Şimdi Ara

Uydu Alıcısı - Receiver Tavsiyeleri (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
42
Favori
246.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Digitürk çanağındaki lnb, mdu tip lbn ise, universal lnb ile değiştirmeniz lazım.

Çanak Türksat uydusuna ayarlı ise, çanak ayarı gerekmez. Lnb değişim yeterli olacaktır.

Telefonlarla çanak ayarı yapılabilmektedir. Youtube'da video'lu tarifler var.

• Annemlerin uydu alıcısı bozuldu yeni bir tane almak gerekiyor. Öyle çok fazla özellikli falan birşeye gerek yok. Kanal geçişleri hızlı olursa ve kanal araması kolay olursa iyi olurdu. Ne önerirsiniz arkadaşlar?

Herkese mutlu ve sağlıklı tatiller diliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kullananlardan bilgi rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 30 Eylül 2024; 10:8:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sitemizde yıldız sistem bulunuyormuş ve bu sistem eski tvleri desteklemiyormuş. Bu sebeple kanalları bulamıyorum. TVde DVB-C özellikli tuner bulunması gerektiğini ilettiler ancak ne bildiğim bir konu ne de anladığım. Eski model samsung tv için hangi cihazı alırsam bu kanalları izleyebilirim.

Siteden Redline T50 önerilmiş ancak bu da eski bir model temin edilemiyor. Uygun fiyatlı, hd destekli dvb-c tuner önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obi_Wan -- 15 Ocak 2025; 16:18:15 >
  • Merhaba doğru yere mi soruyorum bilmiyorum ama ekran dan Türksati sildim şimdi ekleyemiyorum nasıl eklerim. Şuan TV de tüm kanallar gitti.  [sizer]Uydu Alıcısı - Receiver Tavsiyeleri  [sizer]Uydu Alıcısı - Receiver Tavsiyeleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• next kanky şle next 2071 arasında ne fark var aralarında 2 kat fiyat var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Serkan Bey merhaba. Geçen sene hibrit bir android cihaz alarak hem uydu receiver hem de iptv olarak kullanmak istediğimi yazmıştım. Android tabanlı hibrit cihazlarda yaşanan 'sinyal yok' hatası ile ilgili uyarınız sonrasında da hibrit cihaz almaktan vazgeçmiş ve iki ayrı cihaz almaya karar vermiştim. Uydu receiver olarak yine tavsiyeniz üzerine Next Innova satın almıştım. IPTV için de Homatics almayı düşünürken Next Innova'yı aldığım satıcı Innova'nın içinde restream yazılımı olduğunu söyleyip iptv için ayrı bir cihaz almama gerek olmadığını belirtti. Yaklaşık bir senedir bu şekilde kullanıyordum. Ancak şunu fark ettim. xtream üzerinden bilhassa derbi maçları izlerken Next Innova'da donmalar oluyor. Aynı xtream servera aynı internet bağlantısı ile başka cihazdan (Ipad, Smarters Player Lite) bağlandığımda donmuyor. Internet altyapısı aynı, xtream server aynı. Dolayısıyla sorunun Next ınnova'nın üzerindeki xstram yazılımı ile ilgili olduğunu düşündüm. Buffer'ı arttırıp azalttım ama değişen birşey olmadı.

O yüzden rafa kaldırdığım IPTV için bir de ayrı bir android box alma fikrini tekrar gündeme getirdim. Uydu receiver tarafını Next Innova ile çözdüğümü düşünürseniz bütçe sınırı olmadan yine Homatics R Box plus'i mi tavsiye edersiniz? Yoksa bu zaman zarfında daha yeni android box'lar mı çıktı? Beklentilerim, ethernet bağlantısı, iyi bir restream oynatıcı, DTS vb. ses desteği kısaca.

• bende eski lcd tv var içinde uydu alıcısı olmayanlardan yıllardır bir sürü uydu alıcısı kullandım ama şuan kullandığım cihaz next kanky hd uydu alıcısı tkgs güncellemeli çok da memnunum söylemek istediğim eğer internetle ıvır zıvırla işiniz yoksa ben bu cihazı tavsiye ederim...

• arkadaşlar...hem uydu yayını üzerinden başarılı performans sergileyen cihaz aynı zamanda iptv desteğide kuvvetli olmalı...işte her iki işide başarıyla yapan receiver tavsiyelerinizi alayım... [sizer]Uydu Alıcısı - Receiver Tavsiyeleri 

hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
  • modüllü uydu alıcısı bakıyorum ama bulamadım adam gibi öneriniz var mı

hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşım...modüllü uydu alıcıları artık üretimleri azaldımı bende merak ediyom... 

Şifre çözme işini modül+ kart yerine; İptv aldığından olabilir.

Yeni model yerli marka bulamazsınız.

Ama Octagon.Dreambox, Vu+ gibi yurtdışı üretim markalara bakabilirsiniz.

Eskiden bazı firmalar ithal edip satardı. Vergiler ve döviz fiyatlarını uçurdu.

Sarı siteden 2. el ürünlere bakılabilir.

Yerli diye satılan Redline TS 5000 CI HD Plus Uydu Alıcısı var.Yıllarca Dsmart modül için kullanmıştım.Ama görüntü kalitesi sunplus işlemcisi yüzünden pek tatmin etmeyebilir.Ama kullanımı oldukça kolay bir cihazdı.

iptv ler asla bir uydu yayınının yerini alamazlar yayının geriden gelmesi en büyük handikap

Dediğiniz gibi; sadece hızda değil, ekstra int. maliyeti,

int. bazlı kısıtlamalar, stabil olmayan int., yüksek ping, android yazılımın sıkıntılarıda var.

İnt. bazlı arızada kullanıcının müdahale edememeside var.

Uydu daha randımanlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.