Şimdi Ara

E3 2011 en iyi grafiklere sahip oyun(Gametrailers)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  E3 2011 en iyi grafiklere sahip oyun(Gametrailers)

http://www.gametrailers.com/video/best-graphics-best-of-e3/716370

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 20 Haziran 2011; 14:50:35 >

• Belki Battlefield 3 te olabilirdi ama Uncharted 3'ün haketmediği kesinlikle söylenemez.
  • PS3 Exc.lerin ödülleri almasına alıştık artık. BF3 de en iyi grafikli multiplatform oyun. Her sene benzer tablo
  • bf 3 ezer geçer unc3 unc2den pek farkı yok sadece ışıklandırmalar değişik bf 3 next geni bu nesile taşıdı hala unc3 diyorsa onda ne olduğunu anlamıyorum
  • Anlamayanlar kendini fazla zorlmasın mazallah =) UC3 şimdiden Yıkmaya başladı ortalığı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

bf 3 ezer geçer unc3 unc2den pek farkı yok sadece ışıklandırmalar değişik bf 3 next geni bu nesile taşıdı hala unc3 diyorsa onda ne olduğunu anlamıyorum

Sana göre ezip geçmesi oyun sitelerinin görüşlerini değiştirmiyor.Adamların bir bildiği vardır.Sen daha oyunların videolarına bakarken adamlar kapalı kapılar ardında iki oyunuda oynadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 22 Haziran 2011; 9:36:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

bf 3 ezer geçer unc3 unc2den pek farkı yok sadece ışıklandırmalar değişik bf 3 next geni bu nesile taşıdı hala unc3 diyorsa onda ne olduğunu anlamıyorum

Sana göre ezip geçmesi oyun sitelerinin görüşlerini değiştirmiyor.Adamların bir bildiği vardır.Sen daha oyunların videolarına bakarken adamlar kapalı kapılar ardında iki oyunuda oynadılar.

Daha oyun çıkmamış Battlefield nextgeni bu gene taşıdı diyen insanın ezip geçti demesi normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben demiyorum yapımcıları diyor
  • paypay DICE öyle çakallıklar yapar, BFBC2 çıkmadan basına dağıtılan SS leri hatırla gerçekten farksızdı.
    Battlefield denen oyun PC de sınırları zorlar BFBC 2 nin ps3 deki tırtıkları can alıcıdır ekranda köşe bucak halay çekiyordu AA eksikliği inanılmazdı , konsolda Uncharted ın verdiği stabilite ve grafikleri sunması için bir gidip Evan Wells ile kafa kafaya verip bilgi paylaşımında falan bulunsunlar.
  • Medal Of Honor örneği var .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.