Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.341.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iş yerindeki bilgisayarımda r9 390 var ama hatalar hatalar... 390 için en iyi stabil sürüm hangisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    75Hz freesync monitör ve rx580 kullanıyorum. Son birkaç ayın sürücülerinde masaüstü tarama hızını 75hz yaparsam bellek hızı sistem boştayken bile 2000 de kalıyor. 60hz de sorun yok. masaüstünde 60hz pek sorun olmuyor ama oyunlarda hz ayarı yoksa onlar da masaüstü tarama hızını kullanıyor.

    Sadece bellek değil sizin çekirdek hızınız da muhtemelen artıyordur. Mesela boşta 300mhz, biraz kullanıldığında (video izlemek vb) 500mhz olması gerekirken sizin boşta 500mhz olur. Bizim r9 280lerde senelerdir bu sorun var ve çözmedi AMD. Aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırak-etkinleştir yapınca bazen düzeliyor. Genellikle düzelse de bir video falan izledikten sonra yine eskisi gibi oluyor. Çoğu kişi de bu sorunun farkında değil kullanıyorlar aynı şekilde.




  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Gpu hızı normal hocam. 300 de. Bellek hızı sorunu da masaüstü tazeleme hızını 75hz yaparsam oluyor. 60 Hz de normal.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • R9 290 için tavsiye edebilcegeniz en stabil sürüm nedir arkadaşlar
  • 650 MB sürücü mü olur yahu iyice cılkını çıkarttılar.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Eski sürücülerde de aynı mıydı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Eskileri düzgündü. 17.5 den sonra böyle oldu.
  • ben ikinci sistemimdeki 380'e surucu destegi kesildi olarak kabul ediyorum o yuzden takip edip de kurmuyorum yenileri.cunku 17.7.1'den sonra yeni sistem diye cikardiklari suruculer vega'ya yariyor ve bende oyun baslangicinda siyah ekranda kaliyor resetsiz duzelmiyor.bazi 1070'lerde de varmis bu sorun.win10'da oluyor win7'de bisi yok.artik ortak olarak ne degistirdilerse?baslikta bende sorun yok diyen de oldu 380'le ve 1070'te oluyor diye butun 1000 serisinde sorun yok su anda kullandigim 1060 ile sorun yasamadim.surucu nasil diye konustugum bir kac kisi hocam kurduk 17.6.2'den 17.7.1'den sorun yok diyene kadar da bulasmam yeni suruculere.
  • Hocam 380 var bende hiçbir oyunda siyah ekranda kalmıyor 17.9.3 whql deyim şuan ama mesela pubg de oyun çöküyor squad girdiğimde solo girdğimde sorun olmuyor ilginç sorunlar var bilgisayara temiz format attım siyah ekran sorunu vardı düzeldi haberin olsun.
  • Siyah ekran sorunu olanlar siyah ekran sırasında pc ile bağlantınız kopuyor mu yoksa sadece oyun mu siyah ekran? Reset atmadan, oyunu kapatarak düzeliyor mu yani?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 6 Ekim 2017; 14:12:44 >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    berkcano B kullanıcısına yanıt
    hayir resetsiz duzelmiyor ben 1070 1080 basligindaki sorunlari da okudum baglanti kopuyor mudahale edemiyorsun.

    berkcano

    bilgisayarda sorunlar olsa 17.7.1'e DDU ile gectigimde sorun cozulmezdi.ben cikan her surucuyu test ediyordum baktim hepsinde yapiyor artik takip etmiyorum.
  • Arkadaşlar merhaba bende 6800 serisi kart var sürücü güncelleyeyim diyorum. en son sürüm 15.2 gözüküyor. fif18 e girdiğimde sürücümü 17.3 veya üzeri bir sürüme güncellemem gerektiğini söylüyor. ben sürücümü nasıl ve kaça güncellemeliyim?

    yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler
  • sendoma kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Sitesinde en son sürüm olarak "Crimson Edition 16.2.1 Beta" sürümü mevcut sizin karta.
    AMD Driver Link
  • tşk ederim şimdi gördüm onu ancak fifa18 oynarken 17.3 üstünü istiyor
  • quote:

    AMD Crimson ReLive Edition 17.10.1 Beta

    Support For

    *Evil Within 2™
    *Radeon Chill profile added
    *Middle Earth: Shadow of War™
    *Radeon Chill profile added

    İyileştirmeler
    *Bezel compensation in mixed mode Eyefinity cannot be applied.
    *DiRT 4™ may experience flickering tire graphics during gameplay or under certain terrain conditions when using Multi GPU enabled system configurations.

    Bilinen Hatalar

    *On Windows7 when using Radeon RX Vega series graphics in Multi GPU system configurations, users may experience a system hang or crash when upgrading their installation of Radeon Software. A work around is to do a clean install of Radeon Software.
    *Corruption may be experienced in Forza Motorsport™ 7 on some HDR displays with HDR enabled in game.
    *Unstable Radeon WattMan profiles may not be restored to default after a system hang. A workaround is to launch Radeon WattMan after reboot and restore settings to default.
    *Wattman may fail to apply user adjusted voltage values on certain configurations.
    *Radeon Settings may not populate game profiles after Radeon Software’s initial install.
    *Overwatch™ may experience a random or intermittent hang on some system configurations.
    *GPU Scaling may fail to work on some DirectX®11 applications.
    *Secondary displays may show corruption or green screen when the display/system enters sleep or hibernate with content playing.
    *When recording with Radeon ReLive on Radeon RX Vega Series graphics products GPU usage and clocks may remain in high states. A workaround is to disable and then re-enable Radeon ReLive.
    />

    Direct Download
    Windows 10 64-bit


    Windows 10 32-bit


    Windows 7 64-bit


    Windows 7 32-bit




  • bir hafta sonra fall creators update gelecek win10'a ve surucu sistemi WDDM 2.3 olacak.bu surucu 2.3 degilmis yani yine cikaracaklar bir sonrakini kurun 17.10.2 olur herhalde.
  • r7 serisi kartlarla pes 2018 sorunsuz oynayan varmı
  • Overwatch sorunu hala çözülmemiş. İnanılır gibi değil aylar oldu aylar.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    overwatch sorununun cozulmedigini okudum ben dun yabanci bir forumda ama felaket tellalligi yapmayayim demistim.cozemedikleri bir sorun var nedir ben de bilmiyorum 17.7.1'den sonra bi haller oldu surucuye artik ne zaman duzelir bekleyecez.bir sure ara verip eski suruculere donmek cozum olabilir.
  • Aynen öyle 17.7.1'den sonra birşeyler oldu. Fakat 17.7.1'de sıkıntılı. En stabili 16.6.2 şuan Overwatch için.

    Son sürücüleri kuramadığım için bir şey diyemem. Overwatch'da sistem darboğaza giriyor, fps düşüşleri görülüyor ve bir süre sonra oyun crash veriyor. Yani oynanılamaz durumda güncel sürücüler ile. Ve aylardır bu şekilde. Ama gördüğüm kadarıyla NVIDIA tarafında da benzer sorunlar var. Overwatch kaynaklı gibi duruyor sorun.
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.