Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Levopron

quote:

Orijinalden alıntı: Republic Of Fenerbahçe

Bende bir olayımı anlatayım. Lise 1 de iken, tenefüste basketbol oynuyordum. O ara sevdiğim kız gelmiş, bizi izliyordu. Bende tabi artistlik olsun diye, sahanın içinde pres yapıyor gibi koşturuyordum. Geri geri giderken tam arkamdaki bir oğlana çarpmıştım. O oğlanda sevgilisiyle konuşuyordu. İkisi birden bir baktı, oğlan tam elini kaldırdı bana vuracaktı ki "Kusura bakma kanka" deyip olayı çevirdim

İkinci olayım şu: Pet shopa gidip 3,4 tane ördek falan aldım. Eve gidiyordum. Beğendiğim bir kız arkadaşımı gördüm. Ben ona baktım, o bana baktı. Ben ona tam seslendim "Ceren" diye, önümde ki ağaca bir tosladım, ama nasıl!!! Panzer olsa, yamulurdu. O derece sert çarptım. Ördekler falan yerlere düştü. Tam da olay süpermarketin önünde gerçekleşti. 15-20 kişi güldü (sesli olarak). Marketin servis aracındaki herkes, bana baktı. Yani herkese rezil oldum. Ceren ise bana bakmadan güle güle gitti.

Üçüncü olayım: Gene bir süpermarket olayı. Marketin içinde geziyordum, elektronik bölümüne girdim. Etrafıma bakıyordum, sonra güzel bir tezgahtar gördüm. Ama kız müthiş güzel! Makyajlı falan, yani kızı o kıyafetle görmesen manken falan sanarsın. Ona bakarak gidiyordum, önümde ki fiyat tabelasına kafamı bir gömdüm. Tabela da metalden bir şey di. "Tannnnn" diye bir ses çıktı! Sonra tabela hacı yatmaz gibi sallandı, onu durdurdum ve yoluma devam ettim. Tezgahtarlar bana acımış bir şekilde bakıyor, diğer müşteriler ise kahkahalar atıyordu.

hocam yeminle sendede sağlam kafa varmış ha

O utançtan dolayı acı falan hissetmemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Gülerken sevgilimin suratına tükürdüm sonra o da bana tükürdü

• Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Gözlerimden yaş geldi

Ağzımdaki çayı püskürtmemek için 5dk kendimle savaştım

• Otobüsten inerken kaldırımın kenarına adım atınca kayıverdim, sırtüstü ve sırtımda çanta yeri boyladım. Hiç unutmam.
    Yanımdaki arkadaşa da "yaptım işte 5 liramı isterim" diyerek kıvırmaya çalışsam da sıvamaktan başka ise yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

Orijinalden alıntı: aCti0n`

Bundan 9-8 yıl önce soğuk bir kış günü çok iyi hatırlarım.O zamanlar evimiz sobalı ve sadece oturma odasında soba kullanıyorduk.Oturma odasında yemek yer ve orada otururduk.O meşhur soğuk kış günlerin birinde dayımlar geldi.Her zaman ki gibi yemekler yendi, muhabbetler yapıldı ve her zaman ki gibi erken uykum geldi.Bundan sonrasını annemin, yengemin ve kız kuzenimin gözünden yazıyorum; ben her nasılsa uyuya kalmışım ve annem beni kendime odama götürmüş, yatırmış ve yorganı üstüme çekmiş.Akşamın bir saati kalkmışım ve tuvalete gitmişim ardındana da donu indirmişim fakat küçük tuvalatimi yapmamışım.Sonra direk dayımın, yengemin ve kız kuzenimin oturduğu sobalı oturma odasına gitmişim ve sobanın başında sürekli üşüyormuşum gibi bacaklarımı sıvazlamışım.Haliyle annem beni üşüyor sanmış ama ben ani bir hareketle sobaya işemişim işte o an sobanın işemem nedeniyle "cızzzzz" diye ses çıkarmasıyla uyandım fakat nerde olduğumu pek çözemedim nerdeyim gibi etrafa bakıyordum ve o an tablo şöyleydi; donlar aşağı inmiş, küçüklük el ile tutulu şekilde sobaya işeniyor, annem yanımda, şaşkın ve panik bir şekilde bana bakıyor, yengem ve kız kuzenim karşımda resmen kahkaha atarak gülüyor.İşte o aşırı utanç duytuğum tabloyu unatamam.Uyur gezerlik konuları ve utanç duyduğum anlar gelince hep bu anım akılma gelir.

İyi ki sobaya değdirmemişsin.

Bu yoruma daha da güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: speech

olay bir hafta önce oluyor :/ iftardan sonra kızla buluşacağız, sahurda fazla birşey yemedim haliyle hayvan gibi acıktım. Ezan okunur okunmaz fulledim depoyu birde soda içtim . Buraya kadar herşey tamam saat 9 gibi kız aradı nerdesin geliorum dedim . otobüste öyle böyle değil bi gaz geldi salsam en arkada oturdugum halde şofor bıle duyar yanee. Lan dedim duraktan ındıgımde salayım ama kıza durakta bekle dedim son durağa geldik baktım göbek balon gibi kıza çaktırmadan on kapıdan ınıyım dedım kıcımı tuta tuta gıdıorum soforun oraya abı dedım böyle böyle caktırma ac su kapıyı ınıyım :D adam anlayıslı cıktı allahtan hemen açtı, atladım atladığım gibi duraktan koşa koşa kaçmam bir oldu :D bi yandan salıyorum bi yandan koşuyorum "hayal edin bi nasıl rezillikkkk" tabi bi güzel rahatladım . Arkamı dönüp kızın yanına gıtmeye basladıgım an şok oldum . Kızın bakışlar aynen şöyleydi meğer herşeyi görmüş .. gerisini anlatmıcam tabi 1 hafta laf anlatmaya calıstık

buna fena güldüm

• Bende üniversiteye(sakarya) ilk gittiğim sene yakın olduğu için istanbula bi akrabamızın yanına gideyim dedim. İstanbul'u hiç bilmiyorum hayatımda ilk defa gidiyorum. İşte söğütlü çeşmede trenden indim metrobüse bindim yeni bosnaya doğru gidiyoruz. Nerde olduğunu bilmediğim için hep şoförün yanında durup ona soruyorum. Tamda yanımda güzel bi kız var ben tabi onada hava yapmaya çalışıyorum ama elimde 2 tane pazarcı poseti ile ne kadar hava yapabileceksem. Sonra işte ben hiç bi yeri tutmuyorum havalı havalı giderken yenibosnaya geldik ve otobüs aniden bi durdu. o durunca bende hiç bi yere tutunamadım kızın gözünün önünde elimdeki poşetlerle yere bi düştüm ama nasıl utandım anlatamam. kızın yüzüne bi daha bakamadım hemen kapıya koştum dışarı çıktım. Herkes bana bakıyordu acaip utanmıştım.
  • Dersane zamanlarında, masa tenisi oynanan bir oda vardı orada oynuyorduk, arada 2 - 3 kişi dışarıdan kapıyı tutuyomuş. Ben de kapıyı açmaya çalıştım, zorladım falan yok dedim bu böyle olmaz 3 - 4 metre geriden sertçe kapıya vurayım dedim Vurmaz olaydım, arkadaşlar o sıraya çekilmişler sınıfa doğru gidiyolar ben boşluğa uçuyorum Arkadaşlar gördü rezil oldum bayağı, neyse uzamadı fazla

• Öyle birşey var ki buraya yazmaya utanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Öyle birşey var ki buraya yazmaya utanıyorum.

merak ettim
  • quote:

Allah belanı versin ben de monitöre tükürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_99

quote:

Allah belanı versin ben de monitöre tükürdüm

o da sana tükürdümü

• Bende ekran kartina tukurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartsimpson99

kızla maça gitmiştim galatasaray-fenerbahçe basketbol maçıydı yukardan kafamıza koltuk atılmıştı zaten küfürler gırla bi daha maça gitmeme kararı almıştım

Bu olay garanti yalan.
  • sıcak bir yaz günü, öss puanları açıklanmış, bir baltaya sap olamam o puanlarla, kafam çok bozuk aldım sigaramı çıktım evden meydanda otururken eski sevgilime mesaj attım buluşalım diye.. gayet sağlam, cool bi buluşma oldu ben buluşmayı zirvede bırakmak için ayağa kalktığımda telefon çaldı. Artiz artiz telefonla konuşurken kız benim ayakkabıları kesmeye başladı ve birden güldü deli gibi, ne olduğunu sorduğumda ayaklarına bak dedi ilk başta olayı çözemedim ama sonradan söyledi...

olayın aslı şu, uyanıp puanların verdiği moral bozukluğuyla ikisi de aynı renkte olan adidas ve tommy hilfiger çakma çoraplarını farketmeden giymişim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Öyle birşey var ki buraya yazmaya utanıyorum.

merak ettim

Utanmasam yazardım valla. Aklıma geldikçe kendimden utanıyorum Birde sadece sevgilime değil o sırada yanında arkadaşı da vardı ona da.

• quote:

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Usulca bıraktım demissin ya gazı kahkaha attım.

• quote:

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

hocam yerlere yattım yemin ederim. gecenin saat 04:45i nasıl gülüyorum bir görsen.
    gözümden yaş geldi ya

• yazarım bende bi ara
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.