıktık bi yerde oturup birşeyler yiyelim diyor ben ise yerin dibine giriyorum cebimde 6tl var. Senin bildiğin güzel yer vardır diyolar benn ise 1tl ye döner satan yer arıyorum caddenin sonuna geldik rahat 4-5 lokanta geçmişizdir kızlar açlıktan susmuyolar. En son tavuk döner 1.25 tl bir ilan asmıştı biri saolsun girdik içeriye.ben aç değilm siz yersiniz dedim yok illaki sende yiceksin dediler.4 döner istedik. adam içecek alırmısınz diyor ben şimdi sı*tık diyorum içimden.para zar zor dönere yetiyor zaaten ne içeceği diye düşünüyorum derken kız atladı bana bi cola diğeri ayaran diğeride ayran istedi bende bi su alayım dedim

kızlar nasıl yiyior dönerleri görmeniz lazım benim boğazımdan yemin ederim 1 lokma geçmedi hesabı düşünüyorum.neyseki kızın ablası anladı okan hesabı düşünme 2 miz öderiz dedi. o ara biraz rahatladım derken.kız döneri bitirdi 2.sini istiyor en 1 ısırık almıştım al bunu ye dedim neyseki aldı.üstüne 1 tane daha cola istiyordu ki neyseki ayranıda verdim onuda aldı :) diğerleri doymuştu allaha şükür.

hesapı ödemek için kalktı ablası sen ne kadar varsa ver ben veririm dedim.10tl cıkardı çantasından bende hesabı ödedim kalan parayıda ablasına verdim ve sağ salim dönerciden çıktık.

allah böyle bi duruma kimseyi düşürmesin gerçekten çok sıkıntılı.

not o aralar yaş:14-15 di haliyle para olmuyordu cebimizde.

gece gece gözümden yaş geldi böyle durumlar tam hesap ödenecekken bi arkadaş arıyo diyip dışarı kaçmalı

• Cayi bardaktaki kasigiyla birlikte icerken kasigin burnuma girmesi evet o gunden beri kasikla cay icmiyorum.
  • Konu güncell daha güzell şeyler çıkar burdan
  • Geçen sene eski mahalleden ve eski sınıf arkadasım olan kızlar ile dışarı çıkmıştık. Gezme tozma derken bilenler bilir izmir asansörün olduğu yerde dik merdivenler vardır ordan inelim dedik. Boynumda foto makinası felan asılı biryandan fotoğraf çekiyorduk o arada başım mı döndü ne oldu bilmiyorum ama merdvenlerden pata küte yuvarlandım 3-4 basamak yuvarlanmışımdır. Lan dedim rezil olduk ha , canımda yandı gerçi onlarda endişelendi rezil olmalık birşey yok aslında ama insan genede utanıyor ve rezil olduğunu düşünüyor.

Edit : Normalde sakin insanımdır kavgayı veya birine vurmayı pek sevmem. Ortaokulda sınıftan kızın biri ozaman çok pis ağır bir laf etmişti bahçede. O güne kadar okulda olayı bulunmayan ve sakin olarak bilinen ben allah ne verdiyse kıza giriştim tokat felan attım. Olaydan sonra sınıfın kızları cephe aldı resmen bana Sonradan bazısı unuttu bazısı mezun oluncaya kadar kin tuttu nerdeyse :) Nasıl dövdüysem artık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 10 Aralık 2011; 0:53:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Gülmekden öldüm hocam

karnım ağrıdı gülmekden + tasvirler çok iyi

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.