| 
 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 28 Ağustos 2025; 12:27:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| _____________________________ | 

| 
 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 28 Ağustos 2025; 12:27:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| 
 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 28 Ağustos 2025; 13:53:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| Düz cihaz derseniz ds4000; düz olmayan derseniz Master Plus.  Daha önce Next almıştım; çok çabuk arıza vermişti. | 
| kardeşim bu cihazlardan görüntü kalitesi bekleme tv nin kendi içindeki uydu alıcısı eğer varsa tabi bu cihazlardan çok çok daha iyi görüntü kalitesine sahip bu bütçe ile malesef görüntü kalitesi iyi cihaz olmaz ha tabi görüntü kalitesinden beklentiniz önemli tabi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil1425 -- 30 Ağustos 2025; 9:9:44 > | 
| Merhaba hocam tv de var evet ve memnunum fakat sürekli lnb bulunamadı hatası veriyor. Fabrika ayarları yapıp kanalları buluyorum kuruyor. 1 gün sonra kanallar siliniyor tekrar ara yaptığımda lnb bulunamadı hatası veriyor. Her seferinde fabrika ayarlarına dönmektense uydu cihazı alayım dedim. TV Philips 8505. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| ilginç tvde sıkıntı olabilir ama belirttiğiniz uydu alıcılarını ben şahsen tavsiye etmem ama görüntü kalitesi çok önemli değil 1 tık aşağıda olsun derseniz alınabilir görüntü kalitesi sizi memnun etmeyecektir | 
| Tv tamircisi ile görüştüm kanallar kuruluktan sonra kendi kendine siliniyorsa muhtemelen anakart arızası vardır dedi. Ben söylemden kendisi söyledi tv bu marka mı diye. Uğraşma cihaz al dedi. Madem bu cihazlar iş görmez. Bütçeyi 1500 2000 TL geçmeyecek şekilde 4K çok amaçlı bir cihaz arayışına giriyorum. Tüm forumun tavsiyesini de beklerim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| 
 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| arkadaşım...dün uyducu dükkanına uğradım zira bende artık emektar uydu alıcımı depoya kaldırıp yeni teknoloji cihaz almak istiyom...adam bana sungate titan temin etmeyi tavsiye etti fakat makina şuan 4000 liraya satılıyomuş ve yıllk iptv hediyeymiş...pahallı bütçeyi aşar...2500 liraya farklı marka cihaz varmış alındığı vakit bir yıllık hediye iptv server varmış ve binlerce dünya kanalı yüklüymüş...!!!... | 
| _____________________________ 
                            hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
                         |