|
Cyberpunk 2077'nin devam oyunu, zeki NPC'ler konusunda GTA VI'ya rakip olacak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
acele etmezlerse olur mu olur, suanki hali ile ilk cikan versiyonun alakasi yok, oyun mukemmel. azcik development yaptiysaniz ne kadar ugrasildigini anliyorsunuz. daha iyi olur muydu tabi olurdu da bunun da sonu yok.
-
Cyberpunk 2020 de çıkmasına rağmen 2013 de çıkmış GTA 5 e nazaran, dinamikleri, fizikleri, mekanikleri, efektleri ve etkileşimi gibi bir çok konuda geri kalmış bir oyun.
Açıkçası ben oynarken canlı gibi görünen ama ölü olan bir şehir ortamı gördüm. Bu oyun 12 yıl önce duyurulmuştu, daha sonra aksaklıklar sebebiyle gelişimi yıllar aldı. Oyunun iyi bir konuma gelmesi de neredeyse 5 yıl sürdü.
2012 den bu yana uzun bir serüven. Yeni çıkacak oyun önce GTA 5 e rakip olsun da, GTA 6 yı sonra düşünsün. GTA 5 bütçesi 265 milyon dolardı bakın 2013 için muazzam bir miktar, GTA 6 nın en az 1 milyar olduğu söyleniyor. Cyberpunk 2077 de 450 milyon deniyor.
Yapay zeka gerçekten bir faktör ama diğer hususlarda zayıf kalacaksa yine pek bir anlamı yok. Yapay zeka da GTA, RDR2 oyunları gibi ince, kapsamlı, dinamik yapabilmesi için devasa bütçe ortaya koyması gerek. Sonuçta siz bir şey yaparken onlar oturup izlemeyecek ya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 3 Mart 2025; 22:51:43 >
Yeni oynuyorum ben şu an, path tracing dışında bütün ayarlar en yüksek seviyede fotorealisitk görüntü var bazı sahnelerde ama yaşayan bir dünya olduğuna ikna edemiyor oyun kesinlikle. Sadece npc lerin kendi aralarındaki diyaloglar güzel yazılmış onun dışında npc yapay zekası vs gta 3 den bir farkı yok.
-
valla npc görmek istiyolarsa kingdom come deliverance 2 baksınlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
gta da nasıl bir yapay zeka olabilir ki? npc dediğin 10 saniye içinde ya ölüyor ya da arabayla hız yaparken 50 km uzakta kalıp yok olmuş oluyor zaten, gerçek insanı entegre etsen ne olacak
_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
Gene başladı yalan makinesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bilincin her türlüsü hastalıktır. -
Llmleri npclere yedirirlerse yapay zeka görev oluşturursa o zaman bir devrim olabilir. Oyunlar günümüze kadar npcler ve görevler konusunda deterministik ilerledi. Bir sonraki devrimi yapacak olan firma probalistik oyunlar yapan bir firma olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet şu an oynuyorum, NPC ve dünya canlı sanki MMORPG oynuyor gibiyim mükemmel..
-
Bu lafları 10 yıl önce duyuyorduk şimdi de duyuyoruz şunu bir kabullenelim açık dünyada rockstar ı kimse geçemiyor bırakın rdr 2 yi gta 5 e bile yaklaşamıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
CyberBUGa Bah hele seeen. Şimdi de npcler ilerizekalı olduğu için mi ilk çıktığında oynanmaz hale gelecek? Bu da bir yenilik :)
-
başlığa göre konuşuyorum, at yalanı sevsinler(!) inananı
2077 için de 5'in rakibi olacak dendi evet hikaye güzeldi ama açık dünya? açık dünya değildi çok ruhsuz hissettiriyordu. yani gta 3'ün açık dünyası daha iyidir. bir cyberpunk fanboyu olarak görüşlerim budur.
_____________________________ Steam: necromancer
En Beğenilen Yanıtlar

Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X