Şimdi Ara

Creative X-Fi sorular, sorunlar ve daha fazlası... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
1
Favori
36.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Criminal Origin

Arkadaşlar x-fi gamer ses kartı var. Mouseu saatin yanındaki simgesinin üzerinde beklettiğimde çıkan kutucukta SB X-Fi [A000] yazıyor. Buradaki [A000]'ın anlamı nedir?

Alıntıları Göster
    x-fi xtreme music/gamer ,bu kartların kutusunda FlexiJack çıkıyormu ? ayrımı almak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

x-fi xtreme music/gamer ,bu kartların kutusunda FlexiJack çıkıyormu ? ayrımı almak gerekiyor?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende dayanamayıp size bir soru soracağım pek sonuca ulasamadım cunku forumlarda arastırmama ragmen
    x-fi gamer ses kartım var sistemdeki ve ses kartındaki bütün sürücüler güncel

entertainment modundayaken bir süre sonra muzıkler sesler hersey hızlanıyor game moduna alıp tekrar entertainment moduna gecince duzelior fakat muzık calarken klasor acıyorum klasorlerı tıklarken hızlanıor bu seferde klasorlerı yenıden tıklayınca sadece tıklayınca bir an yavaslayıp tekrar hızlanıyor yanı kafasına gore sapıtıyor bu her formattan sonra basıma gelıyor sankı bir sure sonra kart hastalanıyor

anlamadım gitti

game moduna al tekrar ent moduna al yapıyorum sureklı

biri bi yol gosterırse sevinirim yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

Arkadaşlar bende dayanamayıp size bir soru soracağım pek sonuca ulasamadım cunku forumlarda arastırmama ragmen
    x-fi gamer ses kartım var sistemdeki ve ses kartındaki bütün sürücüler güncel

entertainment modundayaken bir süre sonra muzıkler sesler hersey hızlanıyor game moduna alıp tekrar entertainment moduna gecince duzelior fakat muzık calarken klasor acıyorum klasorlerı tıklarken hızlanıor bu seferde klasorlerı yenıden tıklayınca sadece tıklayınca bir an yavaslayıp tekrar hızlanıyor yanı kafasına gore sapıtıyor bu her formattan sonra basıma gelıyor sankı bir sure sonra kart hastalanıyor

anlamadım gitti

game moduna al tekrar ent moduna al yapıyorum sureklı

biri bi yol gosterırse sevinirim yaw

Alıntıları Göster
    beta driver birçok sorunu çözmüş ses kalitesini artırmış hakkaten. sorun yaşayan arkadaşlar beta driver ı denesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

beta driver birçok sorunu çözmüş ses kalitesini artırmış hakkaten. sorun yaşayan arkadaşlar beta driver ı denesinler.

Alıntıları Göster
    beta driver ı ile ilgili forumlarda belirsiz seyler okuyunca yemedi acikcasi onu yuklemek sagol :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_fi

1- ses kartı yazılımından audio console den external decoderi seçeceksin

2- ddts 100 aparatındaki sw.tch i digital e getireceksin

3-ddts 100 de coaksiyel moduna geleceksin

4- tabiki dolby digital veya dts bir kaynak, film vs kullnacaksın
    quote:

Orjinalden alıntı: PANTER_111

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
    daha yeni X-FI EXTREME MUSIC,GİGAWORKS S750 VE CREATIVE DTS-100 DECODER aldım ancak bağlantıyımı yanlış yaptım bilmiyorum ama dijital çıkış alamıyorum,conexial kabloyu x-fi nin dijital out kısmına taktım diğer ucunu DTS-100 e daha sonrada decoderden siyah-gri ve turuncu kısımlarada gigaworks bağladım dijital ses geliyor ama sadece 2.1 olarak test ediyoruım olmuyor x-fi yazlımlarıyla, 2 hoparlör yerinde sayıyor front left front right,rear right rear left diye aynı hoparlörlerden ses geliyor lütfen yardımcı olurmusunuz eğer x-fi olmazsa değiştiricem vatandan aldım az bir süre kaldı lütfen acil cevap verirmisiniz..teşekürler

Alıntıları Göster
    bende x-fi fatl1ty var xp kullanıyorum ve dolbby digital ve dts çıkmıyo bi türlü seçeneklerde yok aynı vistadaki gibi oluyo bi yardım edin sinir oldum kumandada çalışmıyo ilk aldığımda dts fln çıkıyomuydu bilmiyorum aam kumandada üstteki eax fln ayarı vardı döndürerek yapıyodum o dörttuş çalışmıyo şimdi diğerleri çalışıyo ne sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: mamo99

bende x-fi fatl1ty var xp kullanıyorum ve dolbby digital ve dts çıkmıyo bi türlü seçeneklerde yok aynı vistadaki gibi oluyo bi yardım edin sinir oldum kumandada çalışmıyo ilk aldığımda dts fln çıkıyomuydu bilmiyorum aam kumandada üstteki eax fln ayarı vardı döndürerek yapıyodum o dörttuş çalışmıyo şimdi diğerleri çalışıyo ne sorun var

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mamo99

Bütün x-fi driverlarını sil.Cd den driverları tekrar yükle ve creative nin sitesinden güncellemeleri de yükle.

Eğer yine olmazsa ses kartını taktığın slotu değiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Bütün x-fi driverlarını sil.Cd den driverları tekrar yükle ve creative nin sitesinden güncellemeleri de yükle.

Eğer yine olmazsa ses kartını taktığın slotu değiştir.

Alıntıları Göster
    quote:

Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi bende de x-fi fatality var ve menülerde dolby digital ve dts çıkmıyor. Karttan mı kaynaklanıyor acaba..Birde beta sürücülere nasıl ulaşabiliriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov11

quote:

Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi bende de x-fi fatality var ve menülerde dolby digital ve dts çıkmıyor. Karttan mı kaynaklanıyor acaba..Birde beta sürücülere nasıl ulaşabiliriz..

Alıntıları Göster
    merhaba bende bu karttan almayı düşünüyorum 1 sorum var pm atarak cevpalarsanız çok sevinirim
    gelelim soruay bu karttan 2 tane versiyon mu mevcut

Creative X-Fi sorular, sorunlar ve daha fazlası...

ben bunu exa dan almayı düşünüyorum acaba hangisi gelir bana model: Creative X-FI Xtreme Audio SES KARTI böle yazıyo exa da acaba hangisi daha iyi hangisi bana gelir ona göre bugün sipariş vermeyi düşünüyorum acil pm atarsanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: s3k0

merhaba bende bu karttan almayı düşünüyorum 1 sorum var pm atarak cevpalarsanız çok sevinirim
    gelelim soruay bu karttan 2 tane versiyon mu mevcut

ben bunu exa dan almayı düşünüyorum acaba hangisi gelir bana model: Creative X-FI Xtreme Audio SES KARTI böle yazıyo exa da acaba hangisi daha iyi hangisi bana gelir ona göre bugün sipariş vermeyi düşünüyorum acil pm atarsanız sevinirim...

Alıntıları Göster
    aradığınız soruların cevapları hepsi forumda var.
    daha once tartısıldı
    neden gamer modellerinde extreme musicdeki gibi dolby dts ikonları cıkmıyor diye.fakat daha sonra gamer modellerininde(fatality dahil) dtsleri cozdugu yonunde oldu.(bu arada webde dolasırken bir xfi fatality incelemesınde de ana menude dolby dts ikonlarına rastlayamamıstım)
    bu arada fatalitynin extreme gamer modelinden farkı uzerınde RAM bulunması.forumdaki cogu kullanıcı bunun cok da onemli olmadıgı belirtmisti. yanı aradakı fark bi ram ıcın cok fazla oldugu belirtilmisti.

ayrıca extreme music ile extreme gamer arasında kalanlar extreme gamer da digital cıkıs bulunuyor extreme music e gore daha once de bırcok kullanıcıya extreme gamer modeli tavsiye edilmisti(birde sogutucu var sanırım gamerda)

• quote:

Orijinalden alıntı: aenyy

daha once tartısıldı
    neden gamer modellerinde extreme musicdeki gibi dolby dts ikonları cıkmıyor diye.fakat daha sonra gamer modellerininde(fatality dahil) dtsleri cozdugu yonunde oldu.(bu arada webde dolasırken bir xfi fatality incelemesınde de ana menude dolby dts ikonlarına rastlayamamıstım)
    bu arada fatalitynin extreme gamer modelinden farkı uzerınde RAM bulunması.forumdaki cogu kullanıcı bunun cok da onemli olmadıgı belirtmisti. yanı aradakı fark bi ram ıcın cok fazla oldugu belirtilmisti.

ayrıca extreme music ile extreme gamer arasında kalanlar extreme gamer da digital cıkıs bulunuyor extreme music e gore daha once de bırcok kullanıcıya extreme gamer modeli tavsiye edilmisti(birde sogutucu var sanırım gamerda)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aenyy

daha once tartısıldı

yani fatal1ty de dtsa ve dolbby digital çıkmıyo seçenek öylemi

• quote:

Orijinalden alıntı: mamo99

quote:

Orjinalden alıntı: aenyy

daha once tartısıldı

yani fatal1ty de dtsa ve dolbby digital çıkmıyo seçenek öylemi

Alıntıları Göster
    evet
    burda da inceleme var
    http://www.overclockersclub.com/reviews/sbxfi/3.htm
    dolby ve dts ikonları cıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aenyy

evet
    burda da inceleme var
    http://www.overclockersclub.com/reviews/sbxfi/3.htm
    dolby ve dts ikonları cıkmıyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba,benim için çok önemli,Creative X-FI Xtreme Gamer ses kartı almayı düşünüyorum filmler için,yalnız bu kartta dolby ve dts özelliği mevcutmu acaba boşuna almayım,saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: wilym@n

arkadaşlar merhaba,benim için çok önemli,Creative X-FI Xtreme Gamer ses kartı almayı düşünüyorum filmler için,yalnız bu kartta dolby ve dts özelliği mevcutmu acaba boşuna almayım,saygılar.

Alıntıları Göster
    ups!
  • quote:

ups!

Alıntıları Göster
    donanımsal olarak çözüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: paramparca

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

teşekkürler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Benim laptopa creative 5+1 bağlıyorum.Çalıştırıyor ama 5+1 olarak görmüyor. Sorun ne olabilir.Yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksoy93

Benim laptopa creative 5+1 bağlıyorum.Çalıştırıyor ama 5+1 olarak görmüyor. Sorun ne olabilir.Yardım ederseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar Creative X-FI Xtreme Audio bu kart nasıl logitech x-540 da kullanıcamda yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarist cebeci

arkadaşlar Creative X-FI Xtreme Audio bu kart nasıl logitech x-540 da kullanıcamda yardımcı olurmusunuz

Alıntıları Göster
    aksoy; cmss 3d yi aç sorun çözülür,

guitarist; audio yerine gamer almanı tavsiye ederim (eğer bütçen müsaitse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paramparca

aksoy; cmss 3d yi aç sorun çözülür,

guitarist; audio yerine gamer almanı tavsiye ederim (eğer bütçen müsaitse)

Alıntıları Göster
    Değişik bir sorunla karşılaştım şimdi şu an winampı açtım fakat z5500e ses gitmiyor. z5500 kendi testini yaptım sistem çalışıyor sonra ses kartından yeşil jackı çıkartıp kulaklık taktım kartta çalışıyor.winampta şu an çalışıyor fakat z5500e ses gitmiyor. Yıllardır kullanıyorum ilk defa böyle bişey gördüm nyse akşama çözeriz artık.böyle bir durum başına gelen oldumu ayrıca merak ettim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Değişik bir sorunla karşılaştım şimdi şu an winampı açtım fakat z5500e ses gitmiyor. z5500 kendi testini yaptım sistem çalışıyor sonra ses kartından yeşil jackı çıkartıp kulaklık taktım kartta çalışıyor.winampta şu an çalışıyor fakat z5500e ses gitmiyor. Yıllardır kullanıyorum ilk defa böyle bişey gördüm nyse akşama çözeriz artık.böyle bir durum başına gelen oldumu ayrıca merak ettim ?

Alıntıları Göster
    evet bende sonunda kartı aldım X-FI Xtreme Audio
    ben vista kullanıyorum ve dolby seçenekleri falan çıkmadı nasıl ayarlayabilirim ???
    burdaki gibi işte

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.