Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.339.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Hata alanlarin cogu bios tan pci express slotunu 3.0 a almadiklari ve auto da olduklari icin aliyorlar ama bilmiyorlar biostan kaynakli oldugunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kingsoll K kullanıcısına yanıt
    valla bence hata alanların hepsi pc kullanmayı bilmiyor 5 tane rx serisi degiştirdim hiç bir hata denk gelmedi
  • Rdr2 oynuyorum 20.4.2 den memnunum, 20.5.1 kurmuyorum o zaman hocam
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    20.5.1 kurdum bir sıkıntım yok rdr2de rx590
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perturbator

    Rdr2 oynuyorum 20.4.2 den memnunum, 20.5.1 kurmuyorum o zaman hocam
    Memnunsan kal.İçindeki benchmark ı deneyerek farkı görebilirsin.Ben hala 19.12.1 deyim.son driverlar ort fps i 11 civarı düşürdü.
  • BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuların ilk mesajında ve yazılan yorumlarda bu sorun bir süredir var ve ara sıra meydana çıkıyor. Siz düzenlenmiş şekilde bırakın, hata çözüldükten sonra foruma yansıyor. Farkettikçe raporluyorum.
  • Ben de 19.12.1 kullanıyordum gerçekten en performanslı driver fakat Cod Warzone'un son güncellemesinden sonra sheder yükleme aşamasındayken hata vermeden oyundan atıyor. Ne yaptıysam bu driverla oyunu çalıştıramadım mecburen 20.4.2 yükledim gayet stabil şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım biraz fps kaybı dışında. Warzone oynuyorsanız böyle bir sorun yaşadınız mı acaba?
  • Hata bu sürümde de çok can sıkıcı bir şekilde devam ediyor... İşin garip tarafı sistemi topladığım ilk 3-4 gün Rise Of The Tomb Raider oyununu devamlı oynamama rağmen bir kere bile siyah ekran vermedi. Ne zaman hız aşırtma gpu seçeneğini kullandım birde Forza Horizon 4 yükledim bu sorunlar baş göstermeye başladı.. internet hızımın 7mbps olması sebebiyle sıfırdan kurulum yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum açıkçası... hatta sorun çözülmezse eğer kartı garantiye vermeyi bile düşünüyorum..

    Rx 5700 Gaming X MSI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Merhaba 20.2.2 - 20.4.2 - 20.5.1 arasında rdr2 için performans yada stabilite farkı varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 29 Mayıs 2020; 4:20:54 >
  • Vega karta UV yaptığım için voltaj frekans ayalarım en ince noktada oluyor genelde yani voltajı 5mv düşürüp yada frekansı 10mhz arttırsam kart çökecek bir nokta diyelim bazen yeni sürücülerde bu ince nokta kayabiliyor ve bir önceki sürücüde hata yokken yenisinde oluyor mesela bu sürücüde web tarayıcıda video açtığımda ve bir oyunda siyah ekran aldım voltajı 10mv artırdım sorun çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Mayıs 2020; 18:49:4 >
  • Oc yapmışsanız fh4 hata verebiliyor. Windows olay görüntüleyicisinden bir bakın sunrise gibi bir adı olacak hatanın oc ya da fazla undervolttan dolayı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FH4 ekran kartı stabilitesine çok bakan bir oyun 20 oyun sorun çıkarmaz FH4 çıkarır ayarlar stabil değilse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

    Niye güncelleme geldi diye telaş yaptı ki millet? ben yıllardır AMD nin tek bir adam akıllı driver çıkardığını görmedim.

    HD5000 zamanlarından beri böyle hatta o zamanlar düzgün çalışan şeyleri de bozuyorlardı.
    Ben niye sorun yaşamıyorum kardeş. Hatta o çok sorunlu denilen Hd 2000 serisinden 2600 pro sonic bile kullandım bitirmediğim oyun kalmamıştı muhtemelen sen hiç bunları hatırlamazsın bile, siz sorun yaşıyorsunuz diye genellemeyin bu boş muhabbeti bırakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 29 Mayıs 2020; 7:58:9 >
  • Benim sistem windows 7, Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 Recommended (WHQL) sürümü var hala.

    Beyler bu iki arkadaş arka planda çalışıyor. Bir sorun mu yoksa normal mi?

    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 29 Mayıs 2020; 11:20:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Ben niye sorun yaşamıyorum kardeş. Hatta o çok sorunlu denilen Hd 2000 serisinden 2600 pro sonic bile kullandım bitirmediğim oyun kalmamıştı muhtemelen sen hiç bunları hatırlamazsın bile, siz sorun yaşıyorsunuz diye genellemeyin bu boş muhabbeti bırakın.

    Alıntıları Göster
    Boş muhabbeti sen ve senin gibi amd şakşakcıları yapıyor. Bende yok ne olum? şaka mısınız siz? sizi sayıyla mı gönderiyorlar bu foruma?

    Driver notlarında bile siyah ekranlar, çökmeler, hatalar yaşanabilir diye bahsederken kalkmış pişkin pişkin bende yok diye ortalıkta geziyorsunuz.

    Yerli ve yabancı forumları gezsen binlerce insanın yaşadığı sorunları görürsün ama görmek istersen tabi.




  • messout M kullanıcısına yanıt
    20.4.1 i yükle
  • Windows 2004 güncellemesi yaptıktan sonra ekran kartımın sıcaklığı 28 derece şuan (1903 müydü eski sürüm onda da 31 derece idi) arka plan da gereksiz Windows'un boş uygulamaları kalkmış sanırım, sıcaklık 3 derece düşmüş resmen. Ben açıkcası pek farkı da anlayamadım bu sürümün, cortona diye bir uygulama gelmiş onu da kullanmam diye başlattan kaldırdım.
  • sırasıyla 5750HD, R9 280X, RX 580 ve şimdide MSİ RX 5700 Gaming X kullanıyorum. bir sorunla karşılaştığımı hatırlamıyorum.sorun yasayan insanlarin çoğunluğunun malesef yeteri kadar bilgisi yok bu konularda
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:18:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

    Boş muhabbeti sen ve senin gibi amd şakşakcıları yapıyor. Bende yok ne olum? şaka mısınız siz? sizi sayıyla mı gönderiyorlar bu foruma?

    Driver notlarında bile siyah ekranlar, çökmeler, hatalar yaşanabilir diye bahsederken kalkmış pişkin pişkin bende yok diye ortalıkta geziyorsunuz.

    Yerli ve yabancı forumları gezsen binlerce insanın yaşadığı sorunları görürsün ama görmek istersen tabi.

    Alıntıları Göster
    Ben kendim Rx 570 kullanıyorum sorun yaşamıyorum sen kendin sorun yaşıyorsun diye genelleyemezsin. Amd şakşakcısı derken düzgün konuş haddini bil şu mesajına bak haklı çıkacağım diye direkt şahs yönelmenden belli zaten. Biz burada kimseyi şakşaklamıyoruz kimseyi de yerin dibine gömmüyoruz. Evet bilinen sorunları görüyoruz bilinen sorunlar herkesin başına gelecek sorunlar mı? Ben bir kere siyah ekran yaşamadım BEN BU SORUNLARI YAŞAMADIM diyorum. Ben bu sorunları yaşamadığım için TÜM AMD EKRAN KARTLARI SORUNSUZ DEMİYORUM ama sen sorun yaşadığın için AMD EKRAN KARTLARI SORUNLUDUR diyorsun. Ben seni niye bloklamadım ki zaten blok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 29 Mayıs 2020; 12:25:36 >




  • 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.