|
Yılın beklenen oyunu Forza Horizon 5'in inceleme puanları geldi: Puanlar heyecanlandırıcı
-
-
4 de çok güzeldi. 5 için steamde premium edition %50 gibi bir indirim aldığında alıp oynarız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çıtayı belirleyen oyun geliyor Boşuna en iyisi demiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 4 Kasım 2021; 15:32:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi çık da oynayalım 4e giresim gelmiyor bunun yüzünden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 4 Kasım 2021; 15:47:44 >
xbox gamepass'e ilk günden geliyordu sanırım
-
Adamların rakipleri yine kendileri eşi benzeri olan bir oyun degil araba yarısı oyunlarında arcade bazlı bu oyunun eline su dökecek oyun yoktur muadılleri vardır taklitler aslını yaşatır yine muazzam duruyor hem pc hem de xbox series s için ön yüklemelerini yaptım bekliyorum....
-
Oyun çıkışı maalesef bizde 9 kasım yurtdışında 5 kasım mecbur bekleyeceğiz
-
İlk günden gamepass için çıkıyor olması süper bir olay
-
Hayır premium eklenti yığını sahiplerine 5 Kasımda açılıyor oyun. Hatta şuan premium eklenti yığını sahibiyseniz konsolun ülkesini Yeni Zelanda yapıp oyuna girebiliyorsunuz. Yani bizde 9 Kasım yurtdışında 5 Kasım diye bir şey yok.
bu daha 1
-
Xboxın sene sonunda yaptığı hamleler ve day one gamepass oyunları gördükten sonra ps5 ile buruk şekilde kardeşlik ile sahip olduğum fc6 yı bitirmeye çalışıyorum şu anda.
internette acayip yuklemeler var konu ile alakali. Bir tanesine denk geldim, huluyorum 5 10 dakikadir
Goki 💙❤️💚twitter“He estado viendo mucho intento de desprestigio a #ForzaHorizon5 unos viéndose hasta desesperados, así que solo queda decir… les ah pegado fuerte el forza horizon 5 XD. Mandar este video cuando vean un tweet de desprestigio hacia forza. https://t.co/CJtcGj0Os3”https://twitter.com/bayoneitalilith/status/1452415076787499011
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 4 Kasım 2021; 19:48:17 >
-
youn 30 fps olacak RT ile xbox x uzerinde. su ekran karti fiyatlari makul olaydi da su oyunu RT ile pcde oynayabileydim. xbox vs ps cok geride ciktilar. 30fps ile umarim kor olmam.
-
bende gp ultimate var su anda acildi oyun :) quality sectim bakalim kor olmam umarim
-
birkac resim ekleyerek ilk izlenimlerim: series x uzeirnde 2k olarak performance modda 30-45 fps arasi gidip geliyor. bu da asiri rahatsiz edici. su ekran karti piyasasi boyle olmasaydi, tam 4k rt oynamalik oyun olmus.
-
İnternetteki incelemelerde optimizasyonun ve görselin çok iyi olduğunu, performans modunda 60, kalite modunda sabit 30 çalıştığı yazıyor. Daha tam izleyemedim ama Digital Foundry nin videosu da bu durumu destekliyor sizde nasıl 30-45 FPS arası gidiyor onu anlamadım.
Hocam bir şeyi unutmuşsunuz sanırım, oyun xbox one a da çıkıyor😀
-
1440p oynamaktayim. zaten gozlerim agridi biraktim.
-
XBOX Series S' imin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. 2 oyun bekliyorum Biri FH5 diğeri FİFA22
-
Microsoft’a biz vur dedik ama adamlar oldurdu 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Adamların rakipleri yine kendileri eşi benzeri olan bir oyun degil araba yarısı oyunlarında arcade bazlı bu oyunun eline su dökecek oyun yoktur muadılleri vardır taklitler aslını yaşatır yine muazzam duruyor hem pc hem de xbox series s için ön yüklemelerini yaptım bekliyorum....
|
İlk günden gamepass için çıkıyor olması süper bir olay
|
Çıtayı belirleyen oyun geliyor Boşuna en iyisi demiyoruz. |
bu daha 1 |
xbox gamepass'e ilk günden geliyordu sanırım
|
Benzer içerikler
- gizli hesap görme
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- instagram yardım merkezi
- spotify apple music aktarma
- twitter takipçi hilesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X