NOTE: Contrary to what some people claim, AnonNews was NOT hacked, and is still accessible as usual through the above link.
yazıyor ...
quote:
Orijinalden alıntı: J-Smoove
quote:
Orijinalden alıntı: JaymzBond
adamlar 22 ağustosu protesto etmemize yardım etmek için haber koymuş sitelerine bizim gerizekalılar da vatanı savunuyo yine netten
ya ne adamlar var şu ülkede
sıra incide diyolar
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh hahahahaha cCc diye de index atmışlar mı tam lamer grubu
lamer mi adamlar hacklemis lamer diyorsun.
hacılar neyin kafasındasınız hâlâ hacklemiş diyorsunuz. bi' halt yaptıkları yok. anonymous iste o yeni taşınacakları sunucuyu ağlatır da işte adamlar arkalarından konuştukları anlamıyorlar.
Anca 2 scriptle websitesi hackler Ayyıldız. Anonymous Sony'i ağlattı millet hala vıdıvıdı Ayyıldız Tim Ayrıca Anonymous planını çoktan kurmuştur, ben seçim günü birşeyler bekliyorum
adamlar 22 ağustosu protesto etmemize yardım etmek için haber koymuş sitelerine bizim gerizekalılar da vatanı savunuyo yine netten
İyi de, kendileri hacklese index atarlardı siteye. Kanıt yok, bir şey yok hemen üstlenmişler.
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
İyi de, kendileri hacklese index atarlardı siteye. Kanıt yok, bir şey yok hemen üstlenmişler.
Aynen. Web sitesinde Ayyıldız kelimesi bile geçmiyor.
Ayıldız hack team
sro ko şifresi face msn için keylogger
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer Roses
Ayıldız hack team
sro ko şifresi face msn için keylogger
not hacked diyo sitede herkes te yedimi bunu şimdi?
bizimkiler mal,adamlar yardım etmeye çalışıyor,verilen parayı beğenmeyip üstüne para veren adamı döven dilenci gibi olmuş
Facebook'ta adamların bana demediği kalmadı. Ben çekemiyormuşum Ayyıldız'ı.
Yapılan birşey yok. Yoğun ddos saldırısı sonucu band yemeye çalışmıştır ayyıldızmıdırn hernehaltsa. Piyasada hazır vulln bulup shell ismini verdikleri pageterminalller ile index atıp kendisine hekır diyen o kadar çok ergen var ki say say bitmez. Ayrıca botnetçilerin tasoculardan hiçbir farkı yoktur.. Boş haber.
quote:
Orijinalden alıntı: RyanCondor
Yapılan birşey yok. Yoğun ddos saldırısı sonucu band yemeye çalışmıştır ayyıldızmıdırn hernehaltsa. Piyasada hazır vulln bulup shell ismini verdikleri pageterminalller ile index atıp kendisine hekır diyen o kadar çok ergen var ki say say bitmez. Ayrıca botnetçilerin tasoculardan hiçbir farkı yoktur.. Boş haber.