Şimdi Ara

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>> (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.958
Cevap
68
Favori
531.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vesselcaptain

kesici her durumda devreye giriyorsa, tüketimdede çok bir farklılık yok gibi, bu durumda chipin bana göre pek bir espirisi yok gibi.. tek etkisi kanımca ani hızlanmalarda etkili.

Chipin espirisi zaten max hıza daha erken ulaşmak alt devirlerde canlı olmayı saglamaktır Chiptunning uygulaması dizel araçlarda son hızı etkilemez eger siz kesiciyi devreden çıkarmadıgınız sürece

Orijinalden alıntı: dougles

sayın yek ka arkadaşım arabanla ilgili videoların var ise bizimle paylaşırmısınz bilhassa kalkış vites geçişlerını görsek :)

bunu chipi ilk yapıtırdıgımda çekmiştim telefon çekimi oldugu için pek net degil :) şuan araç biraz daha seri bu videoda kine göre :) 0 dan kalkış çok nadir yapıyorum hatta 2 defa yapmışımdır bu araçla oda merak ettigim için yoksa alt takıma zararlı ve bizim araçların 1 ve 2 vites saçmalığından dolayı çok zaman kaybı yaşıyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

sayın yek ka arkadaşım arabanla ilgili videoların var ise bizimle paylaşırmısınz bilhassa kalkış vites geçişlerını görsek :)

bunu chipi ilk yapıtırdıgımda çekmiştim telefon çekimi oldugu için pek net degil :) şuan araç biraz daha seri bu videoda kine göre :) 0 dan kalkış çok nadir yapıyorum hatta 2 defa yapmışımdır bu araçla oda merak ettigim için yoksa alt takıma zararlı ve bizim araçların 1 ve 2 vites saçmalığından dolayı çok zaman kaybı yaşıyoruz :)

11 saniye ölçtüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

11 saniye ölçtüm...

stockken aynı yolda 12.5 sn yede almıştım 0-100 dahada denemedim zararlı diye zaten kalkışla pek işim olmuyor yolda hızlanmalarda üzemesin yeter :) şuanlık memnunum 125 ps 275 nm bazen şeydan kulagıma üflüyor 140ps 320 nm çıkart diye

quote:

11 saniye ölçtüm...

stockken aynı yolda 12.5 sn yede almıştım 0-100 dahada denemedim zararlı diye zaten kalkışla pek işim olmuyor yolda hızlanmalarda üzemesin yeter :) şuanlık memnunum 125 ps 275 nm bazen şeydan kulagıma üflüyor 140ps 320 nm çıkart diye

Alıntıları Göster
    Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttt sevgili dostlar.....

Geçtiğimiz Perşembe akşamı yerel saatle 18:30'dan beri Almanya'dayım. Fakat evdeki internet sisteminde bir sorun oluşmuş ben yokken ve teknik bir personel çağırdım. Az önce geldi yaptı ve gitti. Göz ucuyla mesajları gördüm ve akşama detaylı yazabilmek düşüncesiyle şimdilik müsade istiyorum. Çünkü Almanya'ya gelmemin sebepleri olan halletmem gereken işler var. Akşama görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın, Allah'a emanet olun arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: tomkedi

Geçtiğimiz Perşembe akşamı yerel saatle 18:30'dan beri Almanya'dayım. Fakat evdeki internet sisteminde bir sorun oluşmuş ben yokken ve teknik bir personel çağırdım. Az önce geldi yaptı ve gitti. Göz ucuyla mesajları gördüm ve akşama detaylı yazabilmek düşüncesiyle şimdilik müsade istiyorum. Çünkü Almanya'ya gelmemin sebepleri olan halletmem gereken işler var. Akşama görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın, Allah'a emanet olun arkadaşlar...

O güzel yazılarını bekliyorum abi

• quote:

kolay gelsin abi, görüşmek üzere

Metin Bey kolay gelsin, arabanız ne durumda ?

quote:

Metin Bey kolay gelsin, arabanız ne durumda ?

Alıntıları Göster
    Bu arabanın hastayısım 1.4 symbol var bende param olsa direk bu arabayı alırımn :D

• quote:

merhaba tüm latitudecilere bende ankaradan aranıza katılmak istedim daha arabam gelmedi haftaya gelecek şimdiden kayıt olayım dedım :) arabam 1.5 dCI PRİVİLEGE + Teknoloji Paketi

Foruma hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.
    Ben de Aynı paket Latitude kullanıcısıyım ve oldukça memnunun. Bizin de memnun kalacağınızı tahmin ediyorum.
    Size bir şey soracağım. Ben aracı alırken sormamıştım ve hâlen de öğrenemedim. Bu pakette, ısıtmalı yan ayna özelliği var mı? Varsa nasıl çalışıyor...

Orijinalden alıntı: judge30

quote:

merhaba tüm latitudecilere bende ankaradan aranıza katılmak istedim daha arabam gelmedi haftaya gelecek şimdiden kayıt olayım dedım :) arabam 1.5 dCI PRİVİLEGE + Teknoloji Paketi

Ben de Aynı paket Latitude kullanıcısıyım ve oldukça memnunun. Bizin de memnun kalacağınızı tahmin ediyorum.
    Size bir şey soracağım. Ben aracı alırken sormamıştım ve hâlen de öğrenemedim. Bu pakette, ısıtmalı yan ayna özelliği var mı? Varsa nasıl çalışıyor...

yan ayna ısıtması için arka cam ısıtmasını çalıştırın, ikisi beraber çalışıyor

quote:

teşekkür ederım öncelikle arabanız hayırlı olsn ben daha arabamıı alamadım beklıyorm arkadaş cvbını vermıs çok güzel ayrıntılar var arabada zamanla ögrenıcez hepsını =)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eczethem

ismim burak.tüketimim 7 lt civarlarında ama değerimin yüksek olmasında benim biraz etkim var biraz agresif kullanıorum sanırım uzun yolda özellikle biraz hız yaparım.son sürat 200 gördüm bu arabada.bir de eski aracım olan megane 2 ile kıyasladığımda en büyük eksikliğini duyduğum şey sanıorum meganeda olan fazla sayıda eşya gözlerinin bu araçta olmaması.keyifli sürüşler herkese..

bence exutive aracların eksikligi şuana kadar sezdigim koltuklarda sogutmada olmalıydı ?? bose ses sistemi var iyi güzl de bas'ı açtıgın zaman aka taraf tiremeye başlıyor :)))) birde ön cam altermatik ısı geçirmeyen cam olması lazımdı çünkü katologta var yazıyor ama reno TR ye getirmiyormuş yok ögs okumuyo flan diye biz elimizde tutup gecerdik ögseyi pişmektense

arkadaşlar yakıt degerleriniz hakkında bilgi veririmisiz kaç km de ve ortalama yakıt degeri arac beklentilerinizi karşılıyormu ??

birde araclarımız FRANSA' dan mı geliyor yani avrupa aracmı yoksa meganeler gibi TÜRKİYE demi üretiliyor

Alıntıları Göster
    sayın yek_ka arkadaşım youtubedeki videolarını ilgiyle takip ediyorum yeni videolar beklıyorum latitudeyle :)

• quote:

sayın yek_ka arkadaşım youtubedeki videolarını ilgiyle takip ediyorum yeni videolar beklıyorum latitudeyle :)

Alıntıları Göster

Arkadaşlar bu hikayedeki kahve yerine aracımız Latitude'ü koyun ve öyle okuyun.

GÜNÜN KAHVESİ

Bir grup kariyer yolunda ilerleyen yeni mezun, eski üniversitelerindeki profesörlerini ziyaret için bir araya gelirler.
    Sohbet, sonunda işin ve hayatın stresinden şikâyetleşmeye döner.
    Misafirlerine kahve ikram etmek isteyen profesör mutfağa gider ve yanında büyük bir termos içinde kahve ve porselen, plastik, cam, kristal olmak üzere değişik tarzda ve ucuz görünenden, pahalı ve hatta çok özel olanlarına kadar değişik kahve bardakları ile gelir. Herkes bir bardak secince, profesör şöyle söyler :

'Fark ettiyseniz, tüm pahalı görünen bardaklar alındı ve geriye ucuz görünümlü, sade bardaklar kaldı. Kendiniz için en iyi olanı istemeniz normal olsa da, bu sizin stresinizin ve problemlerinizin kaynağı aslında. Emin olun ki, bardağın kendisi kahvenin kalitesine hiç bir şey katmaz. Çoğu zaman, sadece daha pahalıdır ve hatta bazı durumlarda da içtiğimizi saklar. Hepinizin aslında istediği kahveydi, bardak değil, ama bilinçli olarak en iyi bardaklara yöneldiniz ve sonra birbirinizin bardağına bakmaya başladınız.
    Şunu bir düşünün: Hayat kahvedir. İş, para ve toplumdaki konumunuz da bardaklar. Onlar hayati tutmak için sadece araçlardır ve seçtiğimiz bardak yasadığımız hayatin kalitesini belirlemediği gibi değiştirmez de. Bazen sadece bardağa odaklanarak Allah'ın bize sunduğu güzel nimetlerin (kahvenin) farkına varmayız. Kahvenizin tadına varın!

En mutlu insanlar her şeyin en iyisine sahip değildirler. Sadece her şeyin en iyi şekilde tadını çıkartırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomkedi -- 15 Mart 2012; 3:14:43 >

• @tomkedi

Saygilar efendim. İlgiyle takibe devam. Selamlar.

Arkadaşlar bu hikayedeki kahve yerine aracımız Latitude'ü koyun ve öyle okuyun.

GÜNÜN KAHVESİ

Bir grup kariyer yolunda ilerleyen yeni mezun, eski üniversitelerindeki profesörlerini ziyaret için bir araya gelirler.
    Sohbet, sonunda işin ve hayatın stresinden şikâyetleşmeye döner.
    Misafirlerine kahve ikram etmek isteyen profesör mutfağa gider ve yanında büyük bir termos içinde kahve ve porselen, plastik, cam, kristal olmak üzere değişik tarzda ve ucuz görünenden, pahalı ve hatta çok özel olanlarına kadar değişik kahve bardakları ile gelir. Herkes bir bardak secince, profesör şöyle söyler :

'Fark ettiyseniz, tüm pahalı görünen bardaklar alındı ve geriye ucuz görünümlü, sade bardaklar kaldı. Kendiniz için en iyi olanı istemeniz normal olsa da, bu sizin stresinizin ve problemlerinizin kaynağı aslında. Emin olun ki, bardağın kendisi kahvenin kalitesine hiç bir şey katmaz. Çoğu zaman, sadece daha pahalıdır ve hatta bazı durumlarda da içtiğimizi saklar. Hepinizin aslında istediği kahveydi, bardak değil, ama bilinçli olarak en iyi bardaklara yöneldiniz ve sonra birbirinizin bardağına bakmaya başladınız.
    Şunu bir düşünün: Hayat kahvedir. İş, para ve toplumdaki konumunuz da bardaklar. Onlar hayati tutmak için sadece araçlardır ve seçtiğimiz bardak yasadığımız hayatin kalitesini belirlemediği gibi değiştirmez de. Bazen sadece bardağa odaklanarak Allah'ın bize sunduğu güzel nimetlerin (kahvenin) farkına varmayız. Kahvenizin tadına varın!

En mutlu insanlar her şeyin en iyisine sahip değildirler. Sadece her şeyin en iyi şekilde tadını çıkartırlar.

ellerinize sağlık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

quote:

quote:

Yan ayna ısıtması Privilege paketinde de var mı? Yoksa sadece Executive paketinde mi bu özellik var? Renault'un sitesinde bu hususa ilişkin bir bilgi yok. Ben arka cam ısıtmasını açtığım zaman aynalar ısınmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

quote:

quote:

Yan ayna ısıtması Privilege paketinde de var mı? Yoksa sadece Executive paketinde mi bu özellik var? Renault'un sitesinde bu hususa ilişkin bir bilgi yok. Ben arka cam ısıtmasını açtığım zaman aynalar ısınmıyor.

Alıntıları Göster
    Benim arac prilivege arka cam ısıtma düğmesine basınca aynalarda ısınıyor, kar zamanı çok denedim

• arkadaşlar bende yeni bir latitute kullanıcısı olarak aranıza katıldım arabamdan çok memnunum sadece yakıt dışında bundn önce megane kullanıyordum yakıt cimrisi idi ona güvenere LTT aldım şehir dışı ankarada sıfırladım orduya kadar 90 100 110 geldim 5.7 yaktı ama orduya gelince baım yaptık ve sıfırladık şehiriçi 11.3 le geziyorum agresifde kullanmam en fazla 2500 devir vites atıyrum ve bu değerler yüksek geldi bana benim gibi şikayeti olan var mı yazarsanız sevinirim

Orijinalden alıntı: ilhamidemir

arkadaşlar bende yeni bir latitute kullanıcısı olarak aranıza katıldım arabamdan çok memnunum sadece yakıt dışında bundn önce megane kullanıyordum yakıt cimrisi idi ona güvenere LTT aldım şehir dışı ankarada sıfırladım orduya kadar 90 100 110 geldim 5.7 yaktı ama orduya gelince baım yaptık ve sıfırladık şehiriçi 11.3 le geziyorum agresifde kullanmam en fazla 2500 devir vites atıyrum ve bu değerler yüksek geldi bana benim gibi şikayeti olan var mı yazarsanız sevinirim

11.3 çok fazla... Motoru ısıtmadan, gaza biraz fazla basarak, yokuş yukarı yollarda, araç yüklü olarak kullanılınca o değerlere çıkabiliyor.
    Ben şehir içinde mümkün olduğunca hız sabitleyici kullanarak, gaz pedalına az dokunarak ve yüksek viteste sürerek 6.4 e kadar indim bir önceki depomda. İstanbul trafiği için fena sayılmaz. Gebze-Göztepe arasında geçti hatta genellikle... Mazot 4 TL olunca biraz daha itinalı kullanmak gerekiyor. Ben 28 yaşındayım normalde seri kullanan biriydim ama bu aracı Varan' ın otobüs şöförleri gibi falan kullanıyorum. Kendimi araca uydurdum diyebilirim.

Işıklarda falan kalkarken gaza çok basmamak gerekiyor. Arkadakileri de fazla üzmeden doğru şeritte ve trafik akışını bozmadan sürmek gerekiyor. 4 kişi varken dur kalk trafiğinde 8.7 lere çıkmıştım bu depomda. Depom 2/5 falan kaldı mesela tekrar 6.6 ya indirdim tüketimi.

Arkadaşlar, her şey sizin elinizde pardon ayağınızda aslında. Pedala bir anda yarısına kadar basmayın.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.